הפועל ב"ש- הפועל רעננה, שבת, 19:30, טרנר.

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
dor69

Re: הפועל ב"ש- הפועל רעננה, שבת, 19:30, טרנר.

שליחה על ידי dor69 »

אדום בלב בנשמהההה כתב: קודם כל זה ערוץ 11 קובע, אחר כך צ'רלטון, אחר כך המנהלת.

הבחור מאיזה גוף הוא אוהד מכבי?
וואו אחי באמת שאתה מגזים כבר עם האובייקטיביות הזאת בכוח, אני חייב להבהיר לך נקודה שממש לא ברורה לך. מתוקף היותך אוהד של הפועל באר שבע (אלא אם תחדש לי) אתה לא אמור להיות אובייקטיבי. אתה אמור לעשות הכל לטובת הקבוצה גם אם זה אומר לבכות כמו ילד שמשתטח בסופר וזה מתחיל מהדבר הכי קטן עד לדבר הכי מהותי. אם צריך לבכות אנחנו אנחנו נבכה ואם צריך לנשוך אנחנו ננשך.
בסוף לא יזכרו מי היה בוגר אלא מי הניף צלחת

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

dor69 כתב: וואו אחי באמת שאתה מגזים כבר עם האובייקטיביות הזאת בכוח, אני חייב להבהיר לך נקודה שממש לא ברורה לך. מתוקף היותך אוהד של הפועל באר שבע (אלא אם תחדש לי) אתה לא אמור להיות אובייקטיבי. אתה אמור לעשות הכל לטובת הקבוצה גם אם זה אומר לבכות כמו ילד שמשתטח בסופר וזה מתחיל מהדבר הכי קטן עד לדבר הכי מהותי. אם צריך לבכות אנחנו אנחנו נבכה ואם צריך לנשוך אנחנו ננשך.
בסוף לא יזכרו מי היה בוגר אלא מי הניף צלחת
מה הפאקינג קשר!!?!?

אביאל, שהוא משתמש רציני מאוד, כתב משהו אז שאלתי אותו שאלה. אני מצפה לקבל ממנו תשובה, כי הוא לא אחד שכותב סתם וכנראה יש משוה שהוא יודע ואם אתה עוקב אחריי כל כך אתה יודע שאני אוהב ומתעניין בכל מה שקשור לתקשורת, שידורים, קביעות משחקים וכד' אז מעניין אותי לשמוע מה עומד מאחורי ההודעה. אולי הוא היה ציני, אבל אין לזה שום קשר לשום אובייקטיביות. יצאת קטן, הכי קטן שבעולם.

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

אדום בלב בנשמהההה כתב: מה הפאקינג קשר!!?!?

אביאל, שהוא משתמש רציני מאוד, כתב משהו אז שאלתי אותו שאלה. אני מצפה לקבל ממנו תשובה, כי הוא לא אחד שכותב סתם וכנראה יש משוה שהוא יודע ואם אתה עוקב אחריי כל כך אתה יודע שאני אוהב ומתעניין בכל מה שקשור לתקשורת, שידורים, קביעות משחקים וכד' אז מעניין אותי לשמוע מה עומד מאחורי ההודעה. יצאת קטן, הכי קטן שבעולם.
המטרה היא לא לרדת עליך, ממש לא. הדיונים האחרונים איתך (כמו הדיון על חצאי הגמר) היו בדיוק על אותו משקל והיה נראה שגם הפעם באת לצאת האובייקטיבי ולעקוץ.
אם זו לא הייתה הכוונה קבל את סליחתי

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

dor69 כתב: המטרה היא לא לרדת עליך, ממש לא. הדיונים האחרונים איתך (כמו הדיון על חצאי הגמר) היו בדיוק על אותו משקל והיה נראה שגם הפעם באת לצאת האובייקטיבי ולעקוץ.
אם זו לא הייתה הכוונה קבל את סליחתי
כדאי שתחשוב פעם הבאה לפני שאתה רץ פה ומאשים. זאת ממש לא הייתה הכוונה שלי, בשום צורה ובשום דרך. נטו התעניינות במה שאביאל כתב, ממש לא בצורה לעקוץ.

