הפועל ב"ש- הפועל ת"א, ראשון, 20:30, טרנר.
- ForeverRed
Re: הפועל ב"ש- הפועל ת"א, ראשון, 20:30, טרנר.
אני חושב ששני המשחקים האחרונים עלולים לעשות לנו שירות רע.
מצד אחד מעלים את ההרתעה, מצד שני קבוצות מבינות שבמשחק פתוח אנחנו נפרק לגורמים ולכן נראה יותר ויותר אוטובוסים חונים ברחבה, שם הבעיה האמיתית שלנו.
אני הייתי לוקח בפרופורציות הנכונות את המשחק אתמול (בו טרם צפיתי). מצוין ככל שהיה.
הפועל זה משחק חדש, יום חדש וצריכים להגיע מוכנים. בעיקר מנטלית.
מצד אחד מעלים את ההרתעה, מצד שני קבוצות מבינות שבמשחק פתוח אנחנו נפרק לגורמים ולכן נראה יותר ויותר אוטובוסים חונים ברחבה, שם הבעיה האמיתית שלנו.
אני הייתי לוקח בפרופורציות הנכונות את המשחק אתמול (בו טרם צפיתי). מצוין ככל שהיה.
כן, תהיה בעיה מול אוטובוסים חונים- זו בעיה כלל עולמית, לא המציאו אותה בישראל.ForeverRed כתב:אני חושב ששני המשחקים האחרונים עלולים לעשות לנו שירות רע.
אבל יש בסגל שלנו פתרונות לכל בונקר, השאלה היא אם עושים התאמות ומתכוננים כראוי.
רוצה דוגמא? 750 מצבים נייחים נגד חיפה ועכו, 0 איומים על השער. קרן קצרה אתמול בטדי, גול קל.
כשיש לך שחקנים(עם דגש על שחקן) עם אינטילגנצית משחק כל כך גבוהה ויכולות כל כך גבוהות, מוצאים פתרונות לכל בעיה.
אתמול הפתרון היה העברה שלו לאמצע שבלבלה את ביתר לחלוטין
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
- The red one
חחחחח אוחיון גדול מביטון ב5 שנים, לא ממש ילדאורי אדום בנשמה כתב:
רק אני ראיתי שסוארס נמנע מלמסור לו במכוון? לא סמך על הילד?

חח ילד ? הוא בן 27-28אורי אדום בנשמה כתב:
רק אני ראיתי שסוארס נמנע מלמסור לו במכוון? לא סמך על הילד?
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
אוקיי, לא ידעתי. אבל לא האישיו בכל אופן
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
מדויק.yossi כתב: כבר זמן רב משחק כמגן, אצלנו משחק כמגן ולכן אשפוט אותו כמגן.
מבחינת הנעת כדור הוא רמה מתחת וראו את זה פעם אחרי פעם. אם 7 בום יעלו סטטיסטיקות יראו את זה מצוין.
אולי זה גם עניין של ביטחון. יכול להיות.
שוב, כמחליף הוא בסדר אך לא צריך לעלות לפני ביטון כשהוא בכושר נורמלי בשום מצב.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
בן ביטון, כמו סוארס, הוא מהטובים בארץ בעמדה שלו. לא רוצה לפגוע בטאהה או אוחיון, אבל לא מדובר באותה רמה, אפילו לא מתקרב.
בשביל לסתום חור בתקופה שביטון/סוארס בכושר פחות טוב או כשהם פצועים/מורחקים זה עוד יכול להיות סביר, אבל לאורך זמן הפערים בין שחקני ההרכב שלנו בהגנה לשחקנים המחליפים בהגנה (מכניס לכאן גם את צדק ודוידאזדה מן הצד האחד ואת בן תורג'מן מהצד השני) הוא גדול מאוד.
אוחיון למשל פשוט הרג את סוארס אתמול. הוא לא יודע מה זה להיות מגן, ופעם אחר פעם הוא נתקע מאחורה, לא פותח על הקו, ובכך מכריח את סוארס לתת את המסירה הקשה והרחוקה. היו מקרים שסוארס מסר לאוחיון בגלל הלחץ של בית"ר ומשם אוחיון כמעט באופן אוטומטי מעיף את הכדור למעלה.
גם הגול של בית"ר אתמול הוא באשמת אוחיון עם עבודת הגנה לקויה. אותה עבודת הגנה לקויה שבגללה ספגנו את השער השני מול מכבי פתח תקווה כשבמקום לסגור כמגן הוא נכנס למרכז והשאיר את האגף חופשי.
