קצת היסטוריה וסטטיסטיקה כדי להמחיש למתקשים את התמונה:

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
המאירי
Title: קרייזי-רד

Re: קצת היסטוריה וסטטיסטיקה כדי להמחיש למתקשים את התמונה:

שליחה על ידי המאירי »

מישל קראתי ואני רק מבין כמה גיא טועה כשהוא אומר הלחץ מפריע לו.
לפי הסקר[הדבילי משהו] הלחץ פה מזמן אבל גיא לוי מביא אותו כתירוץ במקום להתעסק בעיקר.

סמל אישי של משתמש
ליאור עזרא
Title: CrazyRed

שליחה על ידי ליאור עזרא »

אתמול לא היו תגובות עדי...
כמה זה 8 מתוך 16? 50 אחוז עדי.

ולנושא, גיא לא אמור לשאת את הלחץ, וגם אם הוא כן סוחב הוא מתמודד איתו בצורה מעולה. אבל השחקנים הם אלה שלא עומדים בלחץ וזה מפתיע. כי השחקנים הללו הם מקצוענים. אתמול נשאלתי שאלה לאחר שאמרתי שיש לנו סגל מעולה - והיא הייתה כזו : "האם אתה מרוצה מהיכולת או שהם יכולים ליותר?" אז כן הם מסוגלים להרבה יותר, אבל אל תשכחו שגם השחקנים צריכים להתאקלם בתור קבוצה. זה לא משחק אינדבידואלי. זה משחק קבוצתי !
תראו מה גיא לוי עשה בנבחרת הצעירה, תנו לו את הזמן, ואל תקללו אחרי הפסד ותהללו אותו לאחר נצחון. תנו לו פשוט זמן. הוא כבר יעשה את השינוי.
יש דרך, יש שיטה. זה רק לא עניין של יום יומיים. טיפה יותר. תחשבו שבונים בניין. לא יבנו אותו תוך שבוע.
ייקח זמן !!!!

מאיר, שחקן שעכשיו נופל מהרגלים בגלל הלחץ צריך ללכת ?
לפי דעתי אתה טועה. צריך לחזק אותו, שהוא ייצא מחוזק מהמפלה הזו.
ככה אתה תקבל שחקן טוב יותר, עם אומץ, מנהיגות.

קחו לדוגמא את זרקו. בגביע מול הכח הוא לא שיחק טוב, אולי הוא פחד, מהמעמד/שחקני היריבה, אני לא יודע, אבל בסופו של דבר הוא לא היה טוב.
ומול אחי נצרת ומול עכו בשישי, הוא היה מעולה! הוא הראה אופי, מנהיגות ושיש לו מקום בהרכב. אז נכון, הייתה לו טעות בגול. לא נעיף בנאדם בגלל טעות, קורה שעושים טעויות. אבל זרקו שעשה טעות, גם כיפר עליה בצורה הכי מתוקה שיכולה להיות. הוא כבש את השיווין.

דבר אחרון בנושא הזה, אופיר חיים.
דורון, שחקן (לא משנה באיזו עמדה הוא משחק-קשר/חלוץ/בלם) לא נמדד אך ורק על כמות השערים והבישולים שהיו לו.
אופיר חיים עשה שינוי גדול ומשמעותי במשחק. הוא משחק כמו קפטן, צועק, דוחף את הקבוצה קדימה, מדרבן את כולם, עושה הגנה, מגיע למצבים, מוסר כדורים מעולים.
רוצים אצטדיון חדש!

סמל אישי של משתמש
הסניגור האדום

שליחה על ידי הסניגור האדום »

