הפעם הראשונה שאני מסכים איתך פהבאר שבעי באדום כתב:אפשר להגיד על אלישע לוי הרבה דברים.. אין לו טקטיקה, יש לו אופי לוזר, לא יכול לקחת גביע... אבל אי אפשר לקחת ממנו את הבחירות הזרים שהוא מביא לארץ.
קולמה, דאבלאשולי, פאיו( העונה הראשונה שלו נזכור), פלט, הובאן ואוגו- הזרים הכי טובים שהגיעו לארץ בשנים האחרונות , ותרומתם עזרה והרימה בואו נגיד את הרמה של הקבוצה בכמה רמות.
אחרי כמה שנים של כשילת בחירת שחקנים זרים( פאנטה בנגורה,גלארסה, פאבל פרגל, קוסטרוב, טאצ׳י, זולו, בסיט, עבדול אל ראזק, ועוד שחקנים הזוים מהשכונה אחרים), צריך להצדיע לאלישע שהשאיר לנו את יא יא טורה הזול, וססק פפברגס הרומני .
אובידיו הובאן כובש בנבחרתו
Re: אובידיו הובאן כובש בנבחרתו
- dardasmiley
באר שבעי באדום כתב:אפשר להגיד על אלישע לוי הרבה דברים.. אין לו טקטיקה, יש לו אופי לוזר, לא יכול לקחת גביע... אבל אי אפשר לקחת ממנו את הבחירות הזרים שהוא מביא לארץ.
קולמה, דאבלאשולי, פאיו( העונה הראשונה שלו נזכור), פלט, הובאן ואוגו- הזרים הכי טובים שהגיעו לארץ בשנים האחרונות , ותרומתם עזרה והרימה בואו נגיד את הרמה של הקבוצה בכמה רמות.
אחרי כמה שנים של כשילת בחירת שחקנים זרים( פאנטה בנגורה,גלארסה, פאבל פרגל, קוסטרוב, טאצ׳י, זולו, בסיט, עבדול אל ראזק, ועוד שחקנים הזוים מהשכונה אחרים), צריך להצדיע לאלישע שהשאיר לנו את יא יא טורה הזול, וססק פפברגס הרומני .
כשמגיע מגיע. אתה צודק בהחלט, אלישע יודע לבחור זרים. ולרוב הוא גם פוגע.
לכן גם בעונה שעברה אמרתי שהוא אולי האיש הנכון להיות מעח ברק בתור מנג'ר, לא קובע מקצועית אבל מתווה דרך...
- ForeverRed
איזה דרך הוא יכול להתוות? עוד מאותו הדבר.dardasmiley כתב:
כשמגיע מגיע. אתה צודק בהחלט, אלישע יודע לבחור זרים. ולרוב הוא גם פוגע.
לכן גם בעונה שעברה אמרתי שהוא אולי האיש הנכון להיות מעח ברק בתור מנג'ר, לא קובע מקצועית אבל מתווה דרך...
גם אישתי יודעת לבחור בשר מצוין בסופרבאר שבעי באדום כתב:אפשר להגיד על אלישע לוי הרבה דברים.. אין לו טקטיקה, יש לו אופי לוזר, לא יכול לקחת גביע... אבל אי אפשר לקחת ממנו את הבחירות הזרים שהוא מביא לארץ.
מה שהיא עושה איתו אח״כ זה סיפור אחר
רמז: מסתבר שגם לכלבים וחתולים יש גבולות
זה בעיקר פונקציה של כסף, אבל מסכים עם הכיוון הכללי שלך לשם שינויבאר שבעי באדום כתב:אפשר להגיד על אלישע לוי הרבה דברים.. אין לו טקטיקה, יש לו אופי לוזר, לא יכול לקחת גביע... אבל אי אפשר לקחת ממנו את הבחירות הזרים שהוא מביא לארץ.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- UltraSouth
- Title: US
כמה שאתה צודקבאר שבעי באדום כתב:אפשר להגיד על אלישע לוי הרבה דברים.. אין לו טקטיקה, יש לו אופי לוזר, לא יכול לקחת גביע... אבל אי אפשר לקחת ממנו את הבחירות הזרים שהוא מביא לארץ.
- The red one
הובאן ביורו. כבר 0:3.
שלב הבתים 10-22/6/16.
אם נגיע לליגה אירופה לא דרך הגביע, אנחנו צפויים לשחק כבר בסיום יוני-תחילת יולי בסיבוב הראשון והמעפעפן. לא בטוח שהוא יהיה איתנו שם.
אם נגיע לליגת האלופות יהיה יותר סבבה
מה שבטוח הוא שאת מחנה האימונים הוא לא יעבור עם השחקנים, אבל זה בסדר, כי מאומן ומחומם לפתיחת העונה הוא יהיה.
שלב הבתים 10-22/6/16.