בהתקפה יש לנו הרבה עומק השנה ואנחנו יכולים להתמודד עם פציעות, גם כאלה שמשאירים שחקן כמו בוזגלו בחוץ למספר שבועות. בהגנה ובקישור האחורי לעומת זאת המצב שונה מאוד, והיעדרות ארוכה של מישהו מהחוליה ההגנתית פוגעת קשה בשטף המשחק שלנו ובאיכות ההגנתית...
בשביל לסתום חור בתקופה שביטון/סוארס בכושר פחות טוב או כשהם פצועים/מורחקים זה עוד יכול להיות סביר, אבל לאורך זמן הפערים בין שחקני ההרכב שלנו בהגנה לשחקנים המחליפים בהגנה (מכניס לכאן גם את צדק ודוידאזדה מן הצד האחד ואת בן תורג'מן מהצד השני) הוא גדול מאוד.
אוחיון למשל פשוט הרג את סוארס אתמול. הוא לא יודע מה זה להיות מגן, ופעם אחר פעם הוא נתקע מאחורה, לא פותח על הקו, ובכך מכריח את סוארס לתת את המסירה הקשה והרחוקה. היו מקרים שסוארס מסר לאוחיון בגלל הלחץ של בית"ר ומשם אוחיון כמעט באופן אוטומטי מעיף את הכדור למעלה.
גם הגול של בית"ר אתמול הוא באשמת אוחיון עם עבודת הגנה לקויה. אותה עבודת הגנה לקויה שבגללה ספגנו את השער השני מול מכבי פתח תקווה כשבמקום לסגור כמגן הוא נכנס למרכז והשאיר את האגף חופשי.
בהתקפה יש לנו הרבה עומק השנה ואנחנו יכולים להתמודד עם פציעות, גם כאלה שמשאירים שחקן כמו בוזגלו בחוץ למספר שבועות. בהגנה ובקישור האחורי לעומת זאת המצב שונה מאוד, והיעדרות ארוכה של מישהו מהחוליה ההגנתית פוגעת קשה בשטף המשחק שלנו ובאיכות ההגנתית...
זה ההרכב ששיחק מול סכנין בשבת:
שטראוס
אבו עביד, שיימן, גוטליב, וינטרה
ספורי, פינטילי, בומבה, רייכרט
אנטל ושגיב יחזקאל.
מה אני אגיד לכם? לא מזלזל בהפועל ושלא ישתמע כך חלילה, אבל לאן הלך הכסף לעזעאל אם החלוץ המרכזי הוא שגיב יחזקאל?
מפתחות-
1. כמו תמיד, שליטה מוחלטת באמצע- פינטילי שחקן איכותי שכרגע לא בא לידי ביטוי, רייכרט אגרסיבי על גבול המלוכך וספורי פושר. השלישי המרכזית שלנו צריכה לאכול אותם לארוחת בוקר.
2. התקפות יעילות דרך מרכז ההגנה- תתפלאו, אבל שם עיקר החולשה של הפועל, בצמד הבלמים שנראה כבד ולא מתואם.
3. בעיטות והגבהות, המון- אלון או חתוכה, שוער זה לא בדיוק העמדה היציבה בהפועל העונה(בהעדר הרוש). לשבת חזק על הראש שלו מהפתיחה, גם ביציעים וגם על הדשא.
4_ טרנר- This is hell
שטראוס
אבו עביד, שיימן, גוטליב, וינטרה
ספורי, פינטילי, בומבה, רייכרט
אנטל ושגיב יחזקאל.
מה אני אגיד לכם? לא מזלזל בהפועל ושלא ישתמע כך חלילה, אבל לאן הלך הכסף לעזעאל אם החלוץ המרכזי הוא שגיב יחזקאל?
מפתחות-
1. כמו תמיד, שליטה מוחלטת באמצע- פינטילי שחקן איכותי שכרגע לא בא לידי ביטוי, רייכרט אגרסיבי על גבול המלוכך וספורי פושר. השלישי המרכזית שלנו צריכה לאכול אותם לארוחת בוקר.
2. התקפות יעילות דרך מרכז ההגנה- תתפלאו, אבל שם עיקר החולשה של הפועל, בצמד הבלמים שנראה כבד ולא מתואם.
3. בעיטות והגבהות, המון- אלון או חתוכה, שוער זה לא בדיוק העמדה היציבה בהפועל העונה(בהעדר הרוש). לשבת חזק על הראש שלו מהפתיחה, גם ביציעים וגם על הדשא.
4_ טרנר- This is hell
נערך לאחרונה על ידי Totti ב 20 אוקטובר 2015, 10:06, נערך פעם 1 בסך הכל.
