מאור מליקסון, תן לנו סימני חיים!
Re: מאור מליקסון, תן לנו סימני חיים!
מצטער לשבור את הוויית מאור "הגדול" מליקסון. אני מביא את דבריו של מאיר דמרי, האוהד המסור, מתחילת העונה. במבחן התוצאה על כר בדשא, ברמות הגבוהות, מדובר בשחקן בינוני (אולי פלוס). תחילת עונה פושרת, המשך טוב, ושוב יכולת פושרות. בכל מה שקשור בתאכל'ס הבחור לוקה מאד. מצפה ל2-3 מסירות טובות בכל משחק לבישול כל 2 משחקים ול 5-8 שערים בעונה משחקן בתפקידו ובפוטנציאל שלו. שלא תבינו לא נכון, וכאן אני נחלק עם מאיר דמרי, יש לו מקום בלית העל החלשה שתהיה בעונה הבאה. סחתיין מאיר. עוד נקודה, האם אתם שומעים מאוקוגו או כבדה טענות כגון אני לא טוב באגף הזה (בכלל אוקוגו זה שחקן כלבו מדהים ברמת הלאומית, הוא אינו חלש בשום עמדה).
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
אביאל כתב:ולמה אתה לא רוצה לחלוק את הז'קט שלך??? קמצן!
חחח עכשיו אני מבין מה נפלת עלי יום שישי...לא הלך לך איתו, אתה עכשיו הולך על הג'קט שלי???

אביב, לא תאמין אחי איך הוא החמיא לג'קט שלי!!! חחחח..
מִ֣י זֹ֗את עֹלָה֙ מִן־הַמִּדְבָּ֔ר
ארז, אני אחזור ואומר כמו תקליט שבור:
אין דין העונה הקשה הזאת בלאומית - כדין העונה הבאה בליגת העל.
המשפט הזה נכון לא רק לגבי תפקוד המאמן אלא גם לגבי תפקוד חלק מהשחקנים (שהרי חלק גדול - כך אני רוצה להאמין - לא יהיו פה בכלל בעונה הבאה).
לדעתי מאור מליקסון הוא אחד מאלו שכן יתן לנו את הערך המוסף בליגת העל, בטח ובטח אם תהיה לנו הגנה יציבה ושחקנים זרים איכותיים.
אין דין העונה הקשה הזאת בלאומית - כדין העונה הבאה בליגת העל.
המשפט הזה נכון לא רק לגבי תפקוד המאמן אלא גם לגבי תפקוד חלק מהשחקנים (שהרי חלק גדול - כך אני רוצה להאמין - לא יהיו פה בכלל בעונה הבאה).
לדעתי מאור מליקסון הוא אחד מאלו שכן יתן לנו את הערך המוסף בליגת העל, בטח ובטח אם תהיה לנו הגנה יציבה ושחקנים זרים איכותיים.
הפועל אני כבר משתגע
- אורי אדום בנשמה
- Title: הפועל באר שבע בנשמה שלי
מאור שחקן מצויין שאנחנו נהנה ממנו עוד הרבה, לכל שחקן יש תקופות קצת מנומנמות, מאור בליגת העל יכול להיות הרבה יותר משוחרר וככה להועיל לנו יותר.
שנה הבאה צריכים להביא ליד מאור שחקנים איכותיים באמת, שהזרים יהיו רמה אחת מעל הקבוצה לא רמת מתחת.

פה הנפילה האמיתית שלנו, הזרים לא איכותיים מספיק[כולל סמיוני].שי האדום כתב:שנה הבאה צריכים להביא ליד מאור שחקנים איכותיים באמת, שהזרים יהיו רמה אחת מעל הקבוצה לא רמת מתחת.
זרים טובים ואיש לא היה מדבר על המאמן.
כשמאור שיחק בקבוצת בית"ר דיי ידעתי שהוא לא יגיע רחוק אם לא יפסיק להתעסק במשחק בנפילות והתחזויות וכו',מאור שחקן עם כישרון שאין הרבה כמותו בארץ והוא צריך מישהו בעל סמכות שיכוון אותו.
יצחק שום? או שלמה שרף?ג'וני כתב:כשמאור שיחק בקבוצת בית"ר דיי ידעתי שהוא לא יגיע רחוק אם לא יפסיק להתעסק במשחק בנפילות והתחזויות וכו',מאור שחקן עם כישרון שאין הרבה כמותו בארץ והוא צריך מישהו בעל סמכות שיכוון אותו.