המאירי כתב:נשמה שלי! אילו הוא היה עומד בלחץ הוא לא היה נוםל כל שבת בפליטות פה אוויליות.
גיא לא הראשון ובטח שלא האחרון שמקללים, אבל הוא משתמש בזה כסיבה לכישלון במקום לפעול כנגד זה הוא נופל לתוך זה.
שום פליטות פה איווליות אומר את האמת. דבר שקשה לקבל שזה בא בתוספת של כישלונות מקצועיים אומנם.
והקטע המקצועי בכדורגל מהווה נדבך של 40% מסך היכולת של השחקנים ה60% הנותרים הם יכולות מנטליות.
שמורכבות משקט נפשי בעיקר ורצון להצליח.דברים שאינם מושגים שאתה חוטף קללות מהרגע הראשון שאתה עולה למגרש.
או מהאיומים כביכול שליוו את השחקנים עד הזמן האחרון באימונים.
המערכת כושלת שנה אחר שנה. הגיע מבקר חוץ! כולם יותר חכמים ממנו הרי הם עובדים שנים במקום העבודה
הזה. הם מבנים יותר ממנו הרי הם חיים את זה מי הוא שהגיע ויעיר.
רק מה כולם שוכחים שהמקום נכשל שנה אחר שנה.
מאיר יש מצב לשינוי. יש סיכוי האמן לי יש תורה סדורה מבטיח לך ששנה שנתיים אנחנו בטופ של הטופ.
:צעיף: :סמל הפועל:

סמל אישי של משתמש
המאירי

שליחה על ידי המאירי »

[quote="ליאור עזרא"]מאיר, שחקן שעכשיו נופל מהרגלים בגלל הלחץ צריך ללכת ?
לפי דעתי אתה טועה. צריך לחזק אותו, שהוא ייצא מחוזק מהמפלה הזו.
ככה אתה תקבל שחקן טוב יותר, עם אומץ, מנהיגות.

quote]
וואלה איך הגעת לזה?!
שמעת שחקן שאמר אני בלחץ, הקהל מלחיץ אותי?
אני שומע רק את גיא לוי מדבר ככה.

ואני לא טוען שאין או יש לחץ, אני אומר שבמקום שגיא יבכה "לחץ לחץ" שיתחיל לעבוד ולעסוק בכדורגל ולא בכל הבררה שמסביב.

סמל אישי של משתמש
המאירי

שליחה על ידי המאירי »

הסניגור האדום כתב: שום פליטות פה איווליות אומר את האמת. דבר שקשה לקבל שזה בא בתוספת של כישלונות מקצועיים אומנם.
והקטע המקצועי בכדורגל מהווה נדבך של 40% מסך היכולת של השחקנים ה60% הנותרים הם יכולות מנטליות.
שמורכבות משקט נפשי בעיקר ורצון להצליח.דברים שאינם מושגים שאתה חוטף קללות מהרגע הראשון שאתה עולה למגרש.
או מהאיומים כביכול שליוו את השחקנים עד הזמן האחרון באימונים.
המערכת כושלת שנה אחר שנה. הגיע מבקר חוץ! כולם יותר חכמים ממנו הרי הם עובדים שנים במקום העבודה
הזה. הם מבנים יותר ממנו הרי הם חיים את זה מי הוא שהגיע ויעיר.
רק מה כולם שוכחים שהמקום נכשל שנה אחר שנה.
מאיר יש מצב לשינוי. יש סיכוי האמן לי יש תורה סדורה מבטיח לך ששנה שנתיים אנחנו בטופ של הטופ.
:צעיף: :סמל הפועל:
מישל אני יודע שהייתה לך שיחה..... ד"ש לציפורושקה!!!

סמל אישי של משתמש
אדומה דרומית

שליחה על ידי אדומה דרומית »

חחח, איך הגענו לוויכוח סרק נוסף על נושא המאמן?

ואם תקשיב טוב מאיר, תשמע את השחקנים כן מדברים על הלחץ, לא פעם. ורק בגלל שהם מפחדים לחטוף קללות הם לא אומרים זאת יותר, הם רוצים להיות נאהבים ושישירו להם ויקראו להם לבוא לגדר. בחדרי חדרים הם כן מדברים על זה. סמוך עליי.

לא אכפת לי מי יאמן פה שנה הבאה, זה הרי לא משנה, גם אותו נקלל. מה שחשוב זה שנפנים אנחנו את המצב וננסה לתקן אותו כדי שבאר שבע תצליח בבריכה של הגדולים.

סמל אישי של משתמש
אביאל
Title: ברקת - היהלום של הנגב
יצירת קשר:

שליחה על ידי אביאל »

המאירי כתב: שמעת שחקן שאמר אני בלחץ, הקהל מלחיץ אותי?
אני שומע רק את גיא לוי מדבר ככה.

