אז מה היה לנו היום

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
Totti

Re: אז מה היה לנו היום

שליחה על ידי Totti »

dor69 כתב:עוד הבדל מהותי בין באר שבע של אלישע לזו של בכר- היה שלב ששיחקנו עם ראדי בלם, גמון כמגן בהופעת בכורה ודן ביטון ואתה לא מרגיש את זה בכלל
שטויות.
בגארבצ, כשחצי מגרש להשכרה.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
yedidel
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי yedidel »

dor69 כתב:עוד הבדל מהותי בין באר שבע של אלישע לזו של בכר- היה שלב ששיחקנו עם ראדי בלם, גמון כמגן בהופעת בכורה ודן ביטון ואתה לא מרגיש את זה בכלל
לא מרגיש? ראדי חילק להם גול תוך 5 דקות בתפקיד

שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

בכלל ראדי חילק להם המון כדורים אתמול

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

yedidel כתב:
לא מרגיש? ראדי חילק להם גול תוך 5 דקות בתפקיד
!!!

סמל אישי של משתמש
zelik
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי zelik »

עדיין לא נראה שיש מחץ בהתקפה . וואקמה תקוע על הקו טאהה בתור מגן לא טוב התקפי בוזגלו גם לא היה בשיאו וראדי נראה לא מחובר אני מקווה שבליגה עם דחיפה של האוהדים זה ישתפר. חוץ מזה אני חושב ששהר היה צריך לפתוח בכל המשחקים ולתת לו לרוץ להתחבר לקבוצה.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

אני לא בא בטענות לטוני. נקודה
הוא לא טוב, לא חד, כבד, חלוד וכל "הסופרלטיבים" נכונים, אבל אני מאשים את המאמן שלו בראש ובראשונה.

ראבק, אני יושב בבית ורואה שהוא לא מחובר, מהספה בסלון אני אתן לך 2 דרכים להכניס אותו למשחק, אתה לא רואה אותן מהספסל?!

די עם הבידודים באגף. כשהוא בכושר הוא שורף את המגן שלו בלי למצמץ, בינתיים זה לא עובד. שחק איתו באמצע, תעביר דרכו את הכדורים, שחק איתו קרוב לשער..תן לו לצבור בטחון דרך פעולה טובה-שניים...

סמל אישי של משתמש
גיל שגיב

שליחה על ידי גיל שגיב »

Totti כתב:אני לא בא בטענות לטוני. נקודה
הוא לא טוב, לא חד, כבד, חלוד וכל "הסופרלטיבים" נכונים, אבל אני מאשים את המאמן שלו בראש ובראשונה.

ראבק, אני יושב בבית ורואה שהוא לא מחובר, מהספה בסלון אני אתן לך 2 דרכים להכניס אותו למשחק, אתה לא רואה אותן מהספסל?!

די עם הבידודים באגף. כשהוא בכושר הוא שורף את המגן שלו בלי למצמץ, בינתיים זה לא עובד. שחק איתו באמצע, תעביר דרכו את הכדורים, שחק איתו קרוב לשער..תן לו לצבור בטחון דרך פעולה טובה-שניים...
אממה.... בשיקום שלו הרסת שחקן אחר (מליקסון).

צריך לעבוד איתו יותר באימונים, הייתי מצמיד לו מאמן אישי לשבועיים.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

גיל שגיב כתב:
אממה.... בשיקום שלו הרסת שחקן אחר (מליקסון).

צריך לעבוד איתו יותר באימונים, הייתי מצמיד לו מאמן אישי לשבועיים.
לא הרסת ולא נעלי פלדיום.
מליקסון חד ויהיה חד גם באגף

סמל אישי של משתמש
גיל שגיב

שליחה על ידי גיל שגיב »

Totti כתב: לא הרסת ולא נעלי פלדיום.
מליקסון חד ויהיה חד גם באגף
זה אולי נכון, רק שהתברר שהוא הרבה יותר יעיל ואפקטיבי במרכז.
לדעתי לא מתקנים משהו בזה שמקלקלים משהו אחר שעובד טוב....טוני היה טוב באגפים ברעננה ואין סיבה שזה לא יקרה גם אצלנו, צריכים סבלנות והרבה עבודה והשקעה באימונים, יש לנו סגל רחב ועמוק ולכן צריכה להיות גם סבלנות.

