אבוקות - היום שאחרי

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
red and white
Title: Almog

Re: אבוקות - היום שאחרי

שליחה על ידי red and white »

דר אדום בנשמה כתב:משטרת ישראל מחפפים בחקירות על רצח אז אתה מצפה שהם יעצרו אנשים עם אבוקות?
איזה חקירה על רצח הם חיפפו? , ודבר שני מה הקשר בכלל, אם הם היו תופסים בן אדם עם אבוקות הם כן היו עוצרים אותו, אבל הם פשוט לא תפסו אותם.
אני כבר החלטתי לא לענות לדברים שלך ,אבל הפעם חרגתי.

סמל אישי של משתמש
YallaHapoel
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי YallaHapoel »

דר אדום בנשמה כתב:ואל תשכח את הבעיות הרפואיות שיכולות לנבוע מאבוקות כי אבוקות זה לא צעצוע ויכול לגרום לפגיעות אם לא משתמשים בו נכון.
ככה שזה לא רק פגיעה במה שציינת אלא גם פוטנציאל לפגיעה פיזית.

ואני מסכים איתך לגמריי.
די לבלבל את המוח...
אף אחד לא נפגע מאבוקות...

סמל אישי של משתמש
delta7

שליחה על ידי delta7 »

גדי, טוב שחזרת לכתוב.
לא, לא היה שווה.

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

red and white כתב: איזה חקירה על רצח הם חיפפו? , ודבר שני מה הקשר בכלל, אם הם היו תופסים בן אדם עם אבוקות הם כן היו עוצרים אותו, אבל הם פשוט לא תפסו אותם.
אני כבר החלטתי לא לענות לדברים שלך ,אבל הפעם חרגתי.
רומן זדורוב, עמוס ברנס,המקרה על הברנוער אם שמעת על כל הסיפור של חגי פליסיאן והעד מדינה ועוד ועוד ועוד...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
red bend

שליחה על ידי red bend »

https://m.youtube.com/watch?time_contin ... dZyczOd3PE" onclick="window.open(this.href);return false;

תראו לי קבוצה שמגיע לטרנר ולא עושה בטיטול
עם פירו כזה ביציעים ;-)

סמל אישי של משתמש
red and white
Title: Almog

שליחה על ידי red and white »

דר אדום בנשמה כתב:רומן זדורוב, עמוס ברנס,המקרה על הברנוער אם שמעת על כל הסיפור של חגי פליסיאן והעד מדינה ועוד ועוד ועוד...
שמעתי על הכול, אבל במה הם חיפפו ,אלו אומנם חקירות של שנים שעדיין לא הגיעו לפתרון חד משמעי, אבל לא חיפוף.

סמל אישי של משתמש
blueman

שליחה על ידי blueman »

dardasmiley כתב:
בוא נתחיל בזה שישאלו שאלות קשות, כמו איך זה קרה ומי נכשל בעת מילוי תפקידו. ולמה זה קורה להם שוב ושוב.
משם שיעברו לבחון את כמויות הכסף שמבזבזבים על שוטרים שלא עושים כלום ורק אחר כך שיעברו לעריפת ראשים.
וכן אם חס וחלילה מישהו היה נפגע היית רואה הרבה ראשים נערפים בצד הכחול.

הכעס שלי על המשטרה היום הוא כפול ומכופל, כי הם ידעו והתריעו ועשו הכל חוץ מלעשות את העבודה שלהם. אפילו עשו להם את החיים קלים ולא הדליקו מתחת לדגל הפריסה.
אני גם חושב שהאחריות חייבת להיות אחריות בלעדית של המשטרה, אבל הם לא מבינים שבתכלס גם למשטרה וגם למועדון לא תהיה שליטה על זה בחיים, הם יכולים להביא כמה שומרים שירצו ולעשות איזה בדיקות שירצו, מה זה עוזר אם אוהדים יכולים לבוא יום לפני, להיכנס לאיצטדיון ולהחביא בדרומי כמה אבוקות שהם רוצים? מה תעזור חברת אבטחה כזו או אחרת?
מה שצריך לעשות זה פשוט מאוד שהקבוצות עצמם צריכות להתאחד ולשנות את החקיקה בעיניין הזה, כמו שהיה עם טביב לפני כמה שבועות וכל הקבוצות התאחדו ועכשיו הולכים לשנות את חוק הרדיוס אז אותו הדבר, לקבוצות יש המון כוח וזה הזמן להשתמש בו.

