הסרט מסרט הקפטן...
Re: הסרט מסרט הקפטן...
אני גם בעד בוזי כשאליניב לא במגרש.
למרות ש2 המאורים אדירים ואין צל של ספק לתרומה שלהם למועדון, אני חושב שמליקסון הוא סמל גדול יותר מבוזגלו, ויחד עם זאת בוזגלו צריך להיות קפטן ולא הוא.
כשמליקסון מחפש את הרוגע, לא להיות המוביל, ככינור 2, במשחק מול תון זה עבד לו מצוין, ואילו בוזגלו שתמיד מחפש את הפרסום, ההשפעה, לבלוט, להוביל וגם שחקן מודל נפלא, לדעתי זה יעשה ל2 הצדדים טוב.
כשמליקסון מחפש את הרוגע, לא להיות המוביל, ככינור 2, במשחק מול תון זה עבד לו מצוין, ואילו בוזגלו שתמיד מחפש את הפרסום, ההשפעה, לבלוט, להוביל וגם שחקן מודל נפלא, לדעתי זה יעשה ל2 הצדדים טוב.
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"
סתם שאלה.shovalb9 כתב:למרות ש2 המאורים אדירים ואין צל של ספק לתרומה שלהם למועדון, אני חושב שמליקסון הוא סמל גדול יותר מבוזגלו, ויחד עם זאת בוזגלו צריך להיות קפטן ולא הוא.
איך בדיוק הפך מליקסון לסמל?
מבלי חלילה לזלזל בו
- red and white
- Title: Almog
שיחק עם המועדון בליגה הלאומית, עלה איתנו ליגה , הבקיע צמד במשחק העלייה מול רמה"ש כולל שער מפנדל בדקה ה94 שאני זוכר עד היום , היה השחקן הכי טוב שלנו בייפאר משאר השחקנים במשך כל התקופה שלו פה.אדום זקן כתב: סתם שאלה.
מבלי חלילה לזלזל בו
נמכר לחו"ל כשכל אוהדי הקבוצה היו עוקבים אחרי מה שהוא עושה בפולין, הפך לשחקן הרכב בנבחרת ,כשמבחינת האוהדים זה שהוא הגיע מהפועל ב"ש הקטנה של אז להרכב הנבחרת רק הגדיל את רמת ההערכה אליו ולחשוב איזה שחקן שיחק אצלנו.
בגלל זה הוא סמל ותמיד יהיה סמל.
- ForeverRed
מליקסון העלה אותנו ליגה, עשה חיל גם בליגת העל ויצא לאירופה.אדום זקן כתב: סתם שאלה.
מבלי חלילה לזלזל בו
הוא התחבר בצורה מדהימה למקום, יצא לאירופה וכשחזר העדיף את ב"ש למרות הצעות טובות יותר מקבוצות אחרות,
מה שאני לא חושב שאף שחקן אחר בסגל היה עושה להוציא ילידי סורוקה.
עם רגשות קשה להתווכח והעובדות אומרות שהקהל מרגיש מאוד מחובר לשחקן הזה ומזוהה איתו.
לא יודע אם סמל, אבל מבחינתי הוא שחקן בית לכל דבר ויש לי אליו אהבה מיוחדת.
אדום זקן כתב: סתם שאלה.
מבלי חלילה לזלזל בו
הוא בא כמו בוזגלו, כשחקן מבטיח שלא הלך לו, והשתקם אצלנו. בלאומית, מאור עשה קסמים, והוביל אותנו לצמרת, לעליית ליגה וגם היה שותף לגביע טוטו דאז.
אני רק שם את המספרים בקדנציה הראשונה שרק בליגת העל מעלה מספרים שלא רחוקים מערן ומאור.
עונת 09-10
30 משחקים
10 שערים
11 בישולים
הוא מונה לקפטן, ובאמת היה השחקן המוביל, המשמעותי, שכל מהלך עובר דרכו ופשוט השאיר את הקבוצה בחיים שהייתה בנויה מאשפה, ועובדה למשמעותיות שלו היא שכשהוא עזב, מקבוצת אמצע טבלה הפכת למועמדת בטוחה לירידה. אם בוזגלו יעזוב, אני לא רואה את זה קורה, אולי ב13-14, אבל השנה? בטוח שלא.
לסיכום, החזרה של מליקסון לארץ לקדנציה 2, המשמעותיות שלו בקדנציה הראשונה , וכמובן ההיסטוריה הנעימה שעברנו איתו הופכת אותו לסמל. בוזגלו לא סמל, בוזגלו כוכב, ושחקן מוביל אצלנו, ואם ישאר מה שאני מעדיף גם שיעשה, הוא בטוח יהפוך לסמל, וזה עניין של זמן.
אז יש לנו חילוקי דעות בקשר למושג סמל.red and white כתב: שיחק עם המועדון בליגה הלאומית, עלה איתנו ליגה , הבקיע צמד במשחק העלייה מול רמה"ש כולל שער מפנדל בדקה ה94 שאני זוכר עד היום , היה השחקן הכי טוב שלנו בייפאר משאר השחקנים במשך כל התקופה שלו פה.
