ניתוח הנצחון ב-7 בום- "Difficult game, but only win"

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
Totti

Re: ניתוח הנצחון ב-7 בום- "Difficult game, but only win"

שליחה על ידי Totti »

אביאל כתב:אחלה סיכום.
1. חסרה לי התייחסות לגורש. הרבה התייחסו לבזבוזי הזמן אבל בפועל הוא לקח 2 כדורים קשים מאוד. אחד מהם במצב של 1:0. אם הוא סופג את זה - המשחק נגמר אחרת לגמרי.

2. הובאן - המהלך של החסימה כאילו נלקח היישר מאולם הכדורסל.

3. משחק ההגנה היה עקב האכילס לדעתי במשחקים האחרונים. ראשון לזהות את הבעייתיות היה אבוקסיס. אחריו סילבס נתן דגש ובוס קינח. שלושת הקבוצות ביטלו את הכלי החשוב שלנו במהלך העונה וביצעו לחץ על קו ההגנה שהוביל לאיבודי כדור מהירים ולבעיטות ארוכות של גורש וחבריו להגנה. כאלה שברובן הסתיימו בעוד איבוד כדור.

אתמול נראה שבכר עבד שעות נוספות על העניין הזה והשקיע הרבה מאמץ במשחק ההגנה ובקור הרוח שנראה אתמול בטדי. מצויין.

4. סוראס - משהו שניתן לראות בבירור הוא את שפת הגוף שלו בזמן העמידה בעמדת החילוף. נצפה אדם מבואס, כבד, כועס וחסר חשק.

5. הערה קטנה לגבי הצגת הנתונים - יש צורך בבהירות נוספת:
לדוגמא אצל אוגו - מאבקי גובה - 8
מה הכוונה - ניצח ב-8 מאבקי גובה? אם כן אז מתוך כמה? אם מדובר רק ב-8 מאבקי גובה שלקח חלק בהם אז בכמה ניצח?
גם "חילוצי כדור" זו דוגמא זהה.

חוצמזה - אתם עושים אחלה עבודה.
5. מקבל את הערה, יהיה קשה להציג בכלים הפרימיטיביים שעומדים בפנינו את "כל התמונה".
זה יבקש מאיתנו לספור פי כמה יותר טייקים, בזמן מאוד קצר ומוגבל. מאבקי גובה=מאבקים בהם זכה. חילוצים זה ברור. להגיד לך כמה פעמים עברו אותו והוא נכשל בחילוץ זה אפשרי, אבל מוסיף עבודה ולא משנה את התמונה בצורה קיצונית.

הייתי שמח אילו היתה לי את התוכנה של אורי קופר שמספקת לו את כל הנתונים הדרושים. הניתוח היה ברמה אחרת. כרגע זה דף ועט
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]

סמל אישי של משתמש
אביאל
Title: ברקת - היהלום של הנגב
יצירת קשר:

שליחה על ידי אביאל »

Totti כתב: 5. מקבל את הערה, יהיה קשה להציג בכלים הפרימיטיביים שעומדים בפנינו את "כל התמונה".
זה יבקש מאיתנו לספור פי כמה יותר טייקים, בזמן מאוד קצר ומוגבל. מאבקי גובה=מאבקים בהם זכה. חילוצים זה ברור. להגיד לך כמה פעמים עברו אותו והוא נכשל בחילוץ זה אפשרי, אבל מוסיף עבודה ולא משנה את התמונה בצורה קיצונית.

הייתי שמח אילו היתה לי את התוכנה של אורי קופר שמספקת לו את כל הנתונים הדרושים. הניתוח היה ברמה אחרת. כרגע זה דף ועט
קופר מקבל דוח סקאוטינג שבמערכת ynet משלמים תשלום חודשי בלתי מבוטל עבורו.
אתם עושים עבודת קודש. :כל הכבוד:

סמל אישי של משתמש
גדי

שליחה על ידי גדי »

יוצא מן הכלל - תודה רבה. לא מובן מאליו
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

תודה על הפרגונים.

אני חייב להודות שפשוט הופתעתי מהנחיתות הטקטית של ביתר. חיים סילבס עם הסגל של טביב עושה נגדנו לפחות 4 נקודות לטעמי.

