רק לא לחזור אחורה!!

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
אריק
Title: קרייזי-רד
יצירת קשר:

Re: רק לא לחזור אחורה!!

שליחה על ידי אריק »

doctorslayer כתב:
חחח מצטיין דיקאן אסי.
למה אתה מזלזל, שמעתי שעכשיו הוא אחראי על המפתח של המשרד שלו.
זו סתם שמועה של זריהן, אלונה בחיים לא תסכים :D

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

doctorslayer כתב:
אין ספק שיש נשים שמנהלות אחלה מעצמות.
אלונה היא לא כזאת , היא אחלה בעלים ללא ספק ונסיכת הנגב, אבל אשת עסקים היא לא.
בעלה הוא כן , וזאת הסיבה שהשם שלו עולה לא מעט פה בפורום שצריך לקחת את המושכות , כמה שזה צורם לך באופן אישי באוזן משום מה.

ואגב , לגבי אלישע או צוות זר לדעתי הבעיה היא לא כסף , יש לה פשוט את הפחד משינוי של מה שקיים בקבוצה.

וטוטי , לא חייבים לנסות להיות משוררים בכל הודעה , המטאפורות שלך לפעמים הן תת רמה יותר ממה שאתה מנסה להציג אחרים.
חי עם זה בהשלמה
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
UncleAD
Title: זריהן נחנקנו ממך

שליחה על ידי UncleAD »

פיקנטריה מאתמול , לא ראיתי באופן אישי שזה קרה כי יצאנו מטדי ברגע ששחקני מכבי התחילו חימום
ציטוט מYNET

"בגמר שיערך ב-20 במאי תפגוש באר שבע את מכבי תל אביב באצטדיון סמי עופר. האוהדים הדרומיים פתחו כבר אמש במלחמה הפסיכולוגית כאשר ניסו להפריע לחימום של הצהובים לקראת חצי הגמר שלהם מול אחי נצרת. בכל פעם שנבעט כדור אל היציע, סירבו האוהדים האדומים להחזירו לכר הדשא. לאחר שמלאי הכדורים של התל אביביים אזל, עלו אנשי הצוות שלהם ליציע על מנת לחלץ את הכדורים האבודים, כל זאת בליווי אנשי אבטחה."

ענקקק :דגל:
עמוד יוטיוב Fortnite תהיו אחים ותלחצו SUB
UncleAD Youtube channel - Fortnite

סמל אישי של משתמש
RedHell

שליחה על ידי RedHell »

doctorslayer כתב:הבעלים שלנו מונעת מרגש , כמו כל בחורה מה לעשות.
אתם רוצים בעלים חדים ולעניין שחותכים כשצריך ושניצחון לא מעוור אותם מול עונה שלמה , כמה פרמיטיבי שזה ישמע , רק גבר.
שרי אריסון שולחת ד"ש...

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

doctorslayer כתב:פיקנטריה מאתמול , לא ראיתי באופן אישי שזה קרה כי יצאנו מטדי ברגע ששחקני מכבי התחילו חימום
ציטוט מYNET

"בגמר שיערך ב-20 במאי תפגוש באר שבע את מכבי תל אביב באצטדיון סמי עופר. האוהדים הדרומיים פתחו כבר אמש במלחמה הפסיכולוגית כאשר ניסו להפריע לחימום של הצהובים לקראת חצי הגמר שלהם מול אחי נצרת. בכל פעם שנבעט כדור אל היציע, סירבו האוהדים האדומים להחזירו לכר הדשא. לאחר שמלאי הכדורים של התל אביביים אזל, עלו אנשי הצוות שלהם ליציע על מנת לחלץ את הכדורים האבודים, כל זאת בליווי אנשי אבטחה."

נשבע שלא קלטתי את זה

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

doctorslayer כתב:פיקנטריה מאתמול , לא ראיתי באופן אישי שזה קרה כי יצאנו מטדי ברגע ששחקני מכבי התחילו חימום
ציטוט מYNET

היה גם היה. אישה מבוגרת עם בלונד "מקורי" החביאה כדור מתחת לחולצה. איש צוות של מכבי יחד עם שני מגבניקים הגיעו אליה דרשו וקיבלו את הכדור. שער הכדורים שפוט עפו מצד לצד ביציע.

האמת לא ידעתי אם לצחוק או לבכות.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

סמל אישי של משתמש
שיש

שליחה על ידי שיש »

אריק כתב:
אם זה אכן כך, ביום ראשון בערב , במידה ונאבד את המקום השני, זריהן יודיע שאלישע כנראה לא ממשיך.
אומרים שרוני לוי היה באולפן לצורך מבחן ה-"כן אלונה" וקיבל ציון נמוך מאוד. אלישע ואסי קיבלו מצטיין דיקאן שם.
עכשיו ברצינות, אני חושב שאלונה נרתעת מהחתמת אנשי מקצוע שנוטים "למדר" את הבעלים בקטע המקצועי
ולא מוכנים שיתערבו להם יותר מדי. בהיבט הזה אלישע בהחלט נוח
.
בדיוק!