נמכר לחו"ל כשכל אוהדי הקבוצה היו עוקבים אחרי מה שהוא עושה בפולין, הפך לשחקן הרכב בנבחרת ,כשמבחינת האוהדים זה שהוא הגיע מהפועל ב"ש הקטנה של אז להרכב הנבחרת רק הגדיל את רמת ההערכה אליו ולחשוב איזה שחקן שיחק אצלנו.
בגלל זה הוא סמל ותמיד יהיה סמל.
בעיניי סמל זה אחד שגדל במועדון,מזוהה איתו.
לדוגמא,ברדה.
מליקסון הוא לא סמל,שחקן מוערך ואולי נערץ,סמל הוא לא.
זה שהוא שיחק כאן 3 עונות לא הופך אותו לסמל ואם כן יש זילות מאוד גדולה במושג הזה.
גם אופיר חיים לא סמל?אדום זקן כתב: אז יש לנו חילוקי דעות בקשר למושג סמל.
לדוגמא,ברדה.
זה שהוא שיחק כאן 3 עונות לא הופך אותו לסמל ואם כן יש זילות מאוד גדולה במושג הזה.
בדיוק באתי לשאול את אותה שאלהCrazyRed7 כתב: גם אופיר חיים לא סמל?
לא.CrazyRed7 כתב: גם אופיר חיים לא סמל?
אבל סתם בשביל הספורט,אל תשווה אפילו בין הוינריות של אופיר חיים לזו של מליקסון.
אופיר חיים הגיע להפועל בש שהייתה בתחתית הליגה השנייה,העלה אותה לליגת העל והפך אותה ביחד עם בונפלד,יזרסקי ועוד כמה לקבוצת צמרת ללא תקציב יוצא דופן.
אחד הסמלים הגדולים בתולדות המועדון הוא אופיר חיים שגדל דווקא במכביאדום זקן כתב: אז יש לנו חילוקי דעות בקשר למושג סמל.
לדוגמא,ברדה.
שוב,ההגדרה שלי לסמל היא אחרת,זכותכם לחשוב שהוא היה כזה.
בעיניי סמלים יש מעטים מאוד.
אלי אוחנה היה כזה,אורי מלמיליאן,אבי נימני,ברדה,גורש הוא סמל בעכו ויש עוד כמה צדיקים.
בעיניי סמלים יש מעטים מאוד.
אלי אוחנה היה כזה,אורי מלמיליאן,אבי נימני,ברדה,גורש הוא סמל בעכו ויש עוד כמה צדיקים.
איזה שטויות אתה אומר תסלח לי על הבוטות.אדום זקן כתב: לא.
אבל סתם בשביל הספורט,אל תשווה אפילו בין הוינריות של אופיר חיים לזו של מליקסון.
אופיר חיים הגיע להפועל בש שהייתה בתחתית הליגה השנייה,העלה אותה לליגת העל והפך אותה ביחד עם בונפלד,יזרסקי ועוד כמה לקבוצת צמרת ללא תקציב יוצא דופן.
זה ששחקן לא גדל במועדון לא אומר שהוא ממש לא יכול להיות סמל, או אפילו אייקון לאותו מועדון. יובנטוס, מאחרוני המועדונים שבהם סמל היא לא מילה גסה, בוא נעבור על הסמלים. בופון? בא מפארמה. דל פיירו גדול שחקני יובה? גדל בפאדובה.
שנעבור לארסנל? הנרי? התחיל במונאקו,הספיק לעבור ליובה ובבארסה אך נחשב בארסנל כסמל ענק. ברקמפ? התחיל באייאקס.
אני יכול לעבור איתך על אלפי מקרים דומים ופחות מוכרים, אבל אין צורך כי אתה טועה.
הם שיחקו שם יותר מ10 שנים אז כן.shovalb9 כתב:
איזה שטויות אתה אומר תסלח לי על הבוטות.
זה ששחקן לא גדל במועדון לא אומר שהוא ממש לא יכול להיות סמל, או אפילו אייקון לאותו מועדון. יובנטוס, מאחרוני המועדונים שבהם סמל היא לא מילה גסה, בוא נעבור על הסמלים. בופון? בא מפארמה. דל פיירו גדול שחקני יובה? גדל בפאדובה.
שנעבור לארסנל? הנרי? התחיל במונאקו,הספיק לעבור ליובה ובבארסה אך נחשב בארסנל כסמל ענק. ברקמפ? התחיל באייאקס.
אני יכול לעבור איתך על אלפי מקרים דומים ופחות מוכרים, אבל אין צורך כי אתה טועה.
אולי אני יותר מדי עתיק,אבל בעיניי לא כל אחד ששם לך 10 גולים ב3 עונות רצופות הופך לסמל.
וחוץ מזה מה הקשר שטויות זו דעתי,אל תקבל אותה ותחשוב שכולם סמלים,מה אתה רוצה?
שלא תבין לא נכון, יש משהו במה שאתה אומר. מבחינתי גם למליקסון ובוזי חסר עדיין המון בשביל להפוך לסמלים. הדבר היחידי שאני לא מסכים איתך עליו הוא אופיר חייםאדום זקן כתב: הם שיחקו שם יותר מ10 שנים אז כן.
אולי אני יותר מדי עתיק,אבל בעיניי לא כל אחד ששם לך 10 גולים ב3 עונות רצופות הופך לסמל.
וחוץ מזה מה הקשר שטויות זו דעתי,אל תקבל אותה ותחשוב שכולם סמלים,מה אתה רוצה?