מאחורינו :דגל:

סמל אישי של משתמש
eitam

שליחה על ידי eitam »

אלדר כתב:הלוואי ובשמים בונים לנו תסריט חלומי והכל קורה לטובה..
אחרי שחשבנו שנפגוש שוב את סכנין בכושר שלהם אולי עדיף שישחקו נגד מכבי ...
מקווה שרעננה תעשה לנו טוב לפני משחק העונה
בוא, אני אחסוך לך... סכנין נראתה היום כמו המאמן שלה- מכוערת, אבל באה עם הציפורניים והשיניים לקחת נקודות. אבוקסיס טחן לשופט את הראש, התווכח ועשה הכל כולל הכל כדי לקחת משהו מהמשחק. בדיוק כמו נגד בני יהודה בחוץ.
שבוע הבא הם יראו סחבות רצפה מהדקה הראשונה, אבוקסיס לא יקום מהספסל. יגמר 4-0 קל. בדיוק כמו שנגמר עם בני יהודה נגד מכבי בסיבוב הראשון.
מי שלא מאמין שיבדוק אותי בשבוע הבא!

סמל אישי של משתמש
Noam98
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי Noam98 »

eitam כתב: בוא, אני אחסוך לך... סכנין נראתה היום כמו המאמן שלה- מכוערת, אבל באה עם הציפורניים והשיניים לקחת נקודות. אבוקסיס טחן לשופט את הראש, התווכח ועשה הכל כולל הכל כדי לקחת משהו מהמשחק. בדיוק כמו נגד בני יהודה בחוץ.
שבוע הבא הם יראו סחבות רצפה מהדקה הראשונה, אבוקסיס לא יקום מהספסל. יגמר 4-0 קל. בדיוק כמו שנגמר עם בני יהודה נגד מכבי בסיבוב הראשון.
ידוע, אבל לא מעניין.
אני לא סומך על אף אחת, רק על עצמנו.

סמל אישי של משתמש
אלדר

שליחה על ידי אלדר »

eitam כתב: בוא, אני אחסוך לך... סכנין נראתה היום כמו המאמן שלה- מכוערת, אבל באה עם הציפורניים והשיניים לקחת נקודות. אבוקסיס טחן לשופט את הראש, התווכח ועשה הכל כולל הכל כדי לקחת משהו מהמשחק. בדיוק כמו נגד בני יהודה בחוץ.
אני לא בונה על סכנין אבל עדיף היה לא להפגש איתם שוב שבוע הבא.
בוא נודה על האמת, הקרב העונה זה קרב האליפות הקשה ביותר שהיה כאן בישראל.
2 ענקיות רעבות, בלי יותר מידי יריבות ספורטיבית עתירת מלחמות, נטו כדורגל.
איך שלא תסתכל על זה.. קצב צבירת הנקודות של שתינו מטורף.
האליפות תוכרע במפגשים בנינו. אין דרך אחרת...

שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

וואקמה לספסל.
כבר חודשיים שהוא לא משתף את דוידזאדה במשחק. עשרות פעמים אופיר עושה עקיפה משמאל, או שנמצא לבד באגף והוא לא מוסר לו.

אוגו...
אולי הקשר האחורי הטוב ששיחק כאן, אבל נשבר הזין מהתנועות ידיים והעצבים שלו במהלך המשחק.

הצוות המקצועי/מנטאלי חייב לדבר עם שניהם מהר. הם השחקנים הכי טובים שלנו העונה ואסור שירדו ביכולת שלהם עכשיו.