אפשר ליפול פעם אחת במלכודת מסויימת ואולי גם פעם שנייה, אבל ראבק דראפיץ, אתה לא לומד?!

השער השני הוא שחמט של בכר לדראפיץ.

סמל אישי של משתמש
YallaHapoel
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי YallaHapoel »

Totti כתב:תודה על הפרגונים.

אני חייב להודות שפשוט הופתעתי מהנחיתות הטקטית של ביתר. חיים סילבס עם הסגל של טביב עושה נגדנו לפחות 4 נקודות לטעמי.

אפשר ליפול פעם אחת במלכודת מסויימת ואולי גם פעם שנייה, אבל ראבק דראפיץ, אתה לא לומד?!

לא ראינו מדראפיץ' הרבה טקטיקה העונה דבר שרק מדגיש את העונה הנהדרת של שחקני ביתר שבכל זאת הגיעו להישגים שהגיעו(במיוחד ההגנתיים).

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

YallaHapoel כתב: לא ראינו מדראפיץ' הרבה טקטיקה העונה דבר שרק מדגיש את העונה הנהדרת של שחקני ביתר שבכל זאת הגיעו להישגים שהגיעו(במיוחד ההגנתיים).
קושר את זה לחולשת הליגה.
בעונה עם חיפה, הפועל וק"ש טובים, הם נלחמים על פליאוף עליון.

יש שם 3-4 שחקנים טובים מאוד והיתר בינונים.

אפילו הכוכב הכי גדול שלהם לא עולה אצלנו ב-11 כשכולם כשירים. אני מדבר על אצילי למען הסר ספק והוא שחקן נהדר. אבל במקום מי? נאווקמה? מליקסון? בוזגלו(לא בכושר הנוכחי)?

סמל אישי של משתמש
ForeverRed

שליחה על ידי ForeverRed »

Totti כתב:תודה על הפרגונים.

נקווה שילמד נגד מכבי, למרות שאני בספק.
מה שכן, בבלומפילד ביתר לא תבוא לשחק פתוח וזה יתרון.

שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

חלום שלי לקחת מבית"ר בקיץ את אצילי ורואדה.

סמל אישי של משתמש
סניור

שליחה על ידי סניור »

אלישע הסרבי, מאמן את הפועל באר שבע של אלישע הירושלמית.

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

שמעון א כתב:חלום שלי לקחת מבית"ר בקיץ את אצילי ורואדה.
הייתי מנסה ללכת על ואליינטה קודם למען האמת

סמל אישי של משתמש
yanivnew91

שליחה על ידי yanivnew91 »

סניור כתב:אלישע הסרבי, מאמן את הפועל באר שבע של אלישע הירושלמית.
איבדתי אותך אחרי מאמן את הפועל באר שבע.

דראפיץ' נשמע לי בנאדם כל כך הזוי כשהוא מתראיין. מאמן חלש מאוד ואת ההצלחה היחסית של בית"ר העונה הייתי זוקף דווקא לזכות טביב שפשוט בוחר את השחקנים המתאימים למועדון כמו בית"ר.

בקשר לטור, נעים וכיף לקרוא. תודה לך

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

yanivnew91 כתב: איבדתי אותך אחרי מאמן את הפועל באר שבע.

דראפיץ' נשמע לי בנאדם כל כך הזוי כשהוא מתראיין. מאמן חלש מאוד ואת ההצלחה היחסית של בית"ר העונה הייתי זוקף דווקא לזכות טביב שפשוט בוחר את השחקנים המתאימים למועדון כמו בית"ר.

תודה

סמל אישי של משתמש
סניור

שליחה על ידי סניור »

yanivnew91 כתב: איבדתי אותך אחרי מאמן את הפועל באר שבע.

דראפיץ= אלישע הסרבי.
בית'ר של השנה= אנחנו של שנה שעברה ועונה לפני כן.
מקווה שככה ברור יותר :)

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

אני חושב שבתחילת המשחק, לפחות לדקות מסוימות, בית"ר לחצה אותנו והגיעה לא מעט לאזורים המסוכנים שלנו (בעיקר שכטר) עם לפחות שלושה כדורי רוחב מסוכנים שאם היו מגיעים לשחקן בית"ר יכול להיות שהתמונה הייתה משתנה ולכן לא הייתי מזלזל בבית"ר של דראפיץ' שנתן נוק אואט לשני המאמנים של מכבי העונה גם בבלומפילד וגם בטדי (שם מכבי גנבו נקודה אחרי מחצית ראשונה שבה בית"ר היו צריכים לסיים את הסיפור כמו בבלומפילד עם לפחות 4 כדורים ברשת).