ואני לא טוען שאין או יש לחץ, אני אומר שבמקום שגיא יבכה "לחץ לחץ" שיתחיל לעבוד ולעסוק בכדורגל ולא בכל הבררה שמסביב.

המאירי, קבל בהזמנה את אלעד בונפלד מהאימון האחרון:

https://www.dromi.co.il/client/tomer/sport0203.mp3" onclick="window.open(this.href);return false;

סמל אישי של משתמש
המאירי

שליחה על ידי המאירי »

אדומה דרומית כתב:חחח, איך הגענו לוויכוח סרק נוסף על נושא המאמן?

ואם תקשיב טוב מאיר, תשמע את השחקנים כן מדברים על הלחץ, לא פעם. ורק בגלל שהם מפחדים לחטוף קללות הם לא אומרים זאת יותר, הם רוצים להיות נאהבים ושישירו להם ויקראו להם לבוא לגדר. בחדרי חדרים הם כן מדברים על זה. סמוך עליי.

לא אכפת לי מי יאמן פה שנה הבאה, זה הרי לא משנה, גם אותו נקלל. מה שחשוב זה שנפנים אנחנו את המצב וננסה לתקן אותו כדי שבאר שבע תצליח בבריכה של הגדולים.
זה מה שהכניסו להם מתחילת העונה... "ל-ח-ץ"

סמל אישי של משתמש
המאירי

שליחה על ידי המאירי »

אביאל כתב:

המאירי, קבל בהזמנה את אלעד בונפלד מהאימון האחרון:

https://www.dromi.co.il/client/tomer/sport0203.mp3" onclick="window.open(this.href);return false;
אפילו לא פתחתי לקרוא.
דיברנו על כדורגלנים ולא בלרינות, אלעד לא צריך לחץ, מספיק שמתקרב שחקן יריב והוא בורח.

סמל אישי של משתמש
המאירי

שליחה על ידי המאירי »

אנשים פה ממש לחוצים, לכל מה שתגידו תמיד יהיה מה לענות כי פשוט כל מה שאני מנסה להכניס לכם לראש שתוציאו את שטיפת המוח של גיא, כן לחץ או לא לחץ שישחקו כדורגל במקום לבכות, הנה אנחנו רק 4 נקודות מהמקום הראויי לנו, וממש לא רואים את נצרת מאחורינו אז אין שום לחץ שחקו כדורגל.

סמל אישי של משתמש
אדומה דרומית

מאירי נו באמת...

להזכירך, אלעד הביא לשינוי ביום שישי, בישל את השיוויון ועשה עוד הרבה דברים יפים עד שנפצע.
עוד צריך להזכיר שהוא בהפועל כבר די הרבה זמן, ראה ימים יפים ויפים פחות, יודע על מה שהוא מדבר כשהוא אומר לחץ.

עזוב שחקנים ועזוב מאמן. הרי כל שנה הם משתנים, מה לא משתנה? הקהל. תסתכל שוב על הסטטיסטיקות, תראה בעצמך.

סמל אישי של משתמש
המאירי

שליחה על ידי המאירי »

עדי אני חוזר ואומר בפעם המליון...עזבו דיבורים על לחץ וכל השטות הזאת ותשחקו כדורגל, מה עוד שאלעד האחרון שיכול לדבר.

סמל אישי של משתמש
נמרוד ברדה

שליחה על ידי נמרוד ברדה »

