חמישה שחקנים שלנו בנבחרת
Re: חמישה שחקנים שלנו בנבחרת
או בתרגום חופשי, מעדיף לעודד ולשמח את אחותי מאשר את זהבי וחמד, שיהיה בהצלחה
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
גם ככה הוא לא בונה אליו
צדק ברדה
צדק ברדה
האמת היא שזה הכל זיבולי שכל.
למעט בוזגלו וצדק אף אחד מהשחקנים שלנו לא אמור להיות מוזמן, זאת הבעיה בנבחרת שלנו.
עם כל הכבוד לאופיר, בן ומאור, אין מקומם בנבחרת. הגיע הזמן לעשות חריש ולבנות נבחרת לכמה שנים תוך שילוב ובניה על שחקנים צעירים מתוך ראיה שגם ככה לא מצליחים אז אולי עדיף לקדם את הצעירים בתקווה שנתפוס איזה תרנגול שמטיל ביצי זהב.
למעט בוזגלו וצדק אף אחד מהשחקנים שלנו לא אמור להיות מוזמן, זאת הבעיה בנבחרת שלנו.
עם כל הכבוד לאופיר, בן ומאור, אין מקומם בנבחרת. הגיע הזמן לעשות חריש ולבנות נבחרת לכמה שנים תוך שילוב ובניה על שחקנים צעירים מתוך ראיה שגם ככה לא מצליחים אז אולי עדיף לקדם את הצעירים בתקווה שנתפוס איזה תרנגול שמטיל ביצי זהב.
בוא תגיד לי לאיזה שחקן בארץ או בכלל יש מקום בסגל לפני מליקסון...talb55 כתב:האמת היא שזה הכל זיבולי שכל.
אם כל הכבוד לאופיר ומאור, אין מקומם בנבחרת. הגיע הזמן לעשות חריש ולבנות נבחרת לכמה שנים תוך שילוב ובניה על שחקנים צעירים מתוך ראיה שגם ככה לא מצליחים אז אולי עדיף לקדם את הצעירים בתקווה שנתפוס איזה תרנגול שמטיל ביצי זהב.
אנחנו מדברים על כושר נתון
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
למען בוזגלו וצדק?talb55 כתב:האמת היא שזה הכל זיבולי שכל.
בוזגלו?
השחקן בכושר גרוע והוא לדעתך עדיף על מליקסון?
לא יאמן, מה עובר על אנשים פה?
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
מה עובר עליכם? למה אחרי עונה כושלת ושתי משחקים טובים אתם חושבים שמליקסון צריך להיות מוזמן לנבחרת!?!
החמצתם את התאכלס בדברי, אני לא חושב שמליקסון הוא לא אחד השחקנים אם לא ה- טוב בארץ כשהוא בכושר אבל הגיעט הזמן לשנות שיטה בנבחרת.
דבר נוסף חאלס עם הערות של ה"מה קורה לאנשים פה", אף אחד ממכם לא נולד מוריניו, ואם כן אז אתם חתיכת פיספוס.
החמצתם את התאכלס בדברי, אני לא חושב שמליקסון הוא לא אחד השחקנים אם לא ה- טוב בארץ כשהוא בכושר אבל הגיעט הזמן לשנות שיטה בנבחרת.
דבר נוסף חאלס עם הערות של ה"מה קורה לאנשים פה", אף אחד ממכם לא נולד מוריניו, ואם כן אז אתם חתיכת פיספוס.
מפחד מוות שמליקסון יפצע.
כל משחק הוא עושה לי התקף לב.
במיוחד כשהוא פתח את העונה טוב ויש עליו הרבה עומס.
- דר אדום בנשמה
כי מזמנים משחקים על פי כושר נוכחי ולא על פי עונה קודמת.talb55 כתב:מה עובר עליכם? למה אחרי עונה כושלת ושתי משחקים טובים אתם חושבים שמליקסון צריך להיות מוזמן לנבחרת!?!
אחרת בוא נזמן אלירן עטר כי הייתה לו עונה טובה במכבי חיפה, ובוא נזמן את עומר אצילי למרות שבנתיים הוא לא נראה טוב, ויש לי רעיון, בוא נזמן את עומרי אלטמן, הייתה לו עונה נהדרת עונה שעברה, אז מה אם עכשיו בהפועל תל אביב הוא לא נראה טוב כבר תקופה.
בקיצור אל תעשה מעצמך צחוק, מזמנים את השחקנים בכושר משחק הכי טוב ולא מי היה בכושר משחק טוב.
וזה לא קשור לאימון, זה הגיון בריא, צריך לזמן את השחקנים הכי טובים בתקופה נתונה ולא את מי שבאלך...
בוזגלו בכושר פושר, מלי בכושר נהדר.
- ForeverRed
מישהו חייב להגיד לו להפסיק לתפוס את הרגליים אחרי כל מהלך.izguy83 כתב:מפחד מוות שמליקסון יפצע.
10 שנים מהחיים הוא הוריד לי.
- The red one
מה? אחותך זו אחות של ברדה?Totti כתב:או בתרגום חופשי, מעדיף לעודד ולשמח את אחותי מאשר את זהבי וחמד, שיהיה בהצלחה

