כשהוא מתופקד באגף שמאל, עזוב את העובדה שחתך לאמצעredo כתב:את הבישול הראשון הוא נתן כשחקן חופשי, פחות מהאגף.
הבישול השני זה מהאמ-אמא של האמצע.
שחקן הרכש המשמעותי 2015
Re: שחקן הרכש המשמעותי 2015
- ForeverRed
*כשירות פיזית.אורי אדום בנשמה כתב:
אמירה בעלמא חסרת ביסוס. להפיל את זה על אלישע זה כבר מביך.
נטו ענייני ביטחון, מזל ומנטליות
2 השערים המדוברים היו בגלל הבלם הנבחן החלש של בית"ר.redo כתב:את הבישול הראשון הוא נתן כשחקן חופשי, פחות מהאגף.
הבישול השני זה מהאמ-אמא של האמצע.
למאור היה משחק מצוין אבל צמד הבישולים חתומים על ההגנה הבית"רית.
עזוב את הבישולים. מספיק לראות איך הוא משתחרר מלחץ של שחקן כדי להבין שזה לא אותו שחקן אפור של העונה שעברהCrazyRed7 כתב: 2 השערים המדוברים היו בגלל הבלם הנבחן החלש של בית"ר.
- OMERREMO33
לא מסכים בעליל!CrazyRed7 כתב: 2 השערים המדוברים היו בגלל הבלם הנבחן החלש של בית"ר.
2 מסירות גאוניות,מדויקות+ תנועה מצויינת (של שהר וגורדנה)
מסכים. מליקסון היה מצוין.dor69 כתב: עזוב את הבישולים. מספיק לראות איך הוא משתחרר מלחץ של שחקן כדי להבין שזה לא אותו שחקן אפור של העונה שעברה
דיברתי רק על השערים הקלים שהגיעו כתוצאה מהגנה עלובה שספק אם נפגוש כזאת העונה.
טעות שלי - אחד הבישולים שדיברתי עליהם שייך לסוארס אם אני לא טועה. כדור ארוך להובאן כשהבלם הזר שלהם מטייל איפשהו.OMERREMO33 כתב: לא מסכים בעליל!
2 מסירות גאוניות,מדויקות+ תנועה מצויינת (של שהר וגורדנה)
הבישול של מאור לשהר היה אדיר.
חסרת ביסוס?אורי אדום בנשמה כתב:
אמירה בעלמא חסרת ביסוס. להפיל את זה על אלישע זה כבר מביך.
נטו ענייני ביטחון, מזל ומנטליות
שמאמנים גדולים בעולם נותנים דגש לאן השחקן רץ, ולא כמה הוא רץ.. זה חסר ביסוס?
אם אימון זה דבר שמעניין אותך, אתה בכיף יכול לראות ולקרוא הרצאות בגוגל. אבל רוב הסיכויים שלא תעשה כך.
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
zivmay כתב:
חסרת ביסוס?
שמאמנים גדולים בעולם נותנים דגש לאן השחקן רץ, ולא כמה הוא רץ.. זה חסר ביסוס?
אם אימון זה דבר שמעניין אותך, אתה בכיף יכול לראות ולקרוא הרצאות בגוגל. אבל רוב הסיכויים שלא תעשה כך.
לתת לאלישע בלעדיות על העונה השחונה של מליקסון זה חסר ביסוס. במקום להתפלסף כמו קאפלו, תוריד את משקפי ה-100% אנטי אלישע, כמה שזה לא קל עבורך, ותבחן מציאות יבשה.
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
אל תשכחו שמליקסון נתן עונות מצויינות גם תחת קלינגר.
אבל , ברור שיש השפעה אדירה למאמן על התפקוד של מאור. ובהחלט היה נראה ששמה שעברה היה חסר למאור הכוונה , והכוונה של שאר השחקנים למשחק איתו.
לדעתי , כל פעם שמאור על המגרש , שחקני ההתקפה צריכים לעשות תנועה לעומק ללא הרף . ראיית המשחק של מאור היא אדירה
אבל , ברור שיש השפעה אדירה למאמן על התפקוד של מאור. ובהחלט היה נראה ששמה שעברה היה חסר למאור הכוונה , והכוונה של שאר השחקנים למשחק איתו.
לדעתי , כל פעם שמאור על המגרש , שחקני ההתקפה צריכים לעשות תנועה לעומק ללא הרף . ראיית המשחק של מאור היא אדירה
נפגוש הרבה כאלה, תבין זו הרמה של הליגה שלנוCrazyRed7 כתב: מסכים. מליקסון היה מצוין.
דיברתי רק על השערים הקלים שהגיעו כתוצאה מהגנה עלובה שספק אם נפגוש כזאת העונה.
חח .. לא מתפלסף ולא אנטי אלישע. באמת באמת שהמאמן הזה מעניין לי את הביצה השמאלית.אורי אדום בנשמה כתב:
לתת לאלישע בלעדיות על העונה השחונה של מליקסון זה חסר ביסוס. במקום להתפלסף כמו קאפלו, תוריד את משקפי ה-100% אנטי אלישע, כמה שזה לא קל עבורך, ותבחן מציאות יבשה.
רק לראות את התפקוד של מליסקסון במגרש, ואיפה הוא מקבל את הכדורים, את התנועה של שאר השחקנים ובמיוחד את הבידודים- גם מול השוער ( כמה פעמים מליקסון היה באחד על אחד מול שוער עונה שעברה? רק מול ביתר היו לו לפחות 2 מצבים די בטוחים) אתה מבין שמשהו השתנה.
בסדר, לאוהדי מכבי לקח 2-3 שנים בכדי להבין את משמעותו של מאמן, או יותר נכון שמאמן זה לא סתם בובה על הקווים. אני מקווה שלאוהדים שלנו ייקח פחות.
אבל ככה זה שבערוצי הספורט יש פרשנים שאין להם חצי מושג בכדורגל, וכל היום מפמפמים 'מנטליות, ביטחון' וכל החרא הזה.
- ForeverRed
השינוי של מליקסון מגיע קודם כל ממליקסון.
כל ניסיון לצייר תמונה אחרת הוא רחוק מהמציאות.
רוב העונה שעברה הוא לא היה מסוגל לעבור קונוס, וסיבות לא חסרות.
מאז פתיחת העונה הוא חד יותר ומציג יכולת שיותר מזכירה את המשחק ההוא נגד הפועל פ"ת לפני הפציעה מאשר את המשחקים שבאו אחריה.
חברים, אני מציע לא לצאת בתופים ובמחולות.
יציבות זה שם המשחק.
כל ניסיון לצייר תמונה אחרת הוא רחוק מהמציאות.
רוב העונה שעברה הוא לא היה מסוגל לעבור קונוס, וסיבות לא חסרות.
מאז פתיחת העונה הוא חד יותר ומציג יכולת שיותר מזכירה את המשחק ההוא נגד הפועל פ"ת לפני הפציעה מאשר את המשחקים שבאו אחריה.
חברים, אני מציע לא לצאת בתופים ובמחולות.
יציבות זה שם המשחק.
דעתי על מליקסון היא די באמצע. זה נכון שהוא עצמו היה נראה כמו הצל של הצל של עצמו אבל בהחלט הייתה חסרה לו הכוונה של מאמן