ג'ון אוגו יימכר בקיץ?
Re: ג'ון אוגו יימכר בקיץ?
מה אתם מתרגשים זה נדב דייג אמר
המקור שלו זה משה ניר חח
המקור שלו זה משה ניר חח
- The red one
נדב דייג אמין מאוד.ran כתב:מה אתם מתרגשים זה נדב דייג אמר
המקור שלו זה משה ניר חח
- ForeverRed
טבעי ולגיטימי לחלוטין, אבל עוד חזון למועד.
- dardasmiley
וסרמיליה מצטרפים לחגיגה ומעלים פוסט שמתבסס על מה שנדב דייג רשם.
לא הייתי רוצה לראות את אוגו עוזב, שחקן מעל לליגה. אבל 2 מ' יורו זה הרבה כסף. אפשר בסכום הזה להביא שחקן לא פחות טוב.
לא הייתי רוצה לראות את אוגו עוזב, שחקן מעל לליגה. אבל 2 מ' יורו זה הרבה כסף. אפשר בסכום הזה להביא שחקן לא פחות טוב.
תלוי לאן הוא ילך ובכמה.dardasmiley כתב:וסרמיליה מצטרפים לחגיגה ומעלים פוסט שמתבסס על מה שנדב דייג רשם.
תסלחו לי, אבל עם התקדים של זהבי במכבי, אם רוצים להתמודד איתם, חייבים להשאיר אותו.
תארו לכם שזהבי היה עוזב תמורת לבלגיה תמורת סכום כזה? לא היה להם סיכוי מולנו
ההתעסקות הזאת רק תפגע בנו בהמשךdardasmiley כתב:וסרמיליה מצטרפים לחגיגה ומעלים פוסט שמתבסס על מה שנדב דייג רשם.
מה הקשר לזהבי? הוא שחקן ישראלי שכל החיים שלו כאן (אחת מהסיבות שהוא לא עוזב), אוגו בסך הכל שחקן זר. הוא התחבר מאוד למועדון ולעיר אבל להחזיק אותו בכוח לא יעשה טוב לאף אחד. תשווה אם כבר לנוסא או סטויקוביץ' מחיפה שנחשב שם לאל, אם אחד מהם מחר יקבל הצעה טובה הוא לא יעזוב?
ובאמת ההתעסקות מיותרת. בסה"כ פירסם את זה משה דייג. כשיהיה משהו קונקרטי יהיה על מה לדבר
ובאמת ההתעסקות מיותרת. בסה"כ פירסם את זה משה דייג. כשיהיה משהו קונקרטי יהיה על מה לדבר
בטח שיש קשר.הפועלעולה כתב:מה הקשר לזהבי? הוא שחקן ישראלי שכל החיים שלו כאן (אחת מהסיבות שהוא לא עוזב), אוגו בסך הכל שחקן זר. הוא התחבר מאוד למועדון ולעיר אבל להחזיק אותו בכוח לא יעשה טוב לאף אחד. תשווה אם כבר לנוסא או סטויקוביץ' מחיפה שנחשב שם לאל, אם אחד מהם מחר יקבל הצעה טובה הוא לא יעזוב?
שכר מתאים והוא נשאר. בטח אם נזכה באליפות.
שטויות. קלאב ברוז' מועדון הרבה, הרבה יותר גדול מאיתנו והליגה הבלגית טובה משלנו. אנחנו לא יכולים להתחרות איתם מבחינת שכר.
גם הפורום נופל בפח של וסרמיליה, שמטילים פצצה שהיא הסקת מסקנות מתוך הסקת המסקנות של דייג. מדובר בספקולציה, הרי ברור ששחקן כזה יהיה ראוי להתקדם לאירופה בסכומים המדוברים ואולי אפילו יותר מכך.
- The red one
זו לא 100% ספוקלציה, בכתבה עצמה אסי אישר את עיקרי הדברים.סניור כתב:גם הפורום נופל בפח של וסרמיליה, שמטילים פצצה שהיא הסקת מסקנות מתוך הסקת המסקנות של דייג. מדובר בספקולציה, הרי ברור ששחקן כזה יהיה ראוי להתקדם לאירופה בסכומים המדוברים ואולי אפילו יותר מכך.
וזה רלבנטי להיום?
- ForeverRed
בסך הכל פורסם שאם בקיץ תתקבל הצעה גבוהה אז לא יעמדו בדרכו של אוגו.
במה זה שונה מכל שחקן אחר בכדור הארץ?
- red and white
- Title: Almog
שום דבר מיוחד, אותו הדבר רלוונטי גם לגבי בוזגלו ,נוואקמה, ודוידזאדה.ForeverRed כתב:בסך הכל פורסם שאם בקיץ תתקבל הצעה גבוהה אז לא יעמדו בדרכו של אוגו.
אלא אם כן הכוונה היא שינסו למכור אותו בקיץ תמורת הסכום כסף המדובר, ואז מדובר במקרה שונה.
מוזמנים לקרוא את ההודעה שהוציא המועדון בפייסבוק, וגם את התגובות שלו לתגובות של הגולשים. מדובר בספקולציה שנופחה מעבר לכל פרופורציה.