- אביאל
- Title: ברקת - היהלום של הנגב
- יצירת קשר:
מאמין שנאסר יקבל גם דקות או אפילו יפתח
מאמין שדוידזאדה בכושרו הנוכחי ישאיר אותו מתוסכל מאודאביאל כתב:מאמין שנאסר יקבל גם דקות או אפילו יפתח
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
הפועל תל אביב בנתה השנה קבוצה על הרבה כמעט, על שחקנים צעירים עם כישרון שהם מקווים שיעשו את קפיצת המדרגה אצלם (רייכרט, בומבה, אלטמן, אבו עביד, אנס מחמיד) ועם שחקנים יותר בוגרים בגיל שלמרות הכישרון לא באמת מימשו אותו עד היום וגם כאן הפועל תל אביב מקווה שזה יקרה אצלם (נאסר, ורטה, לינגאנה, אנטל, הרוש, ביטון).
שחקנים שהם כמעט שם אבל עדין לא. מזכיר מאוד את הניסיונות שלנו לפני שברדה ובוזגלו חתמו במועדון.
כמו במקרה שלנו, מה שהפועל ת"א לא מבינים, שאי אפשר בכל קיץ להחליף חלק גדול מהסגל, ושגם אם מביאים שחקנים עם הרבה כישרון לקבוצה, חייבים לידם עוגנים עם ניסיון מוכח, שחקנים עם קבלות, שחקנים שאתה יודע מה תקבל מהם ויכולים להיות הבסיס לכל הכמעט.
זה לא קרה, ולכן הפועל תל אביב היא קבוצה שהסגל שלה ביום נתון יכול לנצח כל קבוצה, אבל לאורך זמן היא יכולה להפסיד לכל קבוצה ובעיקר חסרה מאוד יציבות...
שחקנים שהם כמעט שם אבל עדין לא. מזכיר מאוד את הניסיונות שלנו לפני שברדה ובוזגלו חתמו במועדון.
כמו במקרה שלנו, מה שהפועל ת"א לא מבינים, שאי אפשר בכל קיץ להחליף חלק גדול מהסגל, ושגם אם מביאים שחקנים עם הרבה כישרון לקבוצה, חייבים לידם עוגנים עם ניסיון מוכח, שחקנים עם קבלות, שחקנים שאתה יודע מה תקבל מהם ויכולים להיות הבסיס לכל הכמעט.
זה לא קרה, ולכן הפועל תל אביב היא קבוצה שהסגל שלה ביום נתון יכול לנצח כל קבוצה, אבל לאורך זמן היא יכולה להפסיד לכל קבוצה ובעיקר חסרה מאוד יציבות...
נשארו כרטיסים בודדים לכסף עליון, כל שאר היציעים נגמרו.
מי שמעוניין ורוצה להיות, יכול לקנות ליציע של אוהדי הפועל תל אביב באתר " לאן ", גם ככה לא נראה שהם יבואו הרבה למשחק בגלל המצב של הקבוצה שלהם.
מי שמעוניין ורוצה להיות, יכול לקנות ליציע של אוהדי הפועל תל אביב באתר " לאן ", גם ככה לא נראה שהם יבואו הרבה למשחק בגלל המצב של הקבוצה שלהם.

מאוד מעניין לראות באיזה גישה תל אביב יבואו מולנו.
האם יבואו למשחק פתוח? הרי האגו שלהם לא יתן להם לשחק על מתפרצות , וזה מתכון בטוח לנצחון קל שלנו.
יחליטו לסגור כמו ששיחקו נגד מכבי בגביע הטוטו? אני רואה את המשחק מתפתח בצורה הרבה יותר מסובכת (כל עוד לא נבקיע גול)
באיזה גישה ינקטו ? אם המצב היה רגיל הייתי אומר בגישה הראשונה, אבל אחרי ה4-0 הביתי מסכנין אי אפשר לדעת.
האם יבואו למשחק פתוח? הרי האגו שלהם לא יתן להם לשחק על מתפרצות , וזה מתכון בטוח לנצחון קל שלנו.
יחליטו לסגור כמו ששיחקו נגד מכבי בגביע הטוטו? אני רואה את המשחק מתפתח בצורה הרבה יותר מסובכת (כל עוד לא נבקיע גול)
באיזה גישה ינקטו ? אם המצב היה רגיל הייתי אומר בגישה הראשונה, אבל אחרי ה4-0 הביתי מסכנין אי אפשר לדעת.
יקנו כל מה שיוצע להםmaor20094 כתב:נשארו כרטיסים בודדים לכסף עליון, כל שאר היציעים נגמרו.
- באר שבעי באדום
- Title: באר ש7עי
הפעם הצפוני יהיה כולו של הפועל ת"א?
[align=center]20.5.2015- לא נשכח ולא נסלח!

[/align]

[/align]