הפינה הפסימית למחזור ה13
Re: הפינה הפסימית למחזור ה13
ברק בכר - ניהול חילופים לא משהו, החליט להוציא את ברדה שהיה משחק די נחמד שלו, במקום להוציא את וואקמה ואת הובאן שהיו במשחק חלש,
שלא נדבר שנזכר לעשות חילופים דקה 75 ובסיום אמר ששיחקנו טוב מחצית שנייה.
וואקמה והובאן - צריכים זעזוע כמה זמן על הספסל והם חוזרים מצוין
וחובה לעבוד עם ראדי על בעיטות, אולי די לבעוט ליציע ?
שלא נדבר שנזכר לעשות חילופים דקה 75 ובסיום אמר ששיחקנו טוב מחצית שנייה.
וואקמה והובאן - צריכים זעזוע כמה זמן על הספסל והם חוזרים מצוין
וחובה לעבוד עם ראדי על בעיטות, אולי די לבעוט ליציע ?

באמת לא מבין איך לאנשים יש טענות על המשחק של טוני. הוא היה ענק.
תאמת שאני לא מבין מה אתם רוצים, חוץ מהרבע שעה האחרונה של המשחק, שיחקנו טוב מאוד. כל פעם ששחקן סכנין רק קיבל את הכדור שני שחקנים קפצו עליו והחזירו את השליטה לידנו, אוגו במשחק מעולה, ברדה במשחק טוב, ראדי במשחק טוב וגם טוני היה במשחק טוב. זה מגרש אחד הקשים בליגה, בקור איימים והקבוצה שיחקה בכמעט 70 דקות בצורה טובה מאוד. אז כמו שאמרו מעלי, החילופים אכן מורידים אותנו ברמה ובכר יודע את זה כנראה כמו כל אחד מאיתנו, ולטעמי גם החילופים שלו היו נכונים, הוא ידע שהיתרון שברירי ולכן העדיף להשאיר את שלישית האמצע שלנו שהיא היתרון המשמעותי שלנו במשחק ולא להוציא לא את הובאן ולא את ראדי, בנוסף בחר להוציא את מליקסון לפני נוואקמה כי רצה עוד קצת פיזיות. ניהול משחק טוב של בכר, ו 3 נקודות במגרש סופר קשה מול קבוצה שממש לא באה להתבנקר אלא באה לשחק כדורגל לשם שינוי.
יש כאילו כאן שחייבים לכתוב משהו אחרת השבת לא עוברת חלק.blueman כתב:תאמת שאני לא מבין מה אתם רוצים, חוץ מהרבע שעה האחרונה של המשחק, שיחקנו טוב מאוד. כל פעם ששחקן סכנין רק קיבל את הכדור שני שחקנים קפצו עליו והחזירו את השליטה לידנו, אוגו במשחק מעולה, ברדה במשחק טוב, ראדי במשחק טוב וגם טוני היה במשחק טוב. זה מגרש אחד הקשים בליגה, בקור איימים והקבוצה שיחקה בכמעט 70 דקות בצורה טובה מאוד. אז כמו שאמרו מעלי, החילופים אכן מורידים אותנו ברמה ובכר יודע את זה כנראה כמו כל אחד מאיתנו, ולטעמי גם החילופים שלו היו נכונים, הוא ידע שהיתרון שברירי ולכן העדיף להשאיר את שלישית האמצע שלנו שהיא היתרון המשמעותי שלנו במשחק ולא להוציא לא את הובאן ולא את ראדי, בנוסף בחר להוציא את מליקסון לפני נוואקמה כי רצה עוד קצת פיזיות. ניהול משחק טוב של בכר, ו 3 נקודות במגרש סופר קשה מול קבוצה שממש לא באה להתבנקר אלא באה לשחק כדורגל לשם שינוי.
אני רק מזכיר,פסימי או לא פסימי,7 נצחונות ותיקו ועם ספסל מחליפים של גורדנה וביטון.
ועד כמה שאני זוכר שנה שעברה קיבלנו שם שתי חתיכות ויכולנו לקבל גם ארבע.
בדיוק, אלו משחקים שבשנים האחרונות לפני שהיינו עולים למגרש היה רשום עליהם הפסד. והקבוצה באה ושיחקה טוב מאוד, בכל מקרה הפנים קדימה, משחק ממש קשה שבוע הבא, נקווה לבשורות טובות עם הפצועים שבוע הבא.אדום זקן כתב: יש כאילו כאן שחייבים לכתוב משהו אחרת השבת לא עוברת חלק.
