הפינה הפסימית מחזור 34
Re: הפינה הפסימית מחזור 34
ברמן מספר שמליקסון בספק גדול לגמר
- ForeverRed
איפה?yakar כתב:ברמן מספר שמליקסון בספק גדול לגמר
- The red one
בטוויטר הם דיווחו ונתנו לינק לכתבת התגבות מהמשחק רק שאין בה זכר לדיווח הזה..כנראה עוד בעידכון ..ForeverRed כתב: איפה?
- OMERREMO33
מתיחת מפשעה... אין חיה כזאת הרכב מלא מול מכבי
נציין שכבר בחימום מאור תפס את המפשעה ודיבר עם ברדה על זה
- OMERREMO33
אז למה להכנס.. ועוד במשחק שכולם נראים סנדלרים גם מסי לא היה עוזר. חבל.
- ForeverRed
כמה חוסר מזל בעונה אחת למאור.
הזוי.
הזוי.
פסימי מבחינתי זה להגיע ברביעי ולשיר לחבורת הסמרטוטים חסרי הכבוד האלו.
אוסף של זבלים בלי בושה, אלישע המאמן, דנבר הדינוזאור האחרון, משה אופניק, חיים יבין, ברק בכר או ז'וזה מוריניו, מה זה קשור לזה שהלכתם על המגרש ופתחתם רגליים?!?
אוסף של זבלים בלי בושה, אלישע המאמן, דנבר הדינוזאור האחרון, משה אופניק, חיים יבין, ברק בכר או ז'וזה מוריניו, מה זה קשור לזה שהלכתם על המגרש ופתחתם רגליים?!?
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
קודם כל וידויי אישי, כל השבת הייתי חולה, במשחק לא הייתי ולמען האמת אפילו לא ראיתי אותו בטלוויזיה כי עליתי לנוח עם חום וקמתי רק כמעט ב6 ככה שאין לי שום תובנות על המשחק.
הבנתי מאבא שלי ומחברים שזה היה נראה רע, ממש רע.
הבנתי שאלישע פעם אחת לא קם מהספסל ושמליקסון נכנס ויצא אחריי 20 דקות בגלל פציעה.
קודם כל כואב לי על מליקסון אבל זו מראה לכל העונה הפח שלו.
בנוסף מכאן יש לי מסר אחד לשחקנים, אם אתם מתכוונים להגיע ככה גם ליום רביעי מראש אל תגיעו, את האש נפנה רק אליכם, שום מילה כנגד אלונה לא תשמעו, אתם ורק אתם תשאו בתוצאות.
הבנתי מאבא שלי ומחברים שזה היה נראה רע, ממש רע.
הבנתי שאלישע פעם אחת לא קם מהספסל ושמליקסון נכנס ויצא אחריי 20 דקות בגלל פציעה.
קודם כל כואב לי על מליקסון אבל זו מראה לכל העונה הפח שלו.
בנוסף מכאן יש לי מסר אחד לשחקנים, אם אתם מתכוונים להגיע ככה גם ליום רביעי מראש אל תגיעו, את האש נפנה רק אליכם, שום מילה כנגד אלונה לא תשמעו, אתם ורק אתם תשאו בתוצאות.
- ForeverRed
הכי פסימי שלי?
אפילו כשעולים לשמור על הרגליים ומקבלים 4 חתיכות, איכשהו אנחנו מצליחים להיכשל במשימה.
אפילו כשעולים לשמור על הרגליים ומקבלים 4 חתיכות, איכשהו אנחנו מצליחים להיכשל במשימה.
- dardasmiley
זה המסר שצריך להשמיע מהיום ועד יום רביעי! לכולם! לא אלישע! בטח שלא אלונה! לא אסי! רק השחקנים יהיו אשמים חס וחלילה!RedHell כתב: בנוסף מכאן יש לי מסר אחד לשחקנים, אם אתם מתכוונים להגיע ככה גם ליום רביעי מראש אל תגיעו, את האש נפנה רק אליכם, שום מילה כנגד אלונה לא תשמעו, אתם ורק אתם תשאו בתוצאות.
+1Totti כתב:פסימי מבחינתי זה להגיע ברביעי ולשיר לחבורת הסמרטוטים חסרי הכבוד האלו.
אוסף של ***ים בלי בושה, אלישע המאמן, דנבר הדינוזאור האחרון, משה אופניק, חיים יבין, ברק בכר או ז'וזה מוריניו, מה זה קשור לזה שהלכתם על המגרש ופתחתם רגליים?!?
כל כך מרגיש כמוך.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
הקהל שהיה היום עודד כל המשחק וגרם לאליניב לבוא בסוף המשחק בטירוף כשהוא גוער בשחקנים ואומר להם לא מגיע לקהל הזה לחטוף 4 ביום רביעי אנחנו מחזירים להם ומביאים להם את הגביע.
וזה הדבר הכי חשוב שיוצאים ממנו מהמשחק היום. המשחק היה מאכזב ומבזה אבל הוא עבר. יש יום רביעי מלחמת עולם משחק על עונה שלמה וכל מה שהיה לפני לא מעניין. כל אוהד שבא למשחק צריך לבוא בטירוף עם מטרה אחת והיא לדחוף את הקבוצה לניצחון.
לעולם לא תצעדי לבד הפועל באר שבע!
וזה הדבר הכי חשוב שיוצאים ממנו מהמשחק היום. המשחק היה מאכזב ומבזה אבל הוא עבר. יש יום רביעי מלחמת עולם משחק על עונה שלמה וכל מה שהיה לפני לא מעניין. כל אוהד שבא למשחק צריך לבוא בטירוף עם מטרה אחת והיא לדחוף את הקבוצה לניצחון.
לעולם לא תצעדי לבד הפועל באר שבע!
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!