אצלנו בירושלים זה נבי, חד משמעיתאדום בלב בנשמהההה כתב: אני מכיר את זה כאבי נעלבי.
שמעון - אמרתי אין לוזריות אלישע. לא אין לוזריות!
אני בטוח (עמה יעמיק) שבכר הוא לא לוזר כמו אלישע.
ללמוד מה"בלוף"
Re: ללמוד מה"בלוף"
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- The red one
אז בפורום של LF תגיד נבי נעלבי...
בבאר שבע דבר באר שבעית...
בבאר שבע דבר באר שבעית...
אנחנו עוד צריכים להוכיח העונה שאין לוזריות, כי ת'ון היה שיא הלוזריות.
בכל מקרה לגבי ק"ש - אין מה לעשות, קהל בארץ זה כנראה פקטור משמעותי יותר בכיוון השלילי ואי-ההימצאות שלו שם מקל על העבודה.
בכל מקרה לגבי ק"ש - אין מה לעשות, קהל בארץ זה כנראה פקטור משמעותי יותר בכיוון השלילי ואי-ההימצאות שלו שם מקל על העבודה.
תפסיקו לבלבל בביצים על אלישע,תמיד היינו לוזרים,עם אלישע או בלעדיו.אדום בלב בנשמהההה כתב: אני מכיר את זה כאבי נעלבי.
העניין הוא שק"ש לא נתנו כ-זה משחק יפה. הם לא היו שווים שער ב90 דקות. גם מכבי לא ממש, כן? אבל לדעתי הזיכרון של אנשים קצר, כי רואים מה היה עם השיוויון של עאבד ובפנדלים אז אוטומטית שוכחים מה היה כל המשחק.
שורה תחתונה היה משחק מאוד חלש של 2 הקבוצות, ק"ש לא היו כזה WOW כמו שמשום מה מציירםי פה ובמקומות אחרים.
להזכיר לכם את הגמר ב2003 או הגמר ב84,זה הdna הדפוק שלנו ובשביל שהוא ישתנה צריכים לעבור הרבה מים בנחל באר שבע.
אחי, לא אמרתי שק"ש וואו. פשוט ציינתי שהם עולים לשחק בלי לחפש תירוצים. הם לא ברצלונה ולא באיירן. ממש לא. אבל עדיין אפשר ללמוד מהם דבר או שניים. שיחקו מדקה 65 כשהיה 0-0 ב 10 שחקנים עד דקה 120 ועשו את זה בצורה יפה. ועוד חזרו פעמיים מפיגור מול מכבי וזה מראה שהם לא נשברים בקלות.אדום בלב בנשמהההה כתב: אני מכיר את זה כאבי נעלבי.
העניין הוא שק"ש לא נתנו כ-זה משחק יפה. הם לא היו שווים שער ב90 דקות. גם מכבי לא ממש, כן? אבל לדעתי הזיכרון של אנשים קצר, כי רואים מה היה עם השיוויון של עאבד ובפנדלים אז אוטומטית שוכחים מה היה כל המשחק.
שורה תחתונה היה משחק מאוד חלש של 2 הקבוצות, ק"ש לא היו כזה WOW כמו שמשום מה מציירםי פה ובמקומות אחרים.
- The red one
את זה נראה בעונה הקרובהאדום זקן כתב: תפסיקו לבלבל בביצים על אלישע,תמיד היינו לוזרים,עם אלישע או בלעדיו.
להזכיר לכם את הגמר ב2003 או הגמר ב84,זה הdna הדפוק שלנו ובשביל שהוא ישתנה צריכים לעבור הרבה מים בנחל באר שבע.
הלוואי.אדום בלב בנשמהההה כתב:
את זה נראה בעונה הקרובה
אבל תהיו הוגנים,תחלואים של 40 שנה לא מפילים על מאמן אחד שדווקא בתקופתו שברנו לא מעט תקרות.
עד שהגיע הגמר הארור ההוא...
- The red one
אתה צודק. קל לשכוח את עונת המהפכים.
