חגגנו נדמה לי אחריי העלייה עם לופא קדוש ו"אליפות" הלאומית.סניור כתב:
אתה יכול לקצר את השאלה- אי פעם זכינו לחגוג?
וכמובן חגיגות הגביע מלפניי 19 שנה.
מאז לא זכינו לנחת בפאן הזה...
חגגנו נדמה לי אחריי העלייה עם לופא קדוש ו"אליפות" הלאומית.סניור כתב:
דר אדום בנשמה כתב: חגגנו נדמה לי אחריי העלייה עם לופא קדוש ו"אליפות" הלאומית.
אפרופו מכבי יפו, גם בעונת האליפות הראשונה מכבי יפו "הכתירה" אותנו.delta7 כתב: וואי איזה עתיק אני..., הייתי שם, ילד בן 11. המתח לאחר סיום המשחק ועד ששידרו את התוצאות ברדיו היה מטורף. לגבי הפנדל של עופר: פגע בקורה מילימטרים מהחיבור. ממש לא היה רחוק משמירה על רקורד הפנדלים שלו.
אורגיינל.סניור כתב:
בקצב הזה מרוב חגיגות השחקנים יבואו שאננים יקבלו בראש מחיפה בזמן שמכבי צהבת תל אביב ינצחו והמשחק מול סכנין יהיה משחק עם שיא הלחץ ובסוף נפסיד בפוטו פיניש מטורף וחסר אחריות.zivmay כתב:אני באמת לא מבין למה כולם חוגגים.
כי אתה במצב שאתה צריך נקודה אחת לאליפות בשני משחקים, 29 משחקי ליגה ללא הפסד, משחק נגד קבוצות פחות טובות ממך, כל המועדון רעב להעניק תואר אחרי 40 שנה.zivmay כתב:אני באמת לא מבין למה כולם חוגגים.
נקודה?אדום בלב בנשמהההה כתב: כי אתה במצב שאתה צריך נקודה אחת לאליפות בשני משחקים, 29 משחקי ליגה ללא הפסד, משחק נגד קבוצות פחות טובות ממך, כל המועדון רעב להעניק תואר אחרי 40 שנה.
עוד סיבות ?
אז 2 נקודות. אוי כמה שאני גרוע בחשבון, ה' שישמור אותי..2 נקודות ולא נקודה.דר אדום בנשמה כתב: נקודה?
אתה ממש גרוע בחשבון אני מבין...
אנחנו במצב שצריך שתי תוצאות תיקו או 3 נקודות.
לא נקודה אחת.
נקודה אחת שלנו ו6 של מכבי והם חוגגים בבלומפילד וזה יהיה בזכות הפרש שערים עדיף לטובתם.
כרגע במצב העכשוי הפרש השערים שלהם טוב יותר משלנו.
יש לנו 5 נקודות הפרש מהם, נקודה בלבד לא תספיק במידה והם מנצחים שני משחקים.
אין קשר.אדום בלב בנשמהההה כתב: כי אתה במצב שאתה צריך נקודה אחת לאליפות בשני משחקים, 29 משחקי ליגה ללא הפסד, משחק נגד קבוצות פחות טובות ממך, כל המועדון רעב להעניק תואר אחרי 40 שנה.
עוד סיבות ?
אל תגזים.zivmay כתב:
אין קשר.
אתה יודע מה יקרה שבוע הבא בטרנר אם נפסיד למכבי חיפה? למי יש כוח לכל הלחץ הזה.
תן לעבור את המשחק בשלום קודם כל, אנשים פה חוגגים כאילו אנחנו הולכים לשחק מול מכבי נתניה ואחרי זה מול הפועל אשקלון. במיוחד שכלכך הרבה לחץ נמצא על השחקנים כרגע.
+1אדום בלב בנשמהההה כתב: אל תגזים.
אנשים לא חוגגים פה בטירוף כמו שאתה מתאר. הייתה התפרקות אחרי המשחק מול בית"ר, אין ספק, אבל זה נגמר.
מצד שני, לא צריך להגזים וללפחד כל כך מההגדרה של 'משחק אליפות' ולנבוח על כל אחד שמעז להתייחס לזה כאילו זה כבר שלנו.
צריך לבוא לנצח, נקודה סוף פסוק. חיפה תעלה בלי פלט ובלי עטר, וגם אם היו עולים איתם אם נעלה כמו שעלינו בבלומפילד ננצח. לעלות כמו אריות, לגמור את זה עוד בחצי הראשון בלי התקפי לב מיותריםCrazyRed7 כתב: +1
ד״א,
תיקו מול חיפה זאת התוצאה הגרועה ביותר בשבילנו. זה אומר שסכנין תבוא לנצח בטרנר כדי לסיים במקום הרביעי.
הפסד שלנו לחיפה גומר לסכנין את העונה.
צריך לבוא כדי לנצח את חיפה. בלי פלט אמור להיות לנו הרבה יותר ״קל״.