עידוד אפקטיבי - הדרך להצלחה !
Re: עידוד אפקטיבי - הדרך להצלחה !
מה מביך אחי?Koren290 כתב:מביך מביך מביך.
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
לשיר למאמן משוגע משוגע או לשחקן מתחזה מתחזה.Totti כתב: מה מביך אחי?
הקונספט בכללי הוא נכון, צריך וראוי להוציא את היריב מאיזון.
קריאות מתחזה ומשוגע קצת פחות מתאימות לרעיון, אבל האיזה גול לשכטר או שריקות בוז צורמות והתנפלות על השופט על כל שריקה לרעתינו עושים את העבודה יופי יופי.
נתמיד בזה.
אורן בחיית....לשיר 'מתחזה' לשחקן שעושה את זה, יתרום לא פחות ואפילו יותר מסתם שריקת בוז.oranu כתב: לשיר למאמן משוגע משוגע או לשחקן מתחזה מתחזה.
קריאות מתחזה ומשוגע קצת פחות מתאימות לרעיון, אבל האיזה גול לשכטר או שריקות בוז צורמות והתנפלות על השופט על כל שריקה לרעתינו עושים את העבודה יופי יופי.
נתמיד בזה.
זה יותר מתמריץ לשופט להוציא צהוב בהתחזות הבאה והכנסת השחקן היריב לבלבלה שכן על כל נפילה שלו ברחבה הוא יחשוב פעמיים.
לטעמי, חלק חשוב בתרומת הקהל הביתי היא הוצאת היריבה משיווי המשקל....לחץ פסיכולוגי שנובע מקריאות שהולמות את הסיטואציה במגרש יתרום בענק.
ספירת שניות לשוער מעביר זמן היא בעצם תואמת לקריאה לעברו.
אני חושב שכל עוד הקריאות הן לגיטימיות ותורמות לדיכוי שחקני ומאמן היריבה/לעורר את השופט - זה מבורך.
אהה, רק זה מביך לדעתך.oranu כתב: לשיר למאמן משוגע משוגע או לשחקן מתחזה מתחזה.
נתמיד בזה.
אני מזהה משהו לגמרי...
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
הקטע עם הספירת שניות לשוער, גדול
הקהל שלנו תמיד היה יצירתי בקטעים של צחוקים , כמו שאמרו פה ספירת שניות לשוער , מתחזה , או איזה גול ,זה גדול !! זה שי !

טוב מאוד !זה שי ! כתב:הקהל שלנו תמיד היה יצירתי בקטעים של צחוקים , כמו שאמרו פה ספירת שניות לשוער , מתחזה , או איזה גול ,זה גדול !! זה שי !
ואני אומר אם ניתן לשדרג, אז אני בעד.
גיל/טוטי אם תקראו שוב את התגובה שלי אז הסברתי מה לדעתי התכוון קורן כשרשם מביך.גיל שגיב כתב:
אורן בחיית....לשיר 'מתחזה' לשחקן שעושה את זה, יתרום לא פחות ואפילו יותר מסתם שריקת בוז.
זה יותר מתמריץ לשופט להוציא צהוב בהתחזות הבאה והכנסת השחקן היריב לבלבלה שכן על כל נפילה שלו ברחבה הוא יחשוב פעמיים.
לטעמי, חלק חשוב בתרומת הקהל הביתי היא הוצאת היריבה משיווי המשקל....לחץ פסיכולוגי שנובע מקריאות שהולמות את הסיטואציה במגרש יתרום בענק.
ספירת שניות לשוער מעביר זמן היא בעצם תואמת לקריאה לעברו.
אני חושב שכל עוד הקריאות הן לגיטימיות ותורמות לדיכוי שחקני ומאמן היריבה/לעורר את השופט - זה מבורך.
הוספתי שלדעתי הרעיון הוא נכון וחלק מתפקיד הקהל במשחק הוא כמובן וקודם כל לעודד את הקבוצה שלו אבל גם להוציא את היריב מאיזון זה מבורך.
בין אם זה בספירת שניות לשוער (ענק), קריאות איזה גול לשכטר, שריקות בוז צורמות או התנפלות על השופט על כל שריקה נגדנו, אלה אספקטים חשובים מאוד לטעמי.
ובכל זאת לדעתי האישית קריאות מתחזה קצת פחות הסטייל המתאים, משוגע למאמן עצבני יכול להיות מצחיק דווקא.
בסך הכל מסכים איתך על הרעיון וגם על רוב האפשרויות שהעלית לביצוע, המתחזה פחות נראה לי, שוב דעתי האישית.
טוב,אז מה נסגר?
את מי מקללים משחק בית הבא?
יאללה תנו לי את זה
אפשר לבחור?
יאללה תנו לי את זה
אפשר לבחור?
- The red one
תעזוב את נתניה גם ככה מסכנים.אדום זקן כתב:טוב,אז מה נסגר?
יאללה תנו לי את זה
אפשר לבחור?
אם עומר פרץ לא היה פורש היה לי איתו תקל פעם אבל עכשיו ואללה לא יודע ,זה שי!אדום זקן כתב:טוב,אז מה נסגר?
יאללה תנו לי את זה
אפשר לבחור?

אווווווווו תכניסו טוב לראש, יום שישי, ערוץ 5 בשעה שלוש!!!אדום זקן כתב:טוב,אז מה נסגר?
יאללה תנו לי את זה
אפשר לבחור?
מה יש לכם?
שמעון הרוש קל.
שמעון הרוש קל.
הכי קל שהיההפועלעולה כתב:מה יש לכם?
שמעון הרוש קל.