אני רק מזכיר,פסימי או לא פסימי,7 נצחונות ותיקו ועם ספסל מחליפים של גורדנה וביטון.
- dardasmiley
קול שקול סוף סוףאדום זקן כתב: יש כאילו כאן שחייבים לכתוב משהו אחרת השבת לא עוברת חלק.
+1שיש כתב:ניצול מצבים
ומה יהיה עם ההרמות ממצבים נייחים? נראה לכם שגם בסכנין מילאו את הכדור באבנים?
+1blueman כתב:תאמת שאני לא מבין מה אתם רוצים, חוץ מהרבע שעה האחרונה של המשחק, שיחקנו טוב מאוד. כל פעם ששחקן סכנין רק קיבל את הכדור שני שחקנים קפצו עליו והחזירו את השליטה לידנו, אוגו במשחק מעולה, ברדה במשחק טוב, ראדי במשחק טוב וגם טוני היה במשחק טוב.
מלקרוא כאן חשבתי שאולי במגרש רואים משחק אחר מאשר בטלויזיה.
עד דקה 60-65 הייתה רק קבוצה אחת במגרש ולולא כמה החמצות מחרידות היינו שמים שם 3 חתיכות.
היה משחק טוב מאוד שלנו ואם היינו מרוכזים מול השער זה היה נגמר בניצחון מוחץ לטובתנו.
אני אפילו יכול להגיד שה20-25 דקות של תחילת מחצית שנייה היו מהטובות שלנו העונה, פשוט שטפנו את המגרש.
בפסימי שלי זה הובאן ו2 המגינים:
הובאן- כל כדור מאבד, נראה אבוד.
תורגמן-לא קיים התקפית .
ביטון- פורפרה בהגנה.
אני אפילו יכול להגיד שה20-25 דקות של תחילת מחצית שנייה היו מהטובות שלנו העונה, פשוט שטפנו את המגרש.
תורגמן-לא קיים התקפית .
ביטון- פורפרה בהגנה.
מול ביתר היה הרבה יותר מרהיב.pirlo21 כתב:היה משחק טוב מאוד שלנו ואם היינו מרוכזים מול השער זה היה נגמר בניצחון מוחץ לטובתנו.
תורגמן-לא קיים התקפית .
ביטון- פורפרה בהגנה.
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"
לא בפעם הראשונה העונה
לא יודעים לגמור משחק כשצריך
היום מול סכנין
בנתניה אחרי מחצית
בירושליים נגד בית''ר
והיו עוד כמה שברחו לי מהראש
היום מול סכנין
בנתניה אחרי מחצית
בירושליים נגד בית''ר
- yanivnew91
גבר נגד בית"ר נתת להם 3 בלי לרחם ואז הורידו קצת את הרגל מהגז.. לא כולן באיירן מינכןשימי כתב:לא בפעם הראשונה העונה
היום מול סכנין
בנתניה אחרי מחצית
בירושליים נגד בית''ר
מה הקשר? לא אמרתי שהיה יותר או פחות טוב מביתר.shovalb9 כתב:
מול ביתר היה הרבה יותר מרהיב.
אמרתי שהיו דקות מהטובות העונה.
מחילה. ככה אני קראתי את זה.pirlo21 כתב:היה משחק טוב מאוד שלנו ואם היינו מרוכזים מול השער זה היה נגמר בניצחון מוחץ לטובתנו.
אני אפילו יכול להגיד שה20-25 דקות של תחילת מחצית שנייה היו מהטובות ביותר שלנו העונה, פשוט שטפנו את המגרש.
תורגמן-לא קיים התקפית .
ביטון- פורפרה בהגנה.
" תחזיקו עוד כמה דקות בלקרוא מה רשמתי, זה לא הזמן להישבר......"
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
אגב שימו לב שלא התלוננתי על המשחק אלט על הסיומת ועל היכולת לדעתי כמובן של וואקמה והובאן.
קבוצתית היינו טובים ולא תלוים באינדיבידואלים.
עד דקה 70 היינו ככה אגב...
קבוצתית היינו טובים ולא תלוים באינדיבידואלים.
עד דקה 70 היינו ככה אגב...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!