עדי פרץ כתב:דיי כבר , בבקשה דיי !!!
צא מזה, אנחנו ל-א ברצלונה כמו שאתה חושב, אנחנו לא יכולים לשחק מדהים כל משחק, וגם לא חצי מהמשחקים
דיי תנו להם שקט לעלות ליגה
גם 4-0 לא מספק אותכם ?!?!!? חלאס!!! אוף
אתה, אתה וכל החברים שלך שקיללו בטירוף את גיא לוי, אחרי שכבר כל הקהל יצא מהמגרש, הורסים את כל החשק !
הוא פשוט בונה פה משהו טוב, שרק אתם תגרמו לו לההרס. ואם הייתי אוהב קבוצה אחרת, הייתי אומר אמן על ההרס שאתם גורמים, ועל זה שיוחזר אלי ז'ינו לקבוצה! רק בשביללכם ובגללכם
גיא לוי לא מדכא תשחקנים, אתה וכל המקללים\פסימיים למיניהם, הם אלו שמדכאים!
קשה לכם לראות שינוי, קשה לכם לראות חוסר שכונה, קשה לקהל פה שלא מקבלים תדעות שלו ולא עומדים לו דום. פשוט קשה, אה?!
מליקסון לא רץ באטרף? אז מה !! אם תראה תסרטון באתר הרשמי מהמשחק מול הרצליה, גם שהוא בישל לקדוסי בדקה 80(?) , הוא לא רץ באטרף לשום מקום! קורה..עייף,, כואב, אין לדעת..שמח הוא בטוח שכן!
ואופיר חיים? דבר ראשון אילוז זה שהניף תאצבע, דבר שני תדייק, אופיר אחרי שכולם חיבקו אותו הגיע לאיזור הקהל ו"שלח נשיקה" ...
אם אתה כבר מחפש, כהרגלך - אז תדייק !!!
הבנתי.
ועכשיו תתייחס בבקשה לטור שצרפתי מימנו ניתן להבין באופן ברור כי גיא הנחה את השחקנים לא לשמוח באופן חופשי וספונטני אחרי כיבוש שער...
עלי זה לא מקובל.
אני רוצה קבוצה שמחה ושחקנים מחוברים לקהל ולמקום בדיוק כמו שאני קופץ באטרף אחרי כיבוש שער וכמו שעושה שחקן אחר בכול קבוצה נורמלית ביקום...
דרך אגב, הקבלה האוטומטית שלך ושל חלק מהגולשים כאן של כול צעד או החלטה של גיא מוזרה בעיני,יש בזה משהו מורכב יותר....אבל עזוב תבין לבד.