חולצות משחק?הייתי אתמול בחנות ליד שפע והמידה הכי גדולה שיש להם זה מדיום.אדום בלב בנשמהההה כתב: יש חולצות למכירה בחנות ליד שפע ובאיזה דוכן בקניון הנגב ששכחתי את שמו.
איפה כולם מצטלמים על הצלחת?
Re: איפה כולם מצטלמים על הצלחת?
- The red one
לא חולצות משחק. הוא דיבר על חולצות אליפות.CrazyRed7 כתב: חולצות משחק?הייתי אתמול בחנות ליד שפע והמידה הכי גדולה שיש להם זה מדיום.
הא בעצם לא בטוח שהוא דיבר על חולצות אליפות. בכל אופן אני התכוונתי לחולצות אליפות, מה שאגב לא בטוח סותר את מה שכתבת, כי ייתכן שגם מלאי חולצות האליפות אזל/אוזל..
התכוונתי לחולצות אליפות שלמזלי קניתי בחגיגות אבל מה עם הצעיפים צלחות אליפות ועוד מוצרים המועדון שלנו יושן,חיפה כבר מוחרים את הצעיף וזכו אחרינו יש להם גם צעיף של איצטדיון לא כמו אצלנו צעיף של ווינר סינטטי שהייתי הולך למשחקים בשנת 2000
נערך לאחרונה על ידי hb7 ב 03 יוני 2016, 15:16, נערך פעם 1 בסך הכל.
רוצים שאני ישדוד את הצלחת ונארגן יום צילום בפארק האוסטרלי?
- The red one
והם גם איפשרו לאוהדים להצטלם עם הגביעhb7 כתב:התכוונתי לחולצות אליפות שלמזלי קניתי בחגיגות אבל מה עם הצעיפים צלחות אליפות ועוד מוצרים המועדון שלנו יושן,חיפה כבר מוחרים את הצעיף וזכו אחרינו יש להם גם צעיף של איצטדיון לא כמו אצלנו צעיף של ווינר סינטטי שהייתי הולך למשחקים בשנת 2000
https://mhaifafc.com/newsPage.asp?newsID=23217" onclick="window.open(this.href);return false;
- אוהד הצלחות
- Title: אלופת המדינה 16,17,18!
מתי הצלחת מגיעה לאשדוד?
אם כל הקבוצה הגיעה למחנה אימון כאן, מה שאיפשר לי סוף סוף להצטלם עם השחקנים, אז מה בנוגע לצלחת?
אם כל הקבוצה הגיעה למחנה אימון כאן, מה שאיפשר לי סוף סוף להצטלם עם השחקנים, אז מה בנוגע לצלחת?
הפועל באר שבע אלופת 2016, 2017, 2018
- The red one
הצלחת לא הגיעה פומבית לבאר שבע ואתה רוצה לי אשדוד?אוהד הצלחות כתב:מתי הצלחת מגיעה לאשדוד?
מה השלב הבא? תגרום לנו לרדיוסים כדי שנעבור לשחק ב-י׳א?
- אוהד הצלחות
- Title: אלופת המדינה 16,17,18!
להזכירך: מחנה האימון באשדוד ומייד אחריו - משחק האליפות.אדום בלב בנשמהההה כתב: הצלחת לא הגיעה פומבית לבאר שבע ואתה רוצה לי אשדוד?
מה השלב הבא? תגרום לנו לרדיוסים כדי שנעבור לשחק ב-י׳א?
הקבוצה חייבת לנו, האוהדים האשדודיים!!
(הכל בהומור, למי שמתקשה)
הפועל באר שבע אלופת 2016, 2017, 2018