א. את הבאת יותר מידי עונות אחורה.... כי בבית אחוזי ההצלחה ירדו מעונת 2004 ועד היום.
ב. הרי את בעצמך לא מאמינה שזה נכון- הרי בואי נפרק את את העונות לפרוטות ובכל עונה את רואה את הסיבה לאי ההצלחה:
עונת 2003-2004 שאלת מה זה אומר שיש אותו מספר נקודות ובכל זאת האחוזים בחוץ גבוהים יותר? פשוט כי בחוץ שיחקנו משחק אחד פחות חחח
עונת 2004-2005 עונת הירידה בבית אחוזים קטסטרופה, זה נכון. אבל בחוץ עוד יותר נמוך? אולי בעונת הירידה באנו 20,000 צופים למשחקי חוץ?! וחוץ מזה אם תבדקי גם להכח (שעומדת לרדת ליגה) יש בבית אחוזים נמוכים האם גם לה יש לחץ? מעניין....
עונת 2005-2006 ובעונת 2006-2007 היתה מחאה, התחננו לאוהדים שיגיעו. יכול להיות ש20 אוהדים בשער 5 עשו לחץ??? זה הרי מגוכך.....
עונת 2007-2008 עונה שבה הכל קרה לנו- מפתיחת עונה הזויה ומאוחרת ועד מות שחקן באימון...מעבר לכך שני מאמנים עברו פה ואחרי הכל אם היו 6 עולות כמו העונה היינו כרגע בליגה הבכירה.
עונת 2008-2009 גיא מהמחזור השלישי מטפטף את מה שיהיה בשלב מאוחר יותר בבחינת "נבואה המגשימה את עצמה". אוהדים שמגיעים לוסרמיל אשמים בהכללללללל כנראה גם בזה שהוא התגרש מאישתו. שואלים אותו מקצועית הוא עונה "הקהל", "וסרמיל" ועוד תאוריות על אטמוספירה ודברים שאפילו אוהדים כבר התחילו להאמין בזה.

תבינו אנחנו יותר טובים משאתם מרגישים וחושבים- כל קבוצה בארץ היתה מתה לקהל כמונו!

סמל אישי של משתמש
אדומה דרומית

ברדה!

ברוכים השבים :-)

טוב מעבר לזה אין לי זמן להכנס לכל מה שכתוב, מחר...

סמל אישי של משתמש
גיל שגיב

שליחה על ידי גיל שגיב »

מה זה פורום בדיחות ?

ממתי מציגים נתון סטטיסטי כאשר גוזרים רק חלק מיתוך תקופה ארוכה ?

וסרמיל הוקם בשנת 2000 ולא ידעתי ?

מעניין.....

אז לאיזה מיגרש בדיוק הלכתי בעונת האליפות......?

ובשנת 77,78.79.80.81.82.83.84.85.86.87.88.89.90.91.92.93.94.95.96.97.98.99

ואחי הגדול שהיה במשחקי הקבוצה עוד לפני שנת 76גם הוא לא היה בוסרמיל ?

בקיצור , לא לעניין.

ומעבר לזה,כאשר מדברים על מיבצר לא מדברים אך ורק על תוצאת המשחק אלא על רוח הלחימה,הסגנון וההקרבה של השחקנים כול אחד לחוד והקבוצה יחד כגוש אחד.

בטופיק שפתחתי כתבתי שאני זוכר משחקים רבים בשנים עברו בהם ידענו כול האוהדים שגם אם ניכנס לפיגור ולא משנה מה תהיה תגובת הקהל השחקנים יאכלו את הדשא ויעשו הכול כולל הכול !! ע"מ להשוות ולנצח.

והיום ?
אנחנו מתגוננים מפתיחת המשחק באופן בו הקבוצות היריבות היו מתגוננות מולנו בעבר (היוצרות התהפכו),במידה והקבוצה בפיגור איש כמעט לא מאמין שנשווה ובטח לא שננצח...

וכול זה באותו מגרש עם אותו קהל וזה לא קרה בעבר.

ועוד דבר, בעבר לא היה גוש מעודד, כול האצטדיון עודד בסגנון העידוד הקיים בשער 6 כיום.
כלומר,עידוד לאחר כיבוש שער או לאחר מבצע יפה.

והיום יש לשחקנים יתרון פסיכולוגי בדמות גוש מעודד בשער 5.

ובכול זאת,הסגנון,הגישה,היכולת,התצוגה,רחוקים מלהזכיר ימים עברו במיבצר.

לסיום :

[glow=red]"כדי לקחת אליפות צריך לנצח בוסרמיל"[/glow]

האימרה הזו הייתה שגורה עשרות שנים בפי מאות אנשי כדורגל.

תסבירו לי אתם למה הם התכוונו ?

וסרמיל היה מבצר בעבר כיום בגלל מאמן עם אופי ואישיות מורכבים (בלשון המעטה) והעדר מנהיגות רוח לחימה והקרבה של השחקנים,המבצר הפך לבדיחה עצובה.

שלח תגובה