הפינה האופטימית למחזור ה12
Re: הפינה האופטימית למחזור ה12
לא מבין על מה ולמה השם של דן ביטון משתרברב שבוע אחר שבוע לפינה הזו.
סבבה שהוא שחקן בית צעיר ורוצים לפרגן ולדחוף, אבל מה הוא עשה על המגרש שפספסתי?
אופטימי- תורגמן וביטון. אפשר לבוא בטענות לגבי הראשון מכאן ועד הודעה חדשה, אבל מגינים שמאליים הם מצרך די נדיר בכדורגל שלנו, בטח כאלו שיודעים להרים כדור לרחבה. אז ממגן מחליף אי אפשר לבקש יותר טוב.
ביטון, חזר לעצמו והיה טוב.
סבבה שהוא שחקן בית צעיר ורוצים לפרגן ולדחוף, אבל מה הוא עשה על המגרש שפספסתי?
אופטימי- תורגמן וביטון. אפשר לבוא בטענות לגבי הראשון מכאן ועד הודעה חדשה, אבל מגינים שמאליים הם מצרך די נדיר בכדורגל שלנו, בטח כאלו שיודעים להרים כדור לרחבה. אז ממגן מחליף אי אפשר לבקש יותר טוב.
ביטון, חזר לעצמו והיה טוב.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
מאוד מרוצה מברדה, מלבד פעולה אחת לא טובה כשניסה להתחכם בכדרור מיותר ..פשוט כל הפעולות שעשה היו יעילות ומסוכנות.
צדק לדעתי הבלם הכי טוב בישראל, לא רואה את טיבי ובן חיים.
ראדי גם מבחינתי נכנס לפינה הזו בגלל ההספק של שער ובישול, אבל הרבה איבודי כדור סתמיים שלשחקן בעמדה שלו יכלו ועלולים לעלות ביוקר.
ולדעתי שחקן שנעלם מהכותרות אבל פקטור רציני בכל הקשור לספיגת שערים ושליטה במרכז השדה, ג'ון אוגו.
רץ משקיע עושה מה שצריך לא מנסה להתחכם יותר מדי, אוהב את הבחור.
צדק לדעתי הבלם הכי טוב בישראל, לא רואה את טיבי ובן חיים.
ראדי גם מבחינתי נכנס לפינה הזו בגלל ההספק של שער ובישול, אבל הרבה איבודי כדור סתמיים שלשחקן בעמדה שלו יכלו ועלולים לעלות ביוקר.
ולדעתי שחקן שנעלם מהכותרות אבל פקטור רציני בכל הקשור לספיגת שערים ושליטה במרכז השדה, ג'ון אוגו.
רץ משקיע עושה מה שצריך לא מנסה להתחכם יותר מדי, אוהב את הבחור.

האופטימי הגדול ביותר שלי- למדתי להשתמש בפונקציית "הנודניק".
אחח איזו הקלה
אחח איזו הקלה
- ForeverRed
ברוך שובך לכוחותינוTotti כתב:האופטימי הגדול ביותר שלי- למדתי להשתמש בפונקציית "הנודניק".
אחח איזו הקלה

