מבחינת מאיר אינשטיין - הפועל ב"ש כלל לא קיימת !

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
שיש
Title: קרייזי-רד

Re: מבחינת מאיר אינשטיין - הפועל ב"ש כלל לא קיימת !

שליחה על ידי שיש »

מבחינתי מאיר איינשטיין לא קיים....

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

שיש כתב:מבחינתי מאיר איינשטיין לא קיים....
למה?

גיל אתה מודע לזה שמאיר איינשטין לא ממש שולט על התוכן, נכון? ונשים בצד את זה שהטענות שלך לא נכונות בכללי (טוטי הוכיח לך)

סמל אישי של משתמש
שיש

שליחה על ידי שיש »

אדום בלב בנשמהההה כתב: למה?

גיל אתה מודע לזה שמאיר איינשטין לא ממש שולט על התוכן, נכון? ונשים בצד את זה שהטענות שלך לא נכונות בכללי (טוטי הוכיח לך)
סתם כי לא ממש חשוב לי מה הוא חושב או לא חושב על הפועל באר שבע

סמל אישי של משתמש
The red one

שיש כתב: סתם כי לא ממש חשוב לי מה הוא חושב או לא חושב על הפועל באר שבע
אז למה לא קיים? תגיד שלא מעניין אותך מה הוא חושב.

אני דווקא בסדר גמור איתו וגם האשכול הבעייתי הזה לא שינה אצלי שום דעה.

סמל אישי של משתמש
גיל שגיב

שליחה על ידי גיל שגיב »

אדום בלב בנשמהההה כתב: למה?

נכונות בריבוע או אם תרצה באבו אבוה.
זה שמישהו קשה הבנה וכותב תגובה טיפשית לא אומר שהטענות לא נכונות , אלא אומר משהו אחר ....

אם תקרא שוב את הטענות שלי תבין שאני לא אומר שלא מזכירים אותנו בכלל אלא כמעט ולא.... וזה שונה.

אני טוען שבאופן יחסי למקום שלנו ליכולת שלנו לקהל שלנו ..... אנחנו מוזכרים באופן מועט במיוחד ואם תרצה משהו כמו בני יהודה או פתח תקווה, זה הוגן בעיניך ?????

סמל אישי של משתמש
גיל שגיב

שליחה על ידי גיל שגיב »

אריאל2 כתב: מה הקשר שאתה משלם מיסים ושומר חוק? גם אוהדי רעננה ועכו עושים זאת. מתי דיברו עליהם?
אתה מתאר מצב דמוי מלחמת ההתשה. חיילים במוצבים מרוחקים שמקבלים דואר צבאי אחת לחודש ונלחמים על השליטה בטרנזיסטור.
לכל אחד יש מכשיר נייד, יש חבילות גלישה בלי הגבלה, יש מחשבים. רוב הזמן החיילים לא בשוחות, וכשהם כן בשטח, גם רדיו אין להם.
העיתונאי, בטח ברדיו המסחרי ובתחום הזה, מדבר על רייטינג. ידברו גם על התחתונים של אמא של קרלוס גרסיה ועל האשכים של יעקב בוזגלו אם זה מה שיביא מאזינים ומפרסמים.
אני לא נגד מחאה ציבורית, אבל במקרה הזה רק חרם צרכנים משמעותי מאוד ישפיע.
ברמה האישית אני ממליץ לך לא להקשיב לתוכנית הזאת וזהו ולהמליץ לכל מכריך לנהוג כמוך.
אני מחרים את וואן כבר חצי שנה ורק טוב יוצא לי מזה, גם אם רק אני מחרים אותם.
משלם מיסים ושומר חוק קשור לזה שאני אזרח שווה בין שווים ולא ראוי שיתעלמו מהקבוצה שאני אוהב ועוד עשרות אלפים כמוני... כאילו אנחנו מצורעים ולא שייכים.
חיילים - נתתי דוגמא לאוהדים שלא מגיעים למשחקים ורוצים לשמוע ראיונות עם שחקנים רוצים להתעדכן בזמן אמת ואפילו להגיב בשידור כפי שעושים אוהדי קבוצות גדולות אחרות

סמל אישי של משתמש
סניור

שליחה על ידי סניור »

גיל שגיב כתב:
משלם מיסים ושומר חוק קשור לזה שאני אזרח שווה בין שווים ולא ראוי שיתעלמו מהקבוצה שאני אוהב ועוד עשרות אלפים כמוני... כאילו אנחנו מצורעים ולא שייכים.
חיילים - נתתי דוגמא לאוהדים שלא מגיעים למשחקים ורוצים לשמוע ראיונות עם שחקנים רוצים להתעדכן בזמן אמת ואפילו להגיב בשידור כפי שעושים אוהדי קבוצות גדולות אחרות
שאלה יהיו הצרות שלנו. בחייאת, כמה שזה שולי!

סמל אישי של משתמש
The red one

גיל שגיב כתב:
נכונות בריבוע או אם תרצה באבו אבוה.
זה שמישהו קשה הבנה וכותב תגובה טיפשית לא אומר שהטענות לא נכונות , אלא אומר משהו אחר ....

אם תקרא שוב את הטענות שלי תבין שאני לא אומר שלא מזכירים אותנו בכלל אלא כמעט ולא.... וזה שונה.

אני טוען שבאופן יחסי למקום שלנו ליכולת שלנו לקהל שלנו ..... אנחנו מוזכרים באופן מועט במיוחד ואם תרצה משהו כמו בני יהודה או פתח תקווה, זה הוגן בעיניך ?????
אתה טועה. פשוט טועה.