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

Totti כתב: שמע, הודעה מבישה.
יש נשים שמנהלות מעצמות גדולות יותר מהפועל מובילי באר שבע.
תשאיר בבקשה את דעות הבבר זגורי בשכונה ד'.
+1

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

יש פה אנשים שאין להם בושה.
נחנקנו.

סמל אישי של משתמש
הפועלעולה
Title: אוגו..... כן נותן!

שליחה על ידי הפועלעולה »

ציטוט מYNET

חחחח כן ראיתי את זה.

ואני מרוצה לשמוע שהצוות המקצועי ומערך האימונים ישתפרו, לפעמים עדיף להשקיע במסביב מאשר להחתים עוד שחקן בעלות כוללת של מיליון יורו.

סמל אישי של משתמש
Guevara
Title: 4EVER BEER7

שליחה על ידי Guevara »

אין ספק שיש בחורות שהן מנהלות מצוינות. אני מציין שבמידה ולא נראה שיפור בכל הנושאים שמתריעים עליהם בפורום, נושאים שכל אוהד ממוצע שמבין טיפה כדורגל רואה כמה הם לוקים בחסר אצלנו בלשון המעטה, אז באמת חבל על הכסף הרב שמשקיעה פה אלונה. אז במקום להכנס לעוד עונה שהמרכיב המרכזי שיקבע אם נצליח בה זה הברקה של בוזגלו הייתי רוצה שאלי ברקת יקח על עצמו יותר בפן ההישגי בקבוצה. איש עסקים מבריק. זה לא נועד בשום אופן לגרוע מאלונה, אבל אני רוצה כבר לעלות מדרגה ולפחות להוות מתמודד שקול.
יש לי אמונה במציאות אחרת, רק עליה אני חושב.

תמונה

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

אם אלישע ישאר וישפרו מסביבו את הצוות המקצועי על אמת ולא בכאילו אז אני עוד איכשהו אנסה לתת לו עוד צ'אנס, אם לא ישפרו מסביבו את הצוות המקצועי חבל בכלל לפתוח עונה, הריי מכבי חיפה תתחזק והפעם על אמת, בית"ר כבר עכשיו חזקים ואם טביב ישאר אז הם יתחזקו יותר והפועל תל אביב שמועמד לקנות אותה אוליגרך קנדי, ואז אלישע יכשל ובענק וחבל שדווקא בעונה של האצטדיון החדש רוצים להשאיר אותו, אבל אם כבר משאירים חייבים לחזק את הצוות המקצועי עם מאמן כושר זר כמו טיבריוס דראו שיקרע לשחקנים את הצורה.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

Guevara כתב:אין ספק שיש בחורות שהן מנהלות מצוינות. אני מציין שבמידה ולא נראה שיפור בכל הנושאים שמתריעים עליהם בפורום, נושאים שכל אוהד ממוצע שמבין טיפה כדורגל רואה כמה הם לוקים בחסר אצלנו בלשון המעטה, אז באמת חבל על הכסף הרב שמשקיעה פה אלונה. אז במקום להכנס לעוד עונה שהמרכיב המרכזי שיקבע אם נצליח בה זה הברקה של בוזגלו הייתי רוצה שאלי ברקת יקח על עצמו יותר בפן ההישגי בקבוצה. איש עסקים מבריק. זה לא נועד בשום אופן לגרוע מאלונה, אבל אני רוצה כבר לעלות מדרגה ולפחות להוות מתמודד שקול.
אתה רוצה וזה נחמד, אבל זו הקבוצה של אלונה.

אפשר להיות שוביניסט ולהגיד "בעלה קנה לה צעצוע" ואפשר להאמין שהיא בעלת הבית ובעלת המאה.

אני בוחר באופציה השנייה.

אלי תומך ומלווה, מתערב לפעמים כשצריך, אבל בשורה התחתונה אלונה ברקת היא הבעלים של הפועל באר שבע וכל ניסיון לשנות את הסטאטוס קוו הזה לא מכובד
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

מי אתם בכלל שתנסו לערער את המעמד של אלונה?? כפויי טובה!!

סמל אישי של משתמש
אריאל2
Title: דע מאין באת ולאן אתה הולך

שליחה על ידי אריאל2 »

גדי כתב:
היה גם היה. אישה מבוגרת עם בלונד "מקורי" החביאה כדור מתחת לחולצה. איש צוות של מכבי יחד עם שני מגבניקים הגיעו אליה דרשו וקיבלו את הכדור. שער הכדורים שפוט עפו מצד לצד ביציע.

האמת לא ידעתי אם לצחוק או לבכות.
מסתבר שלפחות אחד מהכדורים עף עד באר שבע...

שלח תגובה