גם אני חושב כך, ויותר מזה אני חושב על לשים ווינר אם צהובים אנדר אובר או מי יקבל את הצהוב הראשון יהיה במשחק שלהם.eitam כתב:שלושתם יקבלו את הצהוב במשחק הקרוב וישחקו מולנו גם בגביע וגם בליגה
שחקנים מהצהבת שסוחבים 4 כרטיסים צהובים
Re: שחקנים מהצהבת שסוחבים 4 כרטיסים צהובים
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"
- The red one
תכל'ס האופציה הכי ראויה.eitam כתב:שלושתם יקבלו את הצהוב במשחק הקרוב וישחקו מולנו גם בגביע וגם בליגה
ככה הם כנראה ישחקו במשחק ההכרתה של מכבי (בין אם יהיה בסמי עופר ובין אם בוסרמיל) וכך לא יחמיצו את הגמר.
יאללה זהבה עם צהוב חמישי ויחמיץ את המשחק ליגה מול ק"ש.
צהוב נוסף במשחק הזה והוא יחמיץ גם שבוע הבא את המחזור מולנו וגם את הגמר. הלוואי. חלום. אלוקים אדום!!!! (?)
אני מחכה במשחק מולנו לצהוב של נוסא. חייב חייב הוא משתק אמצע של כל יריבה, לא רוצה אותו בגמר.
צהוב נוסף במשחק הזה והוא יחמיץ גם שבוע הבא את המחזור מולנו וגם את הגמר. הלוואי. חלום. אלוקים אדום!!!! (?)
אני מחכה במשחק מולנו לצהוב של נוסא. חייב חייב הוא משתק אמצע של כל יריבה, לא רוצה אותו בגמר.
נערך לאחרונה על ידי E26 ב 04 מאי 2015, 20:40, נערך פעם 1 בסך הכל.
אם הוא יקבל צהוב שני זה גם וסרמיל וגם ק״ש לא?ONmyOWN כתב:יאללה זהבה עם צהוב חמישי ויחמיץ את המשחק ליגה מול ק"ש.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
הוא לא יחמיץ את הגמר הוא פשוט יחמיץ את המשחק שבוע הבא ואת המשחק מול ק"ש...ONmyOWN כתב:יאללה זהבה עם צהוב חמישי ויחמיץ את המשחק ליגה מול ק"ש.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
גם אלברמן.
גם זורם. המשחק רותח והשופט מחלק צהובים כמו לחמניות. טוב לנו ניתחון של חאמאס עם הרוגים ופצועים.
אפשר שבוע הבא להוריד ל4 וכל הלחץ על מכבי.
גם אלברמן עם צהוב חמישי ויחמיץ את קש. קש יכולה לעקוץ. מצד שני זה מנוחה לשחקני מפתח שלהם לפני הגמר.
אפשר שבוע הבא להוריד ל4 וכל הלחץ על מכבי.
גם אלברמן עם צהוב חמישי ויחמיץ את קש. קש יכולה לעקוץ. מצד שני זה מנוחה לשחקני מפתח שלהם לפני הגמר.
תכלס? דמיינו מצב שהם מפסידים פעמיים ברצף ומגיעים בלי העוגנים למשחק מול ק״ש עם פער 4.. ייפלו להם הביצים מהלחץ
מבולבלים? גם אנחנו!
נראה לי שצהוב שני מבטל את הספירה של הצהובים (לא בטוח) .
ז"א אם זהבי מקבל צהוב שני היום עדיין ישארו לו 4 צהובים , והוא לא ישחק בליגה נגדנו .
הבעיה שאת הצהוב ה5 היינו צריכים שהם יקבלו שבוע הבא נגדנו כדי שלא ישחקו בגמר
ז"א אם זהבי מקבל צהוב שני היום עדיין ישארו לו 4 צהובים , והוא לא ישחק בליגה נגדנו .
הבעיה שאת הצהוב ה5 היינו צריכים שהם יקבלו שבוע הבא נגדנו כדי שלא ישחקו בגמר
- clark kent
- Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!
- יצירת קשר:
אני חושב שהכל מתוכנן בפרטי פרטים. זהבי ואלברמן פתאום מוצהבים וגם ייני יקבל צהוב אני חותם לכם..
היום הם ינצחו, חיפה אפסים
לא הבנתי איך צהוב שני של זהבה ירחיק אותו לשני משחקים
קלארק בני אדם מתכננים תוכניות ואלוקים מצחקק צחוקיות.
שיתכננו בסוף זה יפגע בהם אם יפסידו היום ומחזור הבא נגדנו ואז כל הלחץ יהיה עליהם כי בקצב הזה גם אנחנו וקש חוזרות למירוץ משולש ומותח מאוד(אם והפער אחרי המשחק נגדנו יהיה 4), אז שוב, במקרה כזה הלחץ עליהם במאני טיים מול קש ובלי שחקני מפתח שלהם.
שיתכננו בסוף זה יפגע בהם אם יפסידו היום ומחזור הבא נגדנו ואז כל הלחץ יהיה עליהם כי בקצב הזה גם אנחנו וקש חוזרות למירוץ משולש ומותח מאוד(אם והפער אחרי המשחק נגדנו יהיה 4), אז שוב, במקרה כזה הלחץ עליהם במאני טיים מול קש ובלי שחקני מפתח שלהם.
הרחקה של אדום מהמשחק הקרוב + הרחקה של צהובים מהמשחק שאחריו.שיש כתב:היום הם ינצחו, חיפה אפסים
העיקר שנוסא לא יקבל.
זהבי עם צהוב חמישי, מחמיץ את המחזור הבא בא נגד ק"ש צהוב שני משמע אדום יחמיץ את שבוע הבא בגלל האדום ואת המחזור נגד קש.שיש כתב:היום הם ינצחו, חיפה אפסים