אם נגיע לליגה אירופה לא דרך הגביע, אנחנו צפויים לשחק כבר בסיום יוני-תחילת יולי בסיבוב הראשון והמעפעפן. לא בטוח שהוא יהיה איתנו שם.

מה שבטוח הוא שאת מחנה האימונים הוא לא יעבור עם השחקנים, אבל זה בסדר, כי מאומן ומחומם לפתיחת העונה הוא יהיה.
חותם עליו בלי אימונים לפני כל הקוקסינלים של מכבי שלך שעושים ריצות בחוף הצוק בין יוני לספטמבראדום בלב בנשמהההה כתב:הובאן ביורו. כבר 0:3.
שלב הבתים 10-22/6/16.
- The red one
נו מה גם אתה התחלת לעצבן עם ה'שלך' הזה? מיצינו.Totti כתב: חותם עליו בלי אימונים לפני כל הקוקסינלים של מכבי שלך שעושים ריצות בחוף הצוק בין יוני לספטמבר
אם לא יעשה מחנה אימונים -בכלל- אני לא חותם עליו.
אבל להתכונן למשחקי יורו ואז להגיע אלינו לפתיחת עונה, אין לי בעיה. יודע מה? מצידי גם שאפילו יעלה לשמינית/רבע גמר, שיהיה לו בכיף ויתחיל את העונה עם אנרגיות טובות. אנחנו נסתדר בלעדיו בסיבוב המוק' הראשון של ליגה אירופה במידה ונגיע לשם (בלי נדר)
כל אחד בפורום מייצג מישהו-אדום בלב בנשמהההה כתב: נו מה גם אתה התחלת לעצבן עם ה'שלך' הזה? מיצינו.
אם לא יעשה מחנה אימונים -בכלל- אני לא חותם עליו.
אבל להתכונן למשחקי יורו ואז להגיע אלינו לפתיחת עונה, אין לי בעיה. יודע מה? מצידי גם שאפילו יעלה לשמינית/רבע גמר, שיהיה לו בכיף ויתחיל את העונה עם אנרגיות טובות. אנחנו נסתדר בלעדיו בסיבוב המוק' הראשון של ליגה אירופה במידה ונגיע לשם (בלי נדר)
אתה- את מכבי.
הפועלעולה- את הפועל.
Aniyodea- את אלישע
דר אדום בלה בלה- את רב"ש.
תפנים
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
לא יתחילו את גביע אופ"א עד שיסיימו את היורו להערכתי...אדום בלב בנשמהההה כתב:הובאן ביורו. כבר 0:3.
שלב הבתים 10-22/6/16.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
- The red one
פחות מקובל עליי העניין..אבל איך אמרתי מקודם? נחיה עם זה. יש דברים גרועים מאלה. נלמד להכיל על מנת לא להסלים את השטח.Totti כתב:
כל אחד בפורום מייצג מישהו-
אתה- את מכבי.
הפועלעולה- את הפועל.
Aniyodea- את אלישע
דר אדום בלה בלה- את רב"ש.
תפנים
אגב לדעתי דר יותר צריך לייצג את וובה בראון (הוא זר?!) מאשר את רב"ש

דר - עוד לא פירסמו את התאריכים, אבל אני לא יודע עד כמה יש להם אופציה להזיז את זה. היורו מסתיים באמצע חודש שביעי. בתאריך הזה בעונה שעברה כבר שיחקנו מול ת'ון וגם ליגת אלופות התחילה. איפה הם יוכלו לדחוף את הכל?
זו סוגיה מעניינת, האמת, לא זוכר מה היה במונדיאל או ביורו..נחכה ונראה..
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
אני גם לא יודע ובגלל זה אני אומר להערכתי.אדום בלב בנשמהההה כתב: פחות מקובל עליי העניין..אבל איך אמרתי מקודם? נחיה עם זה. יש דברים גרועים מאלה. נלמד להכיל על מנת לא להסלים את השטח.
אגב לדעתי דר יותר צריך לייצג את וובה בראון (הוא זר?!) מאשר את רב"ש
דר - עוד לא פירסמו את התאריכים, אבל אני לא יודע עד כמה יש להם אופציה להזיז את זה. היורו מסתיים באמצע חודש שביעי. בתאריך הזה בעונה שעברה כבר שיחקנו מול ת'ון וגם ליגת אלופות התחילה. איפה הם יוכלו לדחוף את הכל?
זו סוגיה מעניינת, האמת, לא זוכר מה היה במונדיאל או ביורו..נחכה ונראה..
וטוטי תפסיק לקרוא לי דר אדום בלה בלה...
אני מייצג את עצמי בלבד ואת הפועל באר שבע אהובתי...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
אין לי כוח לכל הכינוי וזה גם די מחסל שתי אפורחים במכהדר אדום בנשמה כתב: אני גם לא יודע ובגלל זה אני אומר להערכתי.
וטוטי תפסיק לקרוא לי דר אדום בלה בלה...
אני מייצג את עצמי בלבד ואת הפועל באר שבע אהובתי...