הקהל היום
Re: הקהל היום
גם אם בליגה יש פחות קללות המצב עדיין חרבנה.
מתערב שאם יורדים בתיקו למחצית בשבת האחרונה היינו שומעים את אותם שריקות בוז במחצית.
מתערב שאם יורדים בתיקו למחצית בשבת האחרונה היינו שומעים את אותם שריקות בוז במחצית.
- YallaHapoel
- Title: קרייזי-רד
+1Totti כתב:סתם הערה-
זה היה משחק "אלישע" טיפוסי.
סלחו לי שאני מזכיר אותו שוב, אבל ככה נראנו תחתיו שלוש שנים.
כדורים ארוכים, משחק מפוזר, אין לחץ, אין הנעת כדור.
הקהל התרגל לכל כך טוב שכשזה קצת מקרטע הסבלנות קצרה
טוטי, בדיוק מה שאמרתי לחברים ביציע. משחק אלישע טיפוסי.YallaHapoel כתב: +1
ערימות של טרמפיסטים. זה מה יש.
אין מה להתרגש מזה.
אין מה להתרגש מזה.
באתי לראות היום איך נראה טרנר מהמזרחי.
לא חוזר לשם יותר
לא חוזר לשם יותר
+1000ReDo כתב:ערימות של טרמפיסטים. זה מה יש.
אין מה להתרגש מזה.
זה לא המזרחי..רוב הקהל שם לא היו המנויים הקבועיםyedidel כתב:באתי לראות היום איך נראה טרנר מהמזרחי.
לא חוזר לשם יותר
כנל. לא מבין איך אפשר לשבת שם עונה שלמה.yedidel כתב:באתי לראות היום איך נראה טרנר מהמזרחי.
לא חוזר לשם יותר
כל אחד שם מתלונן על כל העולם כאילו הוא מוריניו.
נשבע שאמרתי את זה לחברים, כדורגל אלישע לחלוטין.Totti כתב:סתם הערה-
זה היה משחק "אלישע" טיפוסי.
סלחו לי שאני מזכיר אותו שוב, אבל ככה נראנו תחתיו שלוש שנים.
כדורים ארוכים, משחק מפוזר, אין לחץ, אין הנעת כדור.
הקהל התרגל לכל כך טוב שכשזה קצת מקרטע הסבלנות קצרה
ד"א לאלה ששמעו מישהו מקלל כל המשחק בדרומי- אם לא תדעו להשתיק ולצאת על אפסים כאלה נמשיך להיראות ככה.
זה ממש לא המזרחי הקבוע של הליגה המזרחי הקבוע יותר תומך ומעודד ואף פעם לא שורק בוז ומקללyedidel כתב:באתי לראות היום איך נראה טרנר מהמזרחי.
לא חוזר לשם יותר
מביש ומשעשע. זה מה שהרגשתי היום.
- אביאל
- Title: ברקת - היהלום של הנגב
- יצירת קשר:
הקהל היום זה אותו קהל גם במשחקי הליגה.
היכולת "הוציאה" ממנו את הגועל. לא להפך.
כבר היה כזה בליגה - נדמה לי מול עכו או משהו כזה - שריקות בוז במחצית וקריאות "נו" למינהן..
כבר היה כזה בליגה - נדמה לי מול עכו או משהו כזה - שריקות בוז במחצית וקריאות "נו" למינהן..
נגד עכו היה בוז בדקות האחרונות כשהשחקנים זלזלו. לא מסכים עם זה אבל יחסית מובן.
נגד הפועל ת"א במחצית והפועל חיפה הייתה יכולת חלשה מאוד ולא שמעתי שריקות בוז, להפך.
נגד הפועל ת"א במחצית והפועל חיפה הייתה יכולת חלשה מאוד ולא שמעתי שריקות בוז, להפך.
- The red one
לא צריך להיות מתייפייפים. אין שום רע בקריאות "נו" וצקצוקים כששחקן מאבד כדור. אני בטוח שגם על הספסל השחקנים עושים את זה.אביאל כתב:הקהל היום זה אותו קהל גם במשחקי הליגה.
אגב, אני גם לא מסכים שזה אותו קהל של הליגה. היה ערבוב בין שערים היום ואני מניח שהיצורים שאני שמעתי בדרומי לא מגיעים לשם בדרך כלל ואם כן הם נבלעים בתוך עידוד, מה שפחות היה היום.
כנ"ל בחלקים אחרים באצטדיון אני מניח שהיו לא מעט אנשים שקפצו על ההזדמנות סוף סוף להיות בטרנר ולא 'מאחורי השער'.
- אביאל
- Title: ברקת - היהלום של הנגב
- יצירת קשר:
כמו שרשמתי לא בוודאות עכו - אבל כן היו שריקות בוז במחצית. בוודאות.הפועלעולה כתב:נגד עכו היה בוז בדקות האחרונות כשהשחקנים זלזלו. לא מסכים עם זה אבל יחסית מובן.
העניין הוא שכאשר אנחנו עולים לשחק עם קבוצה "נחותה"(תפיסתית) מאיתנו ואנחנו לא מובילים 0-3 לפני השריקת פתיחה - אנשים מאבדים מהר מאוד את הסבלנות ויש המון טרוניות ביציע(לפחות במזרחי)