- דר אדום בנשמה
הוא מצטט את המחשבות של ברדה...אדום בלב בנשמהההה כתב: מה? אחותך זו אחות של ברדה?
- The red one
הא וואי, חשבתי כבר..דר אדום בנשמה כתב:הוא מצטט את המחשבות של ברדה...
בכל מקרה, שיהיה במזל טוב לאחותו שמתחתנת, בתכל'ס, כמובן, שזה יותר חשוב ממסע לוולס שגם ככה הוא יהיה על תקן

- דר אדום בנשמה
הוא יהיה על תקן דורה הקמעה של הנבחרתאדום בלב בנשמהההה כתב: הא וואי, חשבתי כבר..
בכל מקרה, שיהיה במזל טוב לאחותו שמתחתנת, בתכל'ס, כמובן, שזה יותר חשוב ממסע לוולס שגם ככה הוא יהיה על תקן

אמא שלי ואמא שלו אימהות.אדום בלב בנשמהההה כתב: מה? אחותך זו אחות של ברדה?
סלח לי גבר, אבל אנחנו לא מסכימים. הרבה גיבובי דברים ודוגמאות לא הגיוניות. אלטמן ואצילי לא אמורים להיות בנבחרת כי הם פשוט לא מספיק טובים לעומתם גם אחמד עאבד וגם דור מיכה אמורים להיות בהיררכיה לפני מליקסון שבאמת אני מעריך אותו מאוד. ולגבי עניין הכושר זה שטויות במיץ כי אם תיקח את כל מי שבכושר בשלב הזה בעונה 95 אחוז מהשחקנים בעולם כולל הגדולים ביותר לא בכושר אידאלי.דר אדום בנשמה כתב: כי מזמנים משחקים על פי כושר נוכחי ולא על פי עונה קודמת.
אחרת בוא נזמן אלירן עטר כי הייתה לו עונה טובה במכבי חיפה, ובוא נזמן את עומר אצילי למרות שבנתיים הוא לא נראה טוב, ויש לי רעיון, בוא נזמן את עומרי אלטמן, הייתה לו עונה נהדרת עונה שעברה, אז מה אם עכשיו בהפועל תל אביב הוא לא נראה טוב כבר תקופה.
בקיצור אל תעשה מעצמך צחוק, מזמנים את השחקנים בכושר משחק הכי טוב ולא מי היה בכושר משחק טוב.
וזה לא קשור לאימון, זה הגיון בריא, צריך לזמן את השחקנים הכי טובים בתקופה נתונה ולא את מי שבאלך...
בוזגלו בכושר פושר, מלי בכושר נהדר.