חצי קלאץForeverRed כתב: ברוך שובך לכוחותינו
דן ביטון, יחסית לשברירי דקות שמקבל, הרבה יותר מעורב במשחק מאשר ארבייטמן וגורדנה.
לא רואה כרגע סיבה שהוא החילוף האחרון דווקא
הוא עוד ילד.. שוואייה שוואייהyedidel כתב:דן ביטון, יחסית לשברירי דקות שמקבל, הרבה יותר מעורב במשחק מאשר ארבייטמן וגורדנה.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
לא עושה הבדל יותר משניהם ולא ברור לי למה אתה מתלהב ממנו אבל שיהיה זכותך.yedidel כתב:דן ביטון, יחסית לשברירי דקות שמקבל, הרבה יותר מעורב במשחק מאשר ארבייטמן וגורדנה.
בכל מקרה זה לא משנה אם הוא חילוף ראשון או אחרון אני מצפה משחקנים שנכנסים שיתנו לנו ערך מוסף ויעזרו לקבוצה.
כרגע גורדנה-ארבייטמן-דן ביטון לא תורמים מספיק ואני מקווה שהמצב הזה ישתפר.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
- The red one
המצב הזה לא ישתפר (לפחות עם שלומי וגורנדה). המצב ישתפר רק כשבן שהר ובוזגלו יחזרו לפעילות.דר אדום בנשמה כתב: לא עושה הבדל יותר משניהם ולא ברור לי למה אתה מתלהב ממנו אבל שיהיה זכותך.
בכל מקרה זה לא משנה אם הוא חילוף ראשון או אחרון אני מצפה משחקנים שנכנסים שיתנו לנו ערך מוסף ויעזרו לקבוצה.
כרגע גורדנה-ארבייטמן-דן ביטון לא תורמים מספיק ואני מקווה שהמצב הזה ישתפר.
האופטימי שלי זה אוגו שממשיך ביכולת המעולה שלו. אוגו של השנה פשוט יותר מחויב, וגם אם יש לו איזה טעות הוא פשוט רץ באטרף כדי לתקן אותה, אני מאוד מבסוט עליו. דבר שני בן ביטון נתן משחק טוב, והיה מאוד פעלתן בצד ימין, היה חסר ואתמול ראו את זה.
דבר אחרון זה למרות שהעידוד היה קצת מנומנם, קבלו את הציטוט של שחקני כפ"ס מהכתבה בוואלה:
"אצטדיון טרנר זה משחק החוץ הכי קשה בליגה", העיד אחד משחקני הקבוצה בסיום המשחק. "רק מי שמגיע לשחק כאן מבין את העוצמות על הדשא. באנו למשחק עם אמונה שאפשר לעשות משהו, אבל הפערים גדולים מדי בכל הפרמטרים".
דבר אחרון זה למרות שהעידוד היה קצת מנומנם, קבלו את הציטוט של שחקני כפ"ס מהכתבה בוואלה:
"אצטדיון טרנר זה משחק החוץ הכי קשה בליגה", העיד אחד משחקני הקבוצה בסיום המשחק. "רק מי שמגיע לשחק כאן מבין את העוצמות על הדשא. באנו למשחק עם אמונה שאפשר לעשות משהו, אבל הפערים גדולים מדי בכל הפרמטרים".
עזוב שטויות מה קנית במזנון חחח ,זה שי !Totti כתב:האופטימי הגדול ביותר שלי- למדתי להשתמש בפונקציית "הנודניק".
אחח איזו הקלה

- The red one
הא אפרופו מזנון תגידו יש מצב שהנקניקייה עלתה 20 שקל ? לחמניה רגילה.
אני זוכר במשחק הראשון קניתי זה לא עלה לי יותר מ10 ואתמול חבר אמר שזה עלה לו 20 ועד עכשיו אני לא יודע אם הוא צחק עליי או לא.
אני זוכר במשחק הראשון קניתי זה לא עלה לי יותר מ10 ואתמול חבר אמר שזה עלה לו 20 ועד עכשיו אני לא יודע אם הוא צחק עליי או לא.
קטנה - 10אדום בלב בנשמהההה כתב:הא אפרופו מזנון תגידו יש מצב שהנקניקייה עלתה 20 שקל ? לחמניה רגילה.
גדולה - 20
הפניה למיון כלולה בשתיהם
לא קנה. ז***** לו את המוח כל ההפסקה...זה שי ! כתב: עזוב שטויות מה קנית במזנון חחח ,זה שי !
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
yedidel כתב: קטנה - 10
גדולה - 20
הפניה למיון כלולה בשתיהם
אחלה טיפ לחיילים, גימילים על בטוח

מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר