הפינה הפסימית למחזור ה22
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
Re: הפינה הפסימית למחזור ה22
אני גם יצאתי בדקה 86 כדיי להספיק לצאת מהאצטדיון, אם נשארים עד דקה אחרונה זה סיוט פשוט.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
מעניין תתחת, פקקים/קור/קקי לתינוק/כביש חלק/יש שידור חוזר של האח הגדול - תירוצים מפגרים כדי לתת לגיטימציה לאוהדים הזבלות שלנואדום בלב בנשמהההה כתב: 10 דקות.
לא מבין מה כולם בהלם מזה. מה, חדש לכם שאנשים יוצאים לפניי בגלל פקקים? לא הבנתי. ועוד בעיקר בטרנר...
שגם ככה לא מעודדים.
וזה היה צפוי שחצי מהפורום לא נשארו, וזה הסיבה שרשמתי פה.

באמת ? אתה ? לא הגיוני בעליל.דר אדום בנשמה כתב:אני גם יצאתי בדקה 86 כדיי להספיק לצאת מהאצטדיון, אם נשארים עד דקה אחרונה זה סיוט פשוט.

רק אני הרגשתי שראדי איבד בערך כל כדור?
- The red one
למה זה צפוי שחצי מהפורום לא נשאר? דווקא הגיוני שכל אלה שלא נשארו זה אנשים שלא באמת 'משקיעים' זמן באינטרנט על הקבוצה, מקסימום מפרסמים איזה פוסט בפייסבוק.maor20094 כתב:
מעניין תתחת, פקקים/קור/קקי לתינוק/כביש חלק/יש שידור חוזר של האח הגדול - תירוצים מפגרים כדי לתת לגיטימציה לאוהדים ה***ות שלנו
שגם ככה לא מעודדים.
וזה היה צפוי שחצי מהפורום לא נשארו, וזה הסיבה שרשמתי פה.
זה יפה שזה מעניין לך את התחת, אבל מה אתה מופתע וממה אתה נדהם? מה חשבת, שפתאום יגיעו 15,000 אחרי שכל השנים האלה היו גג 5,000 בממוצע וכל ה10,000 הנוספים הם אוהדים שמכירים את כל השירים? שיודעים את העבר של כל השחקנים? שבאים בשביל האווירה? שחיים את הקבוצה? שמעניין אותם להישאר לשריקת הסיום ולהודות לשחקנים? אם ככה חשבת אז תמים.
זה היה קורה גם בורסמילmaor20094 כתב:האוהדים שהלכו דקה 80,
תלכו כפרה על כל אלה שנישארו עד הסוף.
כמה לא רציתי שהרגע הזה יגיע, שלא נהפוך לאוהדי מקקי, לצערי הרגע הזה הגיע,
הפכנו לדבר הכי חם בעיר, וגם אוהדים שלא באו בחיים שלהם לוסרמיל פתאום יוצאים מהחורים, מביישים אותנו כשיוצאים דקה 80,
קשה להישאר עוד 5 דקות כדי להגיד תודה לשחקנים, מזעזע.
מליקסון ברומטר רציני. כל פעם שלא פותח זה נראה אחרת, ואין לו תחליף.
זה לא נופל וקם עליו, אך באיכות זה לא אותו דבר. בטח כשבוזגלו נשאר לעמוד באגף ובקושי זז כל המשחק. כאילו קיבל הוראה לשמור אוויר להמשך השבוע.
בכלל, כל המשחק היה נראה שהרוב באו לסמן וי וללכת. לא להתאמץ יותר מדי, מה שגרם למשחק חסר אנרגיות. וזה לא רק השחקנים, גם הקהל היה יבש לחלוטין (תפאורה מדהימה) והיה אפשר לחוש זאת כבר בחימום.
מערך שלושת הבלמים בהחלט מבליט לנו כמה וכמה חסרונות.
אם זה מה ש-ForeverRed ציין, ולזה נוסיף את היכולת ההתקפית הדלה של דודזאדה וטוני שאני פחות אוהב במרכז.
מצד שני גם ה-4-3-3 הקלאסי עם בוזגלו פחות עובד כשראדי לא במיטבו.
ראדי וביטון משחררים את מליקסון שעושה מה שבא לו במגרש ולו שת"פ מצוין עם טוני. לבוזגלו פחות יש את היכולת לזה, וכשראדי לא מספיק מדויק וביטון שבלט היום בהיעדרו, זה יותר מדי.
זה לא נופל וקם עליו, אך באיכות זה לא אותו דבר. בטח כשבוזגלו נשאר לעמוד באגף ובקושי זז כל המשחק. כאילו קיבל הוראה לשמור אוויר להמשך השבוע.
בכלל, כל המשחק היה נראה שהרוב באו לסמן וי וללכת. לא להתאמץ יותר מדי, מה שגרם למשחק חסר אנרגיות. וזה לא רק השחקנים, גם הקהל היה יבש לחלוטין (תפאורה מדהימה) והיה אפשר לחוש זאת כבר בחימום.
מערך שלושת הבלמים בהחלט מבליט לנו כמה וכמה חסרונות.
אם זה מה ש-ForeverRed ציין, ולזה נוסיף את היכולת ההתקפית הדלה של דודזאדה וטוני שאני פחות אוהב במרכז.
מצד שני גם ה-4-3-3 הקלאסי עם בוזגלו פחות עובד כשראדי לא במיטבו.
ראדי וביטון משחררים את מליקסון שעושה מה שבא לו במגרש ולו שת"פ מצוין עם טוני. לבוזגלו פחות יש את היכולת לזה, וכשראדי לא מספיק מדויק וביטון שבלט היום בהיעדרו, זה יותר מדי.
- אוהד בגולה
- Title: קרייזי-רד
באמת אחד המשחקים החלשים.
אני לא מבין את המערך הזה. בוזגלו מתבזבז לחלוטין כקשר-מגן. וואקמה לא טוב במרכז כמו שהוא באגף. הובאן לא בלם. המערך גורם לחורים במרכז המגרש ומרכז ההגנה.
אוקיי, אתה רוצה 2 חלוצים? על הכיפק. שחק 4-4-2. תשאיר את רביעיית ההגנה כמו בהתחלה, תוציא את ראדי, תוריד את הובאן ליד הוגו (כמו שנה שעברה), ושחק עם רביעיה התקפית כששהר וברדה חלוצים, בוזי בימין וטוני בשמאל. נכון, זה המערך של אלישע, אבל זה לא אומר שזה רע, כשמנסים לדרוס את נתניה. ה-3-5-2 זה ברדק שלא עובד פשוט.
יאלה. שיחזור מליקסון, שיחזור סוארס, שיחזור ביטון.
יאללה הפועל מחר. יאללה גוטמן. תעשה פעם אחת בונקר כמו שצריך.
אני לא מבין את המערך הזה. בוזגלו מתבזבז לחלוטין כקשר-מגן. וואקמה לא טוב במרכז כמו שהוא באגף. הובאן לא בלם. המערך גורם לחורים במרכז המגרש ומרכז ההגנה.
אוקיי, אתה רוצה 2 חלוצים? על הכיפק. שחק 4-4-2. תשאיר את רביעיית ההגנה כמו בהתחלה, תוציא את ראדי, תוריד את הובאן ליד הוגו (כמו שנה שעברה), ושחק עם רביעיה התקפית כששהר וברדה חלוצים, בוזי בימין וטוני בשמאל. נכון, זה המערך של אלישע, אבל זה לא אומר שזה רע, כשמנסים לדרוס את נתניה. ה-3-5-2 זה ברדק שלא עובד פשוט.
יאלה. שיחזור מליקסון, שיחזור סוארס, שיחזור ביטון.
יאללה הפועל מחר. יאללה גוטמן. תעשה פעם אחת בונקר כמו שצריך.
לא שרנו לנתניה את שיר הירידה
האמת שרציתי מאוד שנשיר את זה, אבל סה היה מביך. לא אותו לבל. זה כאילו לרדת לרמה שלהם. קבוצה מסכנה.a-t כתב:לא שרנו לנתניה את שיר הירידה
- OMERREMO33
לא היה למי לשיר..a-t כתב:לא שרנו לנתניה את שיר הירידה
בנוגע לפינה אכן אחד המשחקים החלשים (בטח בטרנר). אבל חשוב מאוד להמשיך בקצב צבירת הנקודות הזה גם כשפחות הולך.
אני עדיין אומר חסר לנו פליימקר אייכותי
שחקן כזה שידע לגמור משחקים כאלה כבר במחצית הראשונה
ולהוסיף צבע לחלקים במשחק שהקבוצה
נראת תקועה/לא יצרתית/שקופה.
שחקן כזה שידע לגמור משחקים כאלה כבר במחצית הראשונה
ולהוסיף צבע לחלקים במשחק שהקבוצה
נראת תקועה/לא יצרתית/שקופה.
מכבי נתניה ואוהדיה.
באמת חבל לי עליהם.
לחשוב שלפני עשור היינו קבוצות תאומות (בעלים מזעזע שהתחלף, ירידות ועליות...)
באמת חבל לי עליהם.
- ForeverRed
אנשים לא מבינים שמכבי נתניה היא לא קבוצה גרועה כמו התוצאות שלה. מה גם שבמשחקים נגדנו השחקנים רצים כאילו דחפו להם סחוג לתחת.
זה היה עוד משחק טיפוסי בו היא ניסתה, סגרה, הגיעה למצבים ובסוף הפסידה על האפס.
יש לברק הרבה על מה לחשוב במשחק שלנו.
מבחינתי זה לא דבר רע. טוב שאנחנו לא מנפקים תצוגות שיא ושיש עוד לאן לשאוף, כי עם תוצאות כמו שאנחנו משיגים קל מאוד ליפול מנטלית.
זה היה עוד משחק טיפוסי בו היא ניסתה, סגרה, הגיעה למצבים ובסוף הפסידה על האפס.
יש לברק הרבה על מה לחשוב במשחק שלנו.
מבחינתי זה לא דבר רע. טוב שאנחנו לא מנפקים תצוגות שיא ושיש עוד לאן לשאוף, כי עם תוצאות כמו שאנחנו משיגים קל מאוד ליפול מנטלית.
+1yedidel כתב:מכבי נתניה ואוהדיה.
באמת חבל לי עליהם.