סמל אישי של משתמש
אורי אדום בנשמה
Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי

שליחה על ידי אורי אדום בנשמה »

dardasmiley כתב:
בוא נתחיל בזה שישאלו שאלות קשות, כמו איך זה קרה ומי נכשל בעת מילוי תפקידו. ולמה זה קורה להם שוב ושוב.
משם שיעברו לבחון את כמויות הכסף שמבזבזבים על שוטרים שלא עושים כלום ורק אחר כך שיעברו לעריפת ראשים.
וכן אם חס וחלילה מישהו היה נפגע היית רואה הרבה ראשים נערפים בצד הכחול.

מחילה מראש, אבל קשקוש בלבוש. זה בערך כמו לטעון טענות נגד צה"ל והשב"כ שלא מצליחים למנוע פיגועים. ולגבי למה זה קורה להם שוב ושוב: כי הדרך היחידה למנוע את זה, היא להפשיט עירום ועריה, פשוטו כמשמעו, כל אוהד ואוהדת בכניסה. אתה בעד?
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר

סמל אישי של משתמש
דר אדום בנשמה
Title: הפועל אימפריה!

שליחה על ידי דר אדום בנשמה »

red and white כתב: שמעתי על הכול, אבל במה הם חיפפו ,אלו אומנם חקירות של שנים שעדיין לא הגיעו לפתרון חד משמעי, אבל לא חיפוף.
להפיל תיק על אדם זה חיפוף.
חקירות של שנים ממש לא נראה לי.
אבל טוב עזוב אין לי כוח להכנס לעוד ויכוח חסר טעם.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

dardasmiley כתב:גדי אני מסכים עפ כל מילה שלך בענק. מתנגד נחרצות לטמטום הזה כל עוד זה מחוץ לחוק, אבל יש שאלה אחת שלא נשאלת לכל אורך הדרך.
למה המשטרה לא אשמה???
הם עןמדים בכניסות, הם קובעים את נהלי האבטחה, הם מתדרכים את המאבטחים אבל הם לא אשמים בכלום? טפלון?

אם יהיה פיגוע חס וחלילה בקניוןשהכניסה אליו מותנית בבדיקה משטרתית גם שם יחפשו את מנהל הקניון? במצעד הגאוונ בירושלים האשימו את מנהלי המצעד? למה רק בכדורגל המשטרה חפה מאחריות????
בד"כ מסכים עם הטענות כלפי המשטרה.
הפעם לא.
אי אפשר לתלות חוסר חינוך וזריקת ז** על כל העולם ואשתו באשמת המשטרה.
מי שרוצה להכניס משהו לאצטדיון יצליח. אי אפשר להפשיט כל אוהד שנכנס ליציע.
בדיעבד, יש מצב שהמשטרה לא אישרה את הפריסה כיוון שקיבלה מידע מודיעיני על האבוקות.

סמל אישי של משתמש
CrazyRed7
Title: קרייזי-רד7

שליחה על ידי CrazyRed7 »

לדעתי אתם סתם מגזימים
אלונה לא נולדה אתמול. באיזשהו מקום היא ידעה שיש סיכוי טוב לפירו.
ההודעה שהוציאה בפייסבוק בשם אלונה זה משהו מובן מאליו.
אני בטוח שאלונה מבינה.

