בוא תספור לי יותר מ- 4 מצבים רצינייםran כתב:הגענו להמון מצבים נגד חיפה, מה שהיה צריך זה רק לשים את הכדור ברשת.
חייבים לבעוט יותר מרחוק כדי לפתוח בונקרים כמו נגד חיפה.
לא צריך חלוץ, צריך קשר
Re: לא צריך חלוץ, צריך קשר
- simply-red
הגענו להמון "חצאי מצבים" , קבלת החלטות לא טובה או ביצוע כושל של פעולות באזורים המסוכנים של חיפה גרמו לכך שלא הגענו באמת ליותר מידי מצבים מסוכנים.ran כתב:הגענו להמון מצבים נגד חיפה, מה שהיה צריך זה רק לשים את הכדור ברשת.
חייבים לבעוט יותר מרחוק כדי לפתוח בונקרים כמו נגד חיפה.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
נו באמת חוץ מ2 מצבים מסוכנים רוב המצבים היו מבעיטות מחוץ לרחבה.
שוב אני אומר בשביל להגיע למצבים צריכים שחקן שיבשל.
ולגביי וואקמה ברעננה הוא בעיקר כבש....
והנה הוא משחק בקבוצה בלי סמרטוטים ו?
לדעתי הוא יכול לשחק כחלוץ 9 כי יש לו נתונים לכך כקשר מעולם לא התלהבתי ממנו..
שוב אני אומר בשביל להגיע למצבים צריכים שחקן שיבשל.
ולגביי וואקמה ברעננה הוא בעיקר כבש....
והנה הוא משחק בקבוצה בלי סמרטוטים ו?
לדעתי הוא יכול לשחק כחלוץ 9 כי יש לו נתונים לכך כקשר מעולם לא התלהבתי ממנו..
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
1.שלומי ארבייטמן מחצית ראשונה,בוזגלו שולח רוחב שטוח והוא לא מגיע לכדור.bs war כתב:
בוא תספור לי יותר מ- 4 מצבים רציניים
2. שיר צדק אחרי העבירה על בוזגלו עם האדום.
3. מליקסון למשקוף,אף אחד לא נמצא לריבאונד.
4.שוב שלומי תחילת מחצית שנייה בהחמצה של טירון.
5. וואקמה לא מגיע לכדור שמטייל על קו השער מבוזגלו.
6.ברדה נוגח החוצה מחצי מטר מכדור שבועט גורדנה.
בסדר? מספיק? או שאתה רוצה עוד,ככה שאני יתחיל באמת לחפש.
חסר חלוץ נקודה.
חוץ מ- 3,4,6 כל השאר זה חצאי מצבים במקרה הטוב.אדום זקן כתב: 1.שלומי ארבייטמן מחצית ראשונה,בוזגלו שולח רוחב שטוח והוא לא מגיע לכדור.
חסר חלוץ נקודה.
מסכים שחסר לנו תחליף ראוי יותר לשהר, אבל גם על ייצור המצבים יש מה לעבוד. חוץ מבוזגלו אף אחד לא הכניס כדור אחד נורמלי מהאגפים, והמגנים שלך מתיימרים להיות 'תוקפים'
ייצור מצבים זה אפקט של משחק קבוצתי ולא תלוי בשחקן זה או אחר.bs war כתב:
חוץ מ- 3,4,6 כל השאר זה חצאי מצבים במקרה הטוב.
מסכים שחסר לנו תחליף ראוי יותר לשהר, אבל גם על ייצור המצבים יש מה לעבוד. חוץ מבוזגלו אף אחד לא הכניס כדור אחד נורמלי מהאגפים, והמגנים שלך מתיימרים להיות 'תוקפים'
יש לנו מספיק שחקנים שיודעים לתת פאס לגול שכל קבוצה הייתה שמחה לקבל אפילו אחד מהם.
הבעיה היא בתיאום ביניהם ותיאום לוקח זמן.וצריך גם את השפיץ של הנעל עד כמה שזה נשמע קלישאתי.
לצערנו אנחנו עדיין הקבוצה של מאור בוזגלו. תלויים בו יותר מדי.
יכולת טובה שלו ואנחנו עם עשר נקודות לפחות.
זו המשימה כרגע, בעיקר שמליקסון וטוני יחלקו את הנטל בייצור מצבים.
כשזה יקרה גם ברדה ושלומי (יכולת חלשה כבר זמן רב, באמת לא בונה על זה שזה ישתנה) יתנו מספרים.
יכולת טובה שלו ואנחנו עם עשר נקודות לפחות.
זו המשימה כרגע, בעיקר שמליקסון וטוני יחלקו את הנטל בייצור מצבים.
כשזה יקרה גם ברדה ושלומי (יכולת חלשה כבר זמן רב, באמת לא בונה על זה שזה ישתנה) יתנו מספרים.
בנוסף היו עוד כמה בעיטות מרחוק במחצית השניה ממצבים קורצים. בעיקר הובאן.
