ברק בכר איכזב אותי מאוד היום ואומר את זה אחד שהוא מעריץ שלו.
רבאק,4 פעמים פגשת את חיפה העונה,אתה יודע שרוני לוי חי מהמשחקים האלה.
כל פעם שוואקמה עם הכדור 3 קופצים עליו,אין אופציות מסירה,הרחיקו את מליקסון מהשער,בכל פעם שהוא מקבל את הכדור,אז תעשה שינוי,משהו.
לא יודע מה ראדי ניסה לעשות בגול הראשון כש48 דקות שלמות כל פס שלו הולך ליריב.
אוחיון ודודזאדה בגול השני שערוריה.
לא רשמתי כל השבוע ול ארשום גם עכשיו את כל מה שאני חושב על מה שקרה מאז בית"ר. נקווה שבשבוע הבא זה יהיה לא רלוונטי.
לא מבין למה. אבל המשחק הגרוע ביותר שלנו.
כלכך הרבה איבודי כדור, אחרונים לכל כדור, לא יורדים להגנה.
פיק ברכיים בשילוב של עצלנות ופחד.. אין כבר מה להגיד.
לא לקחנו אליפות זה פסימי לאללה. רצף של 29 משחקים נגמר על פארש..ועוד משומר..פיכס..
פשוט משחק נוראי. לא הגיע לנו שער היתרון הזה. כל שחקנים היו רעים מאוד, מלבד גורש.
דווקא בהתחלה ראדי מאוד נלחם. הוא היחיד שאשכרה עשה משהו. כל השאר התבלבלו וחשבו שכבר לקחנו אליפות אז באו לשחק גארבג'. אני בטוח שבכר רצה להוציא אותו במחצית ואז כשראה מה הוא עשה בגול רצה להרוג את עצמו (את בכר) על זה שהוא לא עשה את זה.
לגבי העידוד - כמעט כמו שקורה בדרך כלל במשחקי חוץ, אין תיאום של הארגון עם שאר הקהל. לא מעט אנשים נכנסו לכניסה 41 כי חשבו ששם הגוש, אבל בסוף הגוש נכנס לכניסה 40 שנסגרה לקהל ממש קצת זמן אחרי שנפתחה. זו הכניסה בה ישבו אלונה וחלק ממשפחות השחקנים, לא ברור למה הם ישבו דווקא בגוש..מילא..
בכל מקרה, האקוסטיקה הייתה חרא. אני עמדתי ממש צמוד לזכוכית שמפרידה, ולא שמעתי כלום ממה שהארגון שר או ששמעתי רק בסוף. אז ברור שהעידוד יהיה חרא. ונוסיף חטא על פשע - איך שהקבוצה נראתה...בכלל...