הנוער מול מכבי תא 11:45
Re: הנוער מול מכבי תא 11:45
נוער של גופות לא יודע מה אתם רואים דקה50 אין להם אוויר לא מחברים 2 פסים לא עומדים טוב חוץ מהשוער כולם חלשים ,זה שי !

אז 2 שחקנים. וואו
עזוב נו. מחלקת הנוער שלנו לא שווה הרבה.
אם אפשר להביא שחקנים צעירים ומוכשרים בגיל 17-21 מבחוץ אז אני דווקא בעד.
אין הבדל גדול מבחינתי בין נאסר ודן ביטון מבחינת זהות.
על מה ולמה היו 5 דקות תוספת זמן?
ואיך זה שכל הקבוצה מתגוננת אבל בזמן הגדול היו 2 שחקנים שלנו ברחבה?
ואיך זה שכל הקבוצה מתגוננת אבל בזמן הגדול היו 2 שחקנים שלנו ברחבה?
גישה, הכל עניין של גישה.
שמקבלי ההחלטות רוצים לקדם את השחקנים יש המון שחקנים שיכולים וצריך לקדם גם בשנים קודמות "נכשלות" כביכול.
לא דיע סבע ולא נאסר יותר טובים מדניאל קהה, יוסי אלקיים, צחי מכלוף ועוד רבים וטובים שהיו פה, אבל שוב פעם הכל עניין של גישה והשינוי מחשבה שהדשא של השכן תמיד ירוק יותר.
שמקבלי ההחלטות רוצים לקדם את השחקנים יש המון שחקנים שיכולים וצריך לקדם גם בשנים קודמות "נכשלות" כביכול.
לא דיע סבע ולא נאסר יותר טובים מדניאל קהה, יוסי אלקיים, צחי מכלוף ועוד רבים וטובים שהיו פה, אבל שוב פעם הכל עניין של גישה והשינוי מחשבה שהדשא של השכן תמיד ירוק יותר.
נערך לאחרונה על ידי talb55 ב 21 נובמבר 2015, 13:58, נערך פעם 1 בסך הכל.
רואים ששמעון ביטון תלמיד של אלישע.
ראיון אלישעי טיפוסי.
ראיון אלישעי טיפוסי.
- The red one
קצת יומרני להזכיר את נאסר וסבע בנשימה אחת עם השמות שציינת בהתחשב העובדות - איפה נאסר וסבע עכשיו ואיפה השלושה שציינת.talb55 כתב:גישה, הכל עניין של גישה.
אז כנראה שזה לא הסיבה שציינת, אחרת היינו שומעים גם על אלקיים, מכלוף וקהה.
לא חושב שהם התקדמו יותר מהשלישיה ביחס לקרדיט שהם קיבלואדום בלב בנשמהההה כתב: קצת יומרני להזכיר את נאסר וסבע בנשימה אחת עם השמות שציינת בהתחשב העובדות - איפה נאסר וסבע עכשיו ואיפה השלושה שציינת.
אז כנראה שזה לא הסיבה שציינת, אחרת היינו שומעים גם על אלקיים, מכלוף וקהה.
רועי קהת לא קיבל צ'אנס במכבי תל אביב ועוד קבוצות בליגת העל, ירד ללאומית, הצליח וחזר בגדול לליגת העל.talb55 כתב:גישה, הכל עניין של גישה.
שחקני הנוער שלנו שמגיעים ללאומית נכחדים שם ובסוף מסיימים במכבי באר שבע בליגה ז'.
שחקן טוב ומוכשר יצליח בכל מצב. אם זה בקבוצת האם שלו או אם זה בדרך הקשה דרך ליגה נמוכה יותר.
עזבו אותכם מההתחלה מכבי ארבע דרגות מעל זה שהם לא היו טובים הפינישים שלהם לא אומר כלום ,עדיין הגישה שלנו במשחקים היא לא לתקוף קודם להגן ,זה שי!

שחקן טוב יפרוץ בכל מקום.talb55 כתב:גישה, הכל עניין של גישה.
- red and white
- Title: Almog
מסכים ,וגם אני בעדCrazyRed7 כתב:אז 2 שחקנים. וואו
אבל גיל 21 זה כבר שחקן בוגרים ,צריך להביא שחקנים בגילאי 16-18 שיגדלו אצלנו בנוער ,יספגו את אווירת שחקני הבית ואז יגיעו לבוגרים.
גיל 19-21 זה כבר רכש רגיל
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
אני עוקב אחריי הנוער ואני אומר לכם שיש כישרון למספר שחקנים אבל מזה ועד הצלחה בבוגרים הדרך ארוכה.
