31/05/2017

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

Re: 31/05/2017

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

אדום זקן כתב:האפשרות היחידה כמו שאני רואה אותה שאצילי יחתום כאן,זה אך ורק אם ניקח אליפות ונגיע לשלב הבתים בצמפיון.
למה? ראה מקרה דסה ואזולאי,הרצון העז להתחזק,הכסף שייכנס מעלייה לבתים ותג המחיר שישים עליו טביב.

יש מצב שאתה צודק...
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

Sir Alex Ferguson כתב: קבוצות מחו״ל לא ירצו לשלם בקיץ כסף עבור שחקן שהם יוכלו להחתים בינואר בחינם. קבוצות מישראל לעומת זאת, גם אם יסגרו עם אצילי בינואר, יצטרכו לשלם עבורו דמי השבחה לבית״ר (יהיה בן 23 בעונה הבאה) ולכן יש סיכוי גדול בקיץ שטביב יפעל למכור אותו לקבוצה ישראלית כדי לא להגיע למצב שבינואר אצילי מסכם בקבוצה מאירופה ואז טביב לא יראה שקל.

הבנתי שאצילי פגוע ממכבי בגלל ההתנהלות שלהם איתו כששיחק במחלקת הנוער שלהם, ככה שלדעתי נקודת הפתיחה שלנו טובה ואפשר בהחלט להביא את אצילי לבאר שבע בקיץ.

כמו עם מליקסון בזמנו, יש הרבה עבודה איתו כי יש משחקים שהוא נעלם בלא מעט רגעים, אבל מדובר בכישרון ענק שיכול לשדרג אותנו וגם להיות החתמה להרבה שנים קדימה.
לדעתי אתה לא קורא נכון את המפה.
קבוצות באירופה ישלמו ללא קשר אם הוא מסיים חוזה בקיץ הבא.
גם אצילי יודע שאם הוא לא נמכר הוא מחויב להאריך חוזה, אחרת הדרך ליציע תהיה קצרה.

אם יתפתח עליו קרב של קבוצות ישראליות, יהיה מדובר על סכומים מאוד גבוהים שאני בספק אם נוכל לעמוד בהם.

סמל אישי של משתמש
simply-red

שליחה על ידי simply-red »

אצילי בשלב הזה של הקריירה שלו לא יגיע לאף קבוצה ישראלית כדי להיות חלק מרוטציה. אני בכלל חושב שאם הוא לא ייצא לאירופה הוא יאריך חוזה בבית"ר עם סעיף יציאה על סכום מסוים. בארץ הוא ישחק רק בבית"ר.

סמל אישי של משתמש
pirlo21

שליחה על ידי pirlo21 »

הערך מוסף הכי גדול שלו , השחקן קו היחיד בארץ שמשחק בקו ימין עם רגל שמאל דומיננטית .
ממידע די מהימן אני יודע שבארץ הוא ישחק רק בביתר .

שלח תגובה