סמל אישי של משתמש
שיש

שליחה על ידי שיש »

שמעון א כתב:וואקמה לספסל.
כבר חודשיים שהוא לא משתף את דוידזאדה במשחק. עשרות פעמים אופיר עושה עקיפה משמאל, או שנמצא לבד באגף והוא לא מוסר לו.

אוגו...
אולי הקשר האחורי הטוב ששיחק כאן, אבל נשבר הז** מהתנועות ידיים והעצבים שלו במהלך המשחק.

הצוות המקצועי/מנטאלי חייב לדבר עם שניהם מהר. הם השחקנים הכי טובים שלנו העונה ואסור שירדו ביכולת שלהם עכשיו.
אין לי בעיה שאוגו יעשה תנועות כל עוד הוא משחק ככה, באמת שלא רואה מה לא היה טוב בו אתמול.
במשחק ההפקרות שהתנהל אתמול הוא היה סוג של בלם.
לגבי וואקמה כבר מלא זמן אני כותב שהוא צריך מנוחה ורענון, עכשיו זה לא יקרה כי אין מי שיכנס במקומו, מליקסון לא ישחק שבןע הבא כי ישמרו אותו למכבי ושהר לא מתאים לכנף וגם לא גאדיר

סמל אישי של משתמש
hb7

שליחה על ידי hb7 »

משחק 4-3-3 הרגיל שלנו נוואקמה לספסל
מגעים מהמקום השני

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

כולכם מתארים את זה כי יש לנו שחקן אחר במקום וואקמה שיכול לשחק, אז יש לי חדשות בשבילכם, אם כמה שוואקמה בכושר לא טוב אין לנו קשר אגף אחר במקומו, לא שהר ולא גאדיר הם שחקני אגף
אבל אם כבר לפתוח אם שחקן באגף במקום וואקמה אז רק עם גאדיר, שהר בלוף באגף...

בכל מקרה זה ההרכב שאני הייתי עולה איתו, 4-4-2, לא 4-3-3 מוזר עם בוזגלו או וואקמה באמצע, נטו 4-4-2 כמו ששיחקנו אחריי השער שהם כבשו:
דודו גורש
דוידזאדה, שיר צדק, טאהא, בן ביטון
וואקמה, אוגו, הובאן, בוזי
גאדיר וברדה
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

כתבתי אתמול ואכתוב שוב- בוזגלו במאני טיים לספסל בדחיפות! אסור לפתוח עם שחקן כזה במשחקים כאלה מהותיים

סמל אישי של משתמש
yanivnew91

שליחה על ידי yanivnew91 »

dor69 כתב:כתבתי אתמול ואכתוב שוב- בוזגלו במאני טיים לספסל בדחיפות! אסור לפתוח עם שחקן כזה במשחקים כאלה מהותיים
מסכים. הגול אתמול זה לא משהו שצריך לזכות אותו בחולצה.
בשני מצבים אתמול היה חייב לשים את אליה מול שוער ופעמיים טעה בהחלטה שלו

סמל אישי של משתמש
yossi

שליחה על ידי yossi »

אני מבקר את בוזגלו המון, למרות שפה ספציפית אני מוציא את זה פחות" ועדיין- הלוואי וכל החלק ההתקפי היה מציג יכולת זהה לשלו אתמול.
לא היה אדיר, אבל היחיד שהופיע.
טוני, שהר, גאדיר וברדה היו הרבה יותר גרועים. מכל בחינה שתרצו.

סמל אישי של משתמש
OMERREMO33

שליחה על ידי OMERREMO33 »

yossi כתב:אני מבקר את בוזגלו המון, למרות שפה ספציפית אני מוציא את זה פחות" ועדיין- הלוואי וכל החלק ההתקפי היה מציג יכולת זהה לשלו אתמול.
לא היה אדיר, אבל היחיד שהופיע.
טוני, שהר, גאדיר וברדה היו הרבה יותר גרועים. מכל בחינה שתרצו.
לא מסכים. היה בגדר נעלם אתמול.

שלח תגובה