זהTotti כתב:כוסאומו פינה פסימית, נצחנו.
וכמו שרשמו כבר, לא הרגשתי בכללל לחץ מצד הקהל בדרומי, להפך..
זהTotti כתב:כוסאומו פינה פסימית, נצחנו.
נקודה חשובה שצריך לתת עליה את הדעת!Guevara כתב:מצבים נייחים - מכפיל כוח שאנחנו לא מצליחים להביא לידי ביטוי.
הייתה את הקורה של אוגו ממצב נייח ועוד כמה כדורים ששרקו ברחבה.delta7 כתב: נקודה חשובה שצריך לתת עליה את הדעת!
בתחילת המשחק דקות ארוכות לא מצליחים להכניס כדור אחד נורמלי לרחבה ואז כשיש מצב נייח וכולם ברחבה מוציאים מסירה קצרה, כדור עונשין מ - 25 מטר ובמקום לבעוט מבצעים תרגיל מטופש, שחקני החומה מצמצמים טווח והכדור נבעט עליהם...
נכון, אך מצבים נייחים זה כלי שאפשר להרגשתי להפיק ממנו הרבה יותר. המון מצבים נייחים מתבזבזים על הרמות שלא מגיעות, מסירות קצרות שלא מובילות לכלום, בעיטות לחומה וכיו"ב.אדום בלב בנשמהההה כתב: הייתה את הקורה של אוגו ממצב נייח ועוד כמה כדורים ששרקו ברחבה.
קיבלנו הרבה קרנות ועוד כמה חופשיות ואכן רובן לא נוצלו, אבל עדיין היו כאלה מסוכנות.
עזוב אותך הגול של חובאן. זה היה מתוכנן כמו המכות של ארביטמן עם הgps אחרי הגול.yossi כתב:מצבנו בנייחים הוא טוב בסה"כ.
אם אני זוכר נכון אז שלושה שערים (שהר מול רעננה, ברדה מול פ"ת וסוארז מול הפועל ת"א), עוד גול בקרן קצרה, קורה ומשקוף.
זה אחלה הספק.
עריכה:
גם הגול של הובאן מול רעננה בא כתוצאה של קרן.
כשיש לך 10-15 מצבים נייחים במשחק וזו התפוקה להערכתי ניתן להשיג יותר.yossi כתב:מצבנו בנייחים הוא טוב בסה"כ.
אם אני זוכר נכון אז שלושה שערים (שהר מול רעננה, ברדה מול פ"ת וסוארז מול הפועל ת"א), עוד גול בקרן קצרה, קורה ומשקוף.
זה אחלה הספק.
עריכה:
גם הגול של הובאן מול רעננה בא כתוצאה של קרן.
עזוב גולים... ראשים. צדק וואקמה אוגו סוארס ברדה כולם נוגחים מעולים ומאיימים, כשבערך במשחק יש לך מעל 6 קרנות, לא הגיוני שתגיע למצב מסוכן לפחות? מה שכן ראדי דווקא הרים טוב היום, והמצב של ההצלה מהקו בא מזה.delta7 כתב: כשיש לך 10-15 מצבים נייחים במשחק וזו התפוקה להערכתי ניתן להשיג יותר.
לא משחק טוב שלו, לדעתי גם היה חייב להבקיע במחצית הראשונה בכדור שמליקסון הביא לו, אבל מעניין שאתה אומר את זה על השחקן היחיד שתיפקד בעשר הדקות האחרונות מהרגע שעלינו ליתרון.shovalb9 כתב:ברדה לא יכול לסחוב 90 דקות.
מצחיק אותי שאתה אומר שצריך להעיף את גורדנה, זהו נמאס ממנו, ובאותה הודעה קורא לקהל החסר הסבלנות להרגע.(כמובן שזה לא קשור הדבר בשני)RedRock כתב:
לא משחק טוב שלו, לדעתי גם היה חייב להבקיע במחצית הראשונה בכדור שמליקסון הביא לו, אבל מעניין שאתה אומר את זה על השחקן היחיד שתיפקד בעשר הדקות האחרונות מהרגע שעלינו ליתרון.
לראות את אליניב רץ כמו משוגע 40 מטר כדי לחטוף כדורים כשלידו עומד גורדנה ומסתכל עליו בעמידה - אי אפשר שלא להתחרפן.
ואגב גורדנה - לי כבר נשבר. זה פשוט לא זה. הוא לא בLEVEL. במקום בכר הייתי מוציא אותו ולא את ראדי או לחילופין כמובן לא מכניס אותו מלכתחילה. צריך קשר טוב בינואר.
חוץ מזה - הקהל באמת מזכיר קצת מכביסטים חסרי סבלנות, חייבים להירגע (למעט הדרומי האדיר).