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

שליחה על ידי dardasmiley »

אורי אדום בנשמה כתב:

מחילה מראש, אבל קשקוש בלבוש. זה בערך כמו לטעון טענות נגד צה"ל והשב"כ שלא מצליחים למנוע פיגועים. ולגבי למה זה קורה להם שוב ושוב: כי הדרך היחידה למנוע את זה, היא להפשיט עירום ועריה, פשוטו כמשמעו, כל אוהד ואוהדת בכניסה. אתה בעד?
אתה טועה, כי השבכ מסכל 98% מהפיגועים ועדיין יש חקירה על כל פיגוע שהצליח. התפקיד הוא גם לסכל בזמן אמת.
לא צריך להפשיט, אפשר לבדוק טוב טוב. אפשר שצוות סיור יסייר באצטדיון בצהריים ויחפש דברים מוסלקים, הכל אפשרי. כל הפתרונות, גם הטכנולוגיים, קימים, השאלה כמה רוצים. המשטרה בארץ לא רוצה. היא נהנית מאוד מהמעמד שלה בכדורגל, ימבה כסף, מעט עבודה אפס אחריות.
נראה לך שאם נשיא ארצות הברית (רק לשם ההקצנה, אל תתפס על הדוגמה הספציפית) היה מבקר אתמול באצטדיון מישהו היה מצליח להכניס מצית בלי אישור???

ברור שאנחנו לא בעוצמת דריכות כזו ולא יגיעו ל100% הרמטיות, אבל גם את המינימום עבודה תמורת סכומי העתק שמשולמים להם הם לא עושים. אבל היי מה אכפת להם לדרוש תוספת של 100? "לבעלה של אלונה יש כסף"...

הבעיה שלי שאנחנו מקבלים את זה כמובן מאליו ולא מנסים להביא לפחות לאחריות שווה על האירוע בין מפקד האירוע למנהלו...

סמל אישי של משתמש
אריק
יצירת קשר:

שליחה על ידי אריק »

גדי אחי, חושב שלקחת את זה למקום קודר מדי. מי שהתחייב בשם הקהל שלא יהיו אבוקות, לוקה בתמימות יתר או שמחליט להתנתק מהמציאות. בואו לא נהפוך את זה לאסון ורסאי, באמת קצת פרופורציות. מי שיקרא מהצד יחשוב שהיה פה פוגרום או שזרקו רימון הלם על זהבי. בלי קשר ולמרות הנסיבות, שמח שחזרת לכתוב.

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

אריק כתב:גדי אחי, חושב שלקחת את זה למקום קודר מדי. מי שהתחייב בשם הקהל שלא יהיו אבוקות, לוקה בתמימות יתר או שמחליט להתנתק מהמציאות. בואו לא נהפוך את זה לאסון ורסאי, באמת קצת פרופורציות. מי שיקרא מהצד יחשוב שהיה פה פוגרום או שזרקו רימון הלם על זהבי. בלי קשר ולמרות הנסיבות, שמח שחזרת לכתוב.
לא הבנתי אריק מה קודר ? לא כתבתי כלום שקשור למה שאני חושב על פירו או על המצב בקוטב.. הצגתי את העובדות כפי שהן ידועות לי.

אשמח מאוד אם תתקן אותי עם טעיתי בהצגת הנתונים.

לא התחייבו בשם הקהל. התחייבו בשם האירגון (לא על דעת עצמם) - אתה צודק. יותר לא יתחייבו ולכן גם לא יעזרו.

היה שווה ?
אנחנו במקום יותר טוב היום ?
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

סמל אישי של משתמש
אריק
יצירת קשר:

שליחה על ידי אריק »

גדי כתב:
לא הבנתי אריק מה קודר ? לא כתבתי כלום שקשור למה שאני חושב על פירו או על המצב בקוטב.. הצגתי את העובדות כפי שהן ידועות לי.

אשמח מאוד אם תתקן אותי עם טעיתי בהצגת הנתונים.

לא התחייבו בשם הקהל. התחייבו בשם האירגון (לא על דעת עצמם) - אתה צודק. יותר לא יתחייבו ולכן גם לא יעזרו.

היה שווה ?
אנחנו במקום יותר טוב היום ?
חושב שאין קרע בארגון כפי שאתה מתאר.
כשסייעו להכניס דגל פריסה סייעו לכל הקהל וגם לעצמם, לא רק לארגון. אם היינו מנצחים אתמול אף אחד לא היה מדבר על זה כולל אלונה. אין כאן עניין של היה שווה או לא, סה"כ זה תרם מאוד לאוירה המחשמלת בטרנר.

שלח תגובה