תצא מאוחר, הכבישים יהיו פנויים.גדי כתב:אני מרגיש חלק מהנצחונות ולכן חלק מההפסדים. לא מחרים ולא נעליים.שובר את הראש איך נוסעים לקרית שמונה כי זה חג והנסיעה ארוכה.
מפגן תמיכה באלונה
Re: מפגן תמיכה באלונה
כן אבל יש מחויבויות משפחתיות לחג.delta7 כתב: תצא מאוחר, הכבישים יהיו פנויים.
אני כנראה אדיוט אבל אני מרגיש שחשוב להיות שם. יש שחקנים שבאמת שבורים. לא כל הפסד משפיל ככל שיהיה הוא תוצאה של קונפירציה. רק בקיץ ברזיל חטפה 7-1 בחצי גמר מונדיאל בבית שלה.
מרגיש מחויבות לשחקנים שבחרו לשחק בקבוצה שלי על פני כסף גדול.
הבעיה אצלי
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
מבין אאותך גדי , אני הייתי אחרי ההפסד להפועל ר"ג בשכונת התקווה במחזור הליגה האחרון , היינו שם אולי 50 אוהדים בלחץ.
אם המשחק היה גם במרכז סביר להניח שהיו באים גם 500 אוהדים בערך , אבל כשזה כזה רחוק קשה לי לראות יותר מ20 שיהיו שם (אלא אם כן שילוב של חג בצפון פלוס המשחק) .
אם המשחק היה גם במרכז סביר להניח שהיו באים גם 500 אוהדים בערך , אבל כשזה כזה רחוק קשה לי לראות יותר מ20 שיהיו שם (אלא אם כן שילוב של חג בצפון פלוס המשחק) .
- The red one
מסכים איתך ועם הראל.גדי כתב:
כן אבל יש מחויבויות משפחתיות לחג.
אני כנראה אדיוט אבל אני מרגיש שחשוב להיות שם. יש שחקנים שבאמת שבורים. לא כל הפסד משפיל ככל שיהיה הוא תוצאה של קונפירציה. רק בקיץ ברזיל חטפה 7-1 בחצי גמר מונדיאל בבית שלה.
מרגיש מחויבות לשחקנים שבחרו לשחק בקבוצה שלי על פני כסף גדול.
הבעיה אצלי
המרחק מקשה. הייתי במשחק הרדיוס בנתניה נגד מכבי חיפה בעונה שעברה אחרי ההפסד בק"ש. אלה המשחקים שהכי כיף להיות בהם. למרות שהמקרה הוא שונה, ההרגשה היא ממש לא אותה הרגשה במשחקים הללו. ההפסד בחצי הגמר מול ק"ש הוא ממש לא ההפסד אתמול.
מאמין שהמרחק יהווה פה פקטור רציני. קשה לי לראות אנשים מב"ש עושים דרך עוד יותר ארוכה מאתמול בשביל החבר'ה האלה. מאמין שהרוב יהיו צפוניים או אנשים ממש אובססיביים כמו גדי , הארגון וכו'.
רק הארגון זה יותר מ - 20 אנשים, מצפה ל 50 פלוס אלונה ואלי זה 52.הראל כתב:מבין אאותך גדי , אני הייתי אחרי ההפסד להפועל ר"ג בשכונת התקווה במחזור הליגה האחרון , היינו שם אולי 50 אוהדים בלחץ.

צודק אחי - חיפה שנה שעברה היה כיף. אהבה נטו.אדום בלב בנשמהההה כתב: מסכים איתך ועם הראל.
המרחק מקשה. הייתי במשחק הרדיוס בנתניה נגד מכבי חיפה בעונה שעברה אחרי ההפסד בק"ש. אלה המשחקים שהכי כיף להיות בהם. למרות שהמקרה הוא שונה, ההרגשה היא ממש לא אותה הרגשה במשחקים הללו. ההפסד בחצי הגמר מול ק"ש הוא ממש לא ההפסד אתמול.
מאמין שהמרחק יהווה פה פקטור רציני. קשה לי לראות אנשים מב"ש עושים דרך עוד יותר ארוכה מאתמול בשביל החבר'ה האלה. מאמין שהרוב יהיו צפוניים או אנשים ממש אובססיביים כמו גדי , הארגון וכו'.
אובססיבי - תיאור מדויק שלי.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
ועוד קיבלנו הפסד נוראי מגול בדקה הראשונה..
לצערי משלל סיבות לא רואה את עצמי נוסע בראשון, אבל מרגיש שצריך להיות שם.
גדי, כמו שאמרת, מי שבאמת ראה את העונה לא מופתע מהיכולת של השחקנים (למעט סוארס). פשוט מה שקרה אתמול היה שילוב של התפוצצות שיא מול מפלת שיא.
לצערי משלל סיבות לא רואה את עצמי נוסע בראשון, אבל מרגיש שצריך להיות שם.
גדי, כמו שאמרת, מי שבאמת ראה את העונה לא מופתע מהיכולת של השחקנים (למעט סוארס). פשוט מה שקרה אתמול היה שילוב של התפוצצות שיא מול מפלת שיא.