ועדיין אני מדבר ספציפית על סינדרום בלומפילד. זה לא ייאמן שלפני כל משחק מולם בקנדציה הארוכה שלו ידענו שלא עוברים את החצי ושבדקה 5 כבר 0-1 להם. ונכון - זו לא אשמתו שהשופט החמיר עם אלגרבלי וגם לא אשמתו שדודזאדה פספס כדור. אבל גם אחרי זה נראינו שם פח.
לא משווה קדנציה ב2015 לקדנציה ב1980. משווה אותה לקדנציה ב2014 ש90% ממה שהשתנה זה הצוות המקצועי.
בעוד כמה חודשים נהיה חכמים יותר
ועדיין אני מדבר ספציפית על סינדרום בלומפילד. זה לא ייאמן שלפני כל משחק מולם בקנדציה הארוכה שלו ידענו שלא עוברים את החצי ושבדקה 5 כבר 0-1 להם. ונכון - זו לא אשמתו שהשופט החמיר עם אלגרבלי וגם לא אשמתו שדודזאדה פספס כדור. אבל גם אחרי זה נראינו שם פח.
לא משווה קדנציה ב2015 לקדנציה ב1980. משווה אותה לקדנציה ב2014 ש90% ממה שהשתנה זה הצוות המקצועי.
בעוד כמה חודשים נהיה חכמים יותר

יש להפסיד גמר גביע ויש להיות הקורבן של תצוגת הגמר הגדולה בהיסטוריה. לכל משחק קריטי שהוא הגיע אליו כמאמן הפועל באר שבע להוציא את ההישארות בנתניה הוא הגיע בצורה מעוררת רחמיםאדום זקן כתב: הלוואי.
אבל תהיו הוגנים,תחלואים של 40 שנה לא מפילים על מאמן אחד שדווקא בתקופתו שברנו לא מעט תקרות.
עד שהגיע הגמר הארור ההוא...
בגדול מסכים איתכם,אבל עדיין זה משהו שאנחנו סובלים ממנו עשרות שנים.
לא סתם יצא לנו שם של לוזרים.
לא סתם יצא לנו שם של לוזרים.
אנחנו לוזרים מאז ומתמיד ויש דברים שלא יישתנו.
אנחנו נגיע למעמדים, נתמודד, נרוץ אבל ברגע האמת נתרסק ונחזור עם הראש בין הידיים.
אבל אצלנו כשזה יגיע ואל תתבלבלו זה יגיע אז הפיצוץ רגשות שיהיה לנו גם כל הרגש של כל האליפויות של הגדולות ביחד לא יתקרב לזה.
אבל אצלנו כשזה יגיע ואל תתבלבלו זה יגיע אז הפיצוץ רגשות שיהיה לנו גם כל הרגש של כל האליפויות של הגדולות ביחד לא יתקרב לזה.
השאלה שלי היא, האם אני אהיה בחיים כשהפיצוץ רגשות הזה יקרה?....RedHell כתב:אנחנו לוזרים מאז ומתמיד ויש דברים שלא יישתנו.
חייבים להביא את זה בעונה הזו, או בעונה הבאה.שמעון א כתב: השאלה שלי היא, האם אני אהיה בחיים כשהפיצוץ רגשות הזה יקרה?....
סגל כזה לא יודע מתי יהיה פה שוב. פשוט תור הזהב שלנו.
הפועל ת"א ובית"ר לא בעניין, גם חיפה לא מסתמנת כפאקטור רציני. מכבי אחרי שלושה אליפויות ואירופה על הראש.
אין, חייבים להתאבד על זה בכל בכוח.
כנראה שלא.שמעון א כתב: השאלה שלי היא, האם אני אהיה בחיים כשהפיצוץ רגשות הזה יקרה?....
לתחושתי, העונה החולפת תיזכר אצלנו כפספוס כל כך גדול ולכל כך הרבה זמן..
לוקחים תואר העונה.
חובה.
חובה.