מליקסון זה כבר לו ניצוצות. יש לו ביטחון, רואים שהוא כבר כמעט ולא מפחד ממגע ולא צריך לחכות יותר מידי בין רגעי הקסם. המסירה שלו לימין להרמה של ביטון אם אני זוכר נכון זו הסיבה לקמפיין בקיץ.
בן הרוש וייני יעבדו קשה יותר בשבועיים הקרובים.
הפינה האופטימית מחזור 32
Re: הפינה האופטימית מחזור 32
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
מצטער לבאס את האופטימיות, אבל חוץ מהמסירה הזאת? פרווה מאוד. הרבה תרגילים יפים חסרי משמעות.גדי כתב:מליקסון זה כבר לו ניצוצות. יש לו ביטחון, רואים שהוא כבר כמעט ולא מפחד ממגע ולא צריך לחכות יותר מידי בין רגעי הקסם. המסירה שלו לימין להרמה של ביטון אם אני זוכר נכון זו הסיבה לקמפיין בקיץ.
בן הרוש וייני יעבדו קשה יותר בשבועיים הקרובים.
העצירה של ההסעה שם אתמול הייתה במקום חחגדי כתב:חיכינו לו בגדרה אצל שמעוני
אם ככה אני חוזר בי אבל עדיין לר מצאת חן בעיניי ההשתלחות העיוורת באלישע. אנשים הקצינו את הביקורות (המוצדקות) ומחכים לו בפינה כשלפעמים ההפך הוא הנכון.Sir Alex Ferguson כתב: דיברתי עם דובב אחרי המשחק. נשארנו לאכול בבר שפירא באצטדיון (מומלץ, אחלה מקום). ופגשנו אותו בחניה ושאלתי אותו על הנושא...
אהה ואם כבר, מה עוד דובב אמר לך?
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
זאת הייתה פגישה קצרה בחניה. אמרנו לו כל הכבוד על השערים והיכולת האחרונה ואז הגנבתי את השאלה על הצהוב החמישי.dor69 כתב: אם ככה אני חוזר בי אבל עדיין לר מצאת חן בעיניי ההשתלחות העיוורת באלישע. אנשים הקצינו את הביקורות (המוצדקות) ומחכים לו בפינה כשלפעמים ההפך הוא הנכון.
אהה ואם כבר, מה עוד דובב אמר לך?
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
בטלויזיה אמרו שאיך שביטון נכנס הזהירו אותו לגבי הצהובים
שטויות במיץ עגבניות
דובב קיבל הוראה ברורה לקבל צהוב
נקודה סימן קריאה
דובב קיבל הוראה ברורה לקבל צהוב
נקודה סימן קריאה