קודם כל שתהיה מנטליות ואחר כך פיזיות.
היחידים שהוכיחו את עצמם הם לוטם זינו דוידזאדה ועכשיו גם טוויטו ואולי בן אלגרבלי...
הדרך של אלקרנוואי וביטון מכשרונות מסומנים להצלחה היא ארוכה וחובת ההוכחה עליהם...
אם הם יהיו כמו כולם הם יסיימו בליגה ב' אם הם יוכיחו את עצמם אז יהיה להם סיכוי לפחות לקריירה בליגה לאומית או אפילו אצלנו...
הכל עניין של מנטליות ויכולת לנצל את הכישרון.
אגב למשל בנוער יש לנו עוד כמה שחקנים אבל חלוצים אין ממש, מוסא טראבין לא יגיע ליותר מליגה א' להערכתי...
אולי בנערים יש משהו.
היחידים שהוכיחו את עצמם הם לוטם זינו דוידזאדה ועכשיו גם טוויטו ואולי בן אלגרבלי...
הדרך של אלקרנוואי וביטון מכשרונות מסומנים להצלחה היא ארוכה וחובת ההוכחה עליהם...
אם הם יהיו כמו כולם הם יסיימו בליגה ב' אם הם יוכיחו את עצמם אז יהיה להם סיכוי לפחות לקריירה בליגה לאומית או אפילו אצלנו...
אגב למשל בנוער יש לנו עוד כמה שחקנים אבל חלוצים אין ממש, מוסא טראבין לא יגיע ליותר מליגה א' להערכתי...
אולי בנערים יש משהו.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
בן אלגרבלי לא היה ולא יהיה שחקן , שנה שנתיים והוא מגיע לליגה א', והוא כבר לא שלנו ברוך השם.דר אדום בנשמה כתב:אני עוקב אחריי הנוער ואני אומר לכם שיש כישרון למספר שחקנים אבל מזה ועד הצלחה בבוגרים הדרך ארוכה.
אולי בנערים יש משהו.
דודי שחקן טוב , אבל כל עוד אופיר פה הוא לא ישחק בהרכב אצלנו.
דן ביטון יש לו וואקלי סטאר , משהו שמזהים ישר , השמאלית העוצמתית, הטאץ' , המהירות , הדריבל, והצניעות שלו תביא אותו רחוק , רק שימשיך לעבוד על הפיזיות שלו בהולמס פלייס ויהיה טוב.
אלקרנוואי , לא חושב שיהיה שחקן אצלנו אי פעם.
יוסי אלקיים בינתיים פרש מכדורגל, לגבי השאר אין לי מושג אבל הם בטוח לא בשתי הליגות הראשונות.talb55 כתב:
לא חושב שהם התקדמו יותר מהשלישיה ביחס לקרדיט שהם קיבלו
ורק כדי להפריך עוד יותר את הטענה שלך, אז משה אסולין, שקיבל כמות מכובדת ביותר של צ'אנסים אצלנו, משחק היום במ.ס דימונה. ליגה ב'.
אם היו פה שחקנים עם טיפה כישרון, הם נשארו ברמות הגבוהות, ראה ערך זינו ודוידזאדה. מי שבסוף הגיע לליגה ב' לא יכול להתלונן על "קיפוח מקומיים".
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
מי שמשווה בין דיא סבע ונסאר לבין דניאל קהה צחי מכלוף וכו' לא מבין בכדורגל...bs war כתב:
יוסי אלקיים בינתיים פרש מכדורגל, לגבי השאר אין לי מושג אבל הם בטוח לא בשתי הליגות הראשונות.
ורק כדי להפריך עוד יותר את הטענה שלך, אז משה אסולין, שקיבל כמות מכובדת ביותר של צ'אנסים אצלנו, משחק היום במ.ס דימונה. ליגה ב'.
אם היו פה שחקנים עם טיפה כישרון, הם נשארו ברמות הגבוהות, ראה ערך זינו ודוידזאדה. מי שבסוף הגיע לליגה ב' לא יכול להתלונן על "קיפוח מקומיים".
דניאל קהה מככב בליגה א בתחתית, השאר פרשו ולעומת זאת נסאר נחשב לשחקן ליגת על לגיטימי ודיא סבע עזר לנתניה להשאר בליגה...
דניאל קהה צחי מכלוף ויוסי אלקיים לא היו כשרונות כאלו גדולים אם הם הגיעו בשיא שלהם לליגה לאומית וגם שם נכשלו...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!