שכחת את הבעיטה מרחוק של ראדי שסטויקוביץ עצר בקושי ואז אחד השחקנים שלנו כמעט דחק את הכדור מהריבאונד אבל אז סטויקוביץ הרחיק עם הרגל לכיוון הקרןאדום זקן כתב: 1.שלומי ארבייטמן מחצית ראשונה,בוזגלו שולח רוחב שטוח והוא לא מגיע לכדור.
חסר חלוץ נקודה.
הגענו למצבים אבל בעיקר חצאי מצבים.
אבל מה לעשות ששחקנים לא מסוגלים למסור כדור רוחב אחד נורמאלי מתוך 200? אני זוכר לפחות 2 מצבים שבוזגלו היה בשקט יכול למסור אחורה לראדי ולהובאן, אבל הבנאדם לא מרים את הראש מהרצפה.
בינתיים שלטנו בכדור בכל משחק וגם הגענו ליותר מצבים מהיריבה בכל משחק, ההחמצות הללו לא ימשכו לנצח, זה אמור להתפוצץ בהמשך.
אבל מה לעשות ששחקנים לא מסוגלים למסור כדור רוחב אחד נורמאלי מתוך 200? אני זוכר לפחות 2 מצבים שבוזגלו היה בשקט יכול למסור אחורה לראדי ולהובאן, אבל הבנאדם לא מרים את הראש מהרצפה.
בינתיים שלטנו בכדור בכל משחק וגם הגענו ליותר מצבים מהיריבה בכל משחק, ההחמצות הללו לא ימשכו לנצח, זה אמור להתפוצץ בהמשך.
נערך לאחרונה על ידי zivmay ב 26 ספטמבר 2015, 13:44, נערך פעם 1 בסך הכל.
השאלה היחידה היא איפה יהיו היריבות שלנו לצמרת כשזה יתחבר ויתפוצץ?zivmay כתב:הגענו למצבים אבל בעיקר חצאי מצבים.
בינתיים שלטנו בכדור בכל משחק וגם הגענו ליותר מצבים מהיריבה בכל משחק, ההחמצות הללו לא ימשכו לאמצע, זה אמור להתפוצץ בהמשך.
הייתי מתחיל בלהגדיר יריבות, כרגע, למרות ההתחלה המרשימה של המלאבס, מסתמן שזו בעיקר מכבי.delta7 כתב: השאלה היחידה היא איפה יהיו היריבות שלנו לצמרת כשזה יתחבר ויתפוצץ?
תסתכל רגע על ההרכב הזה ואל תגיד "קרית שמונה של בן שמעון", אתה רואה אותו מאיים על תואר?
מכבי פ"ת: איתמר ניצן; חגי גולדנברג, אליסון דה סנטוס, עומר דנינו, שאבייר תומא, דודי טוויטו; ג'ו מונונגה (גיא מלמד, 81), מינדאוגאס פאנקה, גידי קניוק (יובל יעקובוביץ', 64); מוחמד כליבאת ועידן שמש (אייטור מונרוי, 73).
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
ברור שמכבי ואולי קרית שמונה תרוץ יפה (למרות שנחלשה), כמו כל שנה לאחרונה.Totti כתב:
הייתי מתחיל בלהגדיר יריבות, כרגע, למרות ההתחלה המרשימה של המלאבס, מסתמן שזו בעיקר מכבי.
תסתכל רגע על ההרכב הזה ואל תגיד "קרית שמונה של בן שמעון", אתה רואה אותו מאיים על תואר?
מכבי פ"ת: איתמר ניצן; חגי גולדנברג, אליסון דה סנטוס, עומר דנינו, שאבייר תומא, דודי טוויטו; ג'ו מונונגה (גיא מלמד, 81), מינדאוגאס פאנקה, גידי קניוק (יובל יעקובוביץ', 64); מוחמד כליבאת ועידן שמש (אייטור מונרוי, 73).
מכבי פ"ת פתחה יפה, יש לה מאמן וקבוצה נחמדים אבל לא רואה אותם במקום הראשון יותר מעוד כמה שבועות וגם לא רואה בהם יריב שווה ערך.
ככה דיברו על ק״ש בעונת האליפות שלהם, ככה גם דיברו עלינו כשרק הגענו לצמרת. הם בהחלט לא שווי ערך אלינו ולגרמנים אבל זו קבוצה שמשחקת כיחידה וזה מסוכן. צריך לראות איך הם יתמודדו מול גדולותdelta7 כתב: ברור שמכבי ואולי קרית שמונה תרוץ יפה (למרות שנחלשה), כמו כל שנה לאחרונה.
מכבי פ"ת פתחה יפה, יש לה מאמן וקבוצה נחמדים אבל לא רואה אותם במקום הראשון יותר מעוד כמה שבועות וגם לא רואה בהם יריב שווה ערך.
עזוב, זו גניבת דעת ההודעה שלך ואתה בחור חכםdor69 כתב: ככה דיברו על ק״ש בעונת האליפות שלהם, ככה גם דיברו עלינו כשרק הגענו לצמרת. הם בהחלט לא שווי ערך אלינו ולגרמנים אבל זו קבוצה שמשחקת כיחידה וזה מסוכן. צריך לראות איך הם יתמודדו מול גדולות
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]