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

Totti כתב:אני לא בא בטענות לטוני. נקודה

איזה כיף שיש מאמן. שחקן יכול להיות עצל ואדיש והחשבון למאמן.
בושה של מאמן על האיבוד כדור של אוגו.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

zelik כתב:עדיין לא נראה שיש מחץ בהתקפה . וואקמה תקוע על הקו טאהה בתור מגן לא טוב התקפי בוזגלו גם לא היה בשיאו וראדי נראה לא מחובר אני מקווה שבליגה עם דחיפה של האוהדים זה ישתפר. חוץ מזה אני חושב ששהר היה צריך לפתוח בכל המשחקים ולתת לו לרוץ להתחבר לקבוצה.
מסכים לגבי לואי בהתקפה אבל דווקא נגד אחד עבד הדגש צריך להיות קודם כל הגנה.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

גדי כתב:
איזה כיף שיש מאמן. שחקן יכול להיות עצל ואדיש והחשבון למאמן.
בושה של מאמן על האיבוד כדור של אוגו.
אל תתן את הדוגמא של אוגו ככזו שתעיד על דעתי וסבלנותי כלפי עבודת המאמן, זו הונאה.

האחריות לעובדה ששחקן לא מתחבר לקבוצה היא גם על כתפיו של מאמן. טוני לא עצל, ההפך, הוא דווקא מתאמץ ומשקיע וגם עוזר בהגנה.
הבעיה היא שהוא לא מבין את המקום שלו במגרש ולא משחק בעמדה שנוחה לו בהתחשב בכושר שהוא נתון בו-
זה מאמן

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

Totti כתב: אל תתן את הדוגמא של אוגו ככזו שתעיד על דעתי וסבלנותי כלפי עבודת המאמן, זו הונאה.

האחריות לעובדה ששחקן לא מתחבר לקבוצה היא גם על כתפיו של מאמן. טוני לא עצל, ההפך, הוא דווקא מתאמץ ומשקיע וגם עוזר בהגנה.
הבעיה היא שהוא לא מבין את המקום שלו במגרש ולא משחק בעמדה שנוחה לו בהתחשב בכושר שהוא נתון בו-
זה מאמן
אח יקר ונסער,
נתתי את אוגו רק בשביל לנסות להראות לך איך אתה נשמע.
הליגה לא התחילה,כן?
שום מערכת לא יכולה לעבוד בפאניקה.
אין לי שום ציפיות ואני יודע שאם לא נוציא יותר מ8 נקודות בארבעת המשחקים הראשונים הצמיגים של בכר בסכנה.ככה זה פה ואני כבר לא כועס. סתם עצוב.
מי שרוצה שינוי צריך לחכות קצת. לפחות קצת.

כל העליהום הזה זה אשכרה משת"פ עם הזבלים בתקשורת שמחכים לנו בפינה עם אלישע וגוטמן שנמצאים בקסטינה ברכב מונע

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

התייחסות מקצועית שלי;
ניצול ההזדמנויות שלנו במהלך כל הקיץ נמוך מאוד מאוד.
יותר מידי החטאות.
להבנתי פה קבור הכלב.
נגד קבוצה מתגוננת אסור להחטיא. זה ההבדל בין להרוג משחק לבין משחק מתסכל.

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

אומר לכם את האמת,אתמול הייתי במשחק ואולי ה300 או ה400 שהיו לא משקפים,אבל באמת שלא ראיתי שום תסכול או עצבים.
אני חושב שהרוב מבינים שזה לוקח זמן והמבחן האמיתי הוא בליגה.
ושם פה את הראש שלי שנתניה יורדת,היא פשוט קבוצה חלשה שעובדת כרגע על אדי המוטיביציה.

שלח תגובה