דראפיץ' מסתמך המון על שלישית הקישור כשמקדימה הוא נותן לשחקנים המון חופש ומסתמך בעיקר על המהירות שלהם.
זה לא הצליח מול הקישור שלנו ובעיקר אוגו שבכל המשחקים מול בית"ר היה נפלא (לטעמי ביום שני נתן את משחקו הטוב ביותר העונה), אבל לא הייתי מזלזל בזה.

הבעיה הגדולה של דראפיץ', כמו של אלישע בזמנו, היא שמדובר במאמן מקובע. אם שיטת המשחק שלו לא מצליחה, אין לו את היכולת או המחשבה לשנות את הדברים. זה בלט בכל המשחקים מולנו העונה אחרי שכבשנו מולם ושיטת המשחק שלו התפרקה וגם בטדי נגד מכבי שאחרי ששינת מערך וחזרה למשחק כל המשחק השתנה ודראפיץ' לא הגיב.

סמל אישי של משתמש
Totti

שליחה על ידי Totti »

Sir Alex Ferguson כתב:אני חושב שבתחילת המשחק, לפחות לדקות מסוימות, בית"ר לחצה אותנו והגיעה לא מעט לאזורים המסוכנים שלנו (בעיקר שכטר) עם לפחות שלושה כדורי רוחב מסוכנים שאם היו מגיעים לשחקן בית"ר יכול להיות שהתמונה הייתה משתנה ולכן לא הייתי מזלזל בבית"ר של דראפיץ' שנתן נוק אואט לשני המאמנים של מכבי העונה גם בבלומפילד וגם בטדי (שם מכבי גנבו נקודה אחרי מחצית ראשונה שבה בית"ר היו צריכים לסיים את הסיפור כמו בבלומפילד עם לפחות 4 כדורים ברשת).

דראפיץ' מסתמך המון על שלישית הקישור כשמקדימה הוא נותן לשחקנים המון חופש ומסתמך בעיקר על המהירות שלהם.
זה לא הצליח מול הקישור שלנו ובעיקר אוגו שבכל המשחקים מול בית"ר היה נפלא (לטעמי ביום שני נתן את משחקו הטוב ביותר העונה), אבל לא הייתי מזלזל בזה.

הבעיה הגדולה של דראפיץ', כמו של אלישע בזמנו, היא שמדובר במאמן מקובע. אם שיטת המשחק שלו לא מצליחה, אין לו את היכולת או המחשבה לשנות את הדברים. זה בלט בכל המשחקים מולנו העונה אחרי שכבשנו מולם ושיטת המשחק שלו התפרקה וגם בטדי נגד מכבי שאחרי ששינת מערך וחזרה למשחק כל המשחק השתנה ודראפיץ' לא הגיב.
אפשר לתמצת את כל מה שכתבת לשורה וחצי והיא הרעיון המרכזי-
מאמן ששלוש פעמים מגיע לא מוכן לאותו התרחיש בדיוק, חייב לעשות בדק בית. הפתיחה "באטרף" בייחוד בבית, היא תופעה ידועה אצל ביתר. אם הוא היה משנה פאזה וסוגר נכון מאחור, מנסה להשהות את "ההכרעה" למחצית השנייה ותופס במתפרצת את ההגנה שלנו לא מוכנה, הוא גם היה מנצח.
במקום זאת הוא המשיך לנסות וטרוף את המגרש בפתיחה, ללחוץ כמו משוגע עם הרבה מאוד שחקנים בחלק המגרש שלנו ונותר חשוף להתקפות מעבר קטלניות.
מה זה אם לא מאמן נחות טקטית?

את זה שהולך לו נגד מכבי הייתי קושר הרבה יותר לגישה שהוא מגיע בה כשהתלאביבים מולו. שם בית"ר "קטנה", מסתגרת ומפוחדת, שמחפשת לעקוץ במתפרצות. את באר שבע הם עדיין לא סופרים ומכבדים ברמה הזו

שלח תגובה