אם היית אומר לי שכ-ל התקשורת מתייחסת אלינו וכ-ל התקשורת מדברת עלינו ורק 104FM לא, הייתי מסכים איתך.

אבל זה לא ככה - אתה יודע למה? כי אנחנו לא מייצרים עניין! אני בטוח שאני לא צריך להסביר לך מה התקשורת אוהבת יותר לסקר. אני לא צריך להסביר לך שהתקשורת מדברת כשיש על מה.

כשהמועדון שלנו לא מייצרת שום דרמה, לא מייצר שום החלפת מאמן שמלווה טונים צורמים או קפטן שרב עם המאמן - לא ידברו עלינו. להזכירך, כשהדברים האלה קרו, דיברו, או או כמה דיברו. אז ישימו כמה מילים, יעדכנו על ההרכב, יסקרו מסיבות עיתונאים וישדרו אותם בשידור חי (דבר שקורה העונה רק אצלנו ומכבי ת"א, אגב, לא בחיפה, לא בצד האדום של תל אביב ולא בבית"ר) ולא מעבר לזה. כי אין על מה, מה אתה רוצה, שימציאו?

בני יהודה בכללי לא קבוצה מסוקרת. אם תעבור על העמוד שלהם בONE - יש כתבת לפני משחק, כתבת משחק, כתבת אחרי משחק ועד המשחק הבא אולי 2 כתבות. אבל כשהתפוצצה פרשת בן ולירוי צעירי דיברו מלא. וכשחיים סילבס פוטר ואז הוחזר מרעננה דיברו מלא. למה? כי הם שווים יותר מאיתנו? לא! כי הם יצרו עניין.

אז אין לזה קשר לשום מאיר אינשטיין או מודי בראון או יונתן כהן או דני קושמרו. כשיקרו פה דברים - ידברו עלינו.

סמל אישי של משתמש
ran

שליחה על ידי ran »

תפסיקו להתרגש!! בטח מתקשורת שרק מחפשת צרות ובעיות.
כשהם מתייחסים אלינו זה רק בגישה שלילית אז עדיף שלא ידברו עלינו.
תאמינו לי נבוא בשקט לכל משחק זאת הדרך הכי טובה.
שיתנו לנו סיקור חיובי בע"ה בסוף העונה (עמה יעמיק)

סמל אישי של משתמש
אדום זקן

שליחה על ידי אדום זקן »

אהההה חבורת אבי נעלבי,רדיו 103 זה רדיו תל אביבי,כי הוא משדר במרכז,אז סביר להניח שהאייטמים שלו יהיו על הקבוצות במרכז.
כרגע עד שלא נביא משהו ראוי,תארים וכאלה,אין מה לחפור עלינו יותר מדי,כי אנחנו לא באמת מעניינים את תושבי המרכז,שזה הרדיו שלהם להזכירכם.
רדיו 102 של אופירע דווקא מדבר עלינו המון וגם משדר מבש הרבה.
אבל זה לא מאהבה,להם יש הסכמים עם הרדיו האזורי בחיפה,ב"ש וירושליים,אז הם יותר מאוזנים.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

Totti כתב: אתה מקשקש מלא קשקושים וגם הפעם מעוות.
אני שומע קבוע את התוכנית דרך אתר האינטרנט ויש אייטם עלינו כמעט כל יום, זה רק מהשבוע:

6.1- רונן קצב על רכש, באר שבע מוזכרת בהרחבה

https://103fm.maariv.co.il/programs/Med ... 1t4nzVQ=KH" onclick="window.open(this.href);return false;

5.1- זריהן על פציעת סוארס

https://103fm.maariv.co.il/programs/Med ... 1t4nzVQ=KH" onclick="window.open(this.href);return false;

4.1- על מימר והמשחק בחיפה

7.1- מדברים לקראת עכו

דיברו עלינו מיום שני עד חמישי ואמשיך לעדכן. לא עוד קשקשת...
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

Totti כתב:
7.1- מדברים לקראת עכו

דיברו עלינו מיום שני עד חמישי ואמשיך לעדכן. לא עוד קשקשת...
חחח אתה חד אחי.
תהיה בריא, איך יש לך כוח לזה?

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

izguy83 כתב: חחח אתה חד אחי.
תהיה בריא, איך יש לך כוח לזה?
יש לי.
עשר שנים שאני כותב איתו בפורומים השונים והקשקשנות הזו חייבת להפסק

סמל אישי של משתמש
גיל שגיב

שליחה על ידי גיל שגיב »

מי אמר שאין תמורה לעשיה ????
אז מסתבר שהמייל ששלחתי לתחנה בתאריך 1.1.16 וגם לאחר מיכן ועוד כמה מהחברים ששלחו אחרי עשה את העבודה !
קיבלתי מייל חוזר מתחנת הרדיו שבו נאמר כי הנושא הועלה במערכת הספורט וכי ינתן דגש בעניין, לראיה תכנית הרדיו ביום חמישי....
ותודה למי שהביא את הקישור לתכנית האחרונה שבה היה דיון על המשחק מול עכו, תודה לכל מי ששלח מיילים !
אנחנו על המפה ונשארים על המפה !!!!!
חחחחחחחחחחח......
נערך לאחרונה על ידי גיל שגיב ב 10 ינואר 2016, 16:36, נערך 2 פעמים בסך הכל.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

איזה יופי, כל הכבוד!!
כמה טוב שיש אוהדים אכפתיים ומסורים כמוך.

נעול