שיר צדק הוא המלך של האדומים
- YallaHapoel
- Title: קרייזי-רד
Re: שיר צדק הוא המלך של האדומים
זה אפקט דודו, זה מה יש. לנסות למקסם רווחים אם וכאשר.
שוב אותו סיפור מעצבן, לא מאמין שישוחרר בינואר אלא אם לא רוצים אליפות ורק לעשות כסףהפועלעולה כתב:למונפלייה אני מאמין שעוד אפשר לסרב. אנדרלכט זה בעייתי. מדובר במעצמת כדורגל.
ברור, זה בכלל לא רלוונטי לינואר. אם יעזוב זה רק בקיץ.שיש כתב: שוב אותו סיפור מעצבן, לא מאמין שישוחרר בינואר אלא אם לא רוצים אליפות ורק לעשות כסף
להשאיר כמעט בכל מחיר. מחיר ההצלחה הוא חשיפה ופירוק?
- ForeverRed
עוד שחקן שאין לו תחליף.
אסור בשום אופן לשחרר.
אסור בשום אופן לשחרר.
כל עוד וויטור נשאר זה לא משנה מי ישחק לצידו,אם כל הכבוד שיר לא ברמה של ליגה צרפתית ודודו גם אותי יכול לדחוף לבלגים
נערך לאחרונה על ידי hb7 ב 03 דצמבר 2016, 14:27, נערך פעם 1 בסך הכל.
- The red one
מה חשבת? שתצליח להמנע מזה?MikiRed כתב:להשאיר כמעט בכל מחיר. מחיר ההצלחה הוא חשיפה ופירוק?
אני עוד לא מבין למה על כל שחקן שמציעים צריך לשחרר.The red one כתב: מה חשבת? שתצליח להמנע מזה?
עם נחמדות לא נשארים חזקים, צריך להחליף דיסקט גם בעניין הזה.
- The red one
לא תשחרר, שחקן יתמרמר על זה שלא נתת לו להתקדם, לא יתן את הכל, יבאס את חדר ההלבשה.avivgolan כתב:
אני עוד לא מבין למה על כל שחקן שמציעים צריך לשחרר.
מה עשית בזה?
מישהו כתב שאנחנו חוליה בשרשרת המזון העולמית, כמה שהוא צדק...
אני מקווה שחלק מהשחקנים שלא נעולים על לצאת לקבוצה בינונית בחול ייתפתו ויישארו עם חוזה משודרג. אני חושב ששיר המפוקח לא נעול על חול ויש סיכוי להשאיר אותו. חשיבותו גם כמנהיג.
אני מקווה שחלק מהשחקנים שלא נעולים על לצאת לקבוצה בינונית בחול ייתפתו ויישארו עם חוזה משודרג. אני חושב ששיר המפוקח לא נעול על חול ויש סיכוי להשאיר אותו. חשיבותו גם כמנהיג.
+1avivgolan כתב:
אני עוד לא מבין למה על כל שחקן שמציעים צריך לשחרר.
- אוהד הצלחות
- Title: אלופת המדינה 16,17,18!
מעדיף לחשוב שההתקרבות שלו לדת תשאיר אותו כאן איתנו, רחוק מהדילמה אם לעלות לשחק בשבת/חג.The red one כתב:דיווח: מונפלייה ואנדרלכט אחרי שיר צדק
https://www.voetbalnieuws.be/news/23218 ... verdediger" onclick="window.open(this.href);return false;
הפועל באר שבע אלופת 2016, 2017, 2018
- The red one
כשהוא ממש חייב הוא מחלל שבת גם כאן. לא רואה סיבה שזה מה שישאיר אותו פה.אוהד הצלחות כתב:
מעדיף לחשוב שההתקרבות שלו לדת תשאיר אותו כאן איתנו, רחוק מהדילמה אם לעלות לשחק בשבת/חג.
- ForeverRed
די עם הקיצוניות הזאת. אף אחד לא יתמרמר אם נדע לעשות את הדברים בצורה נכונה.The red one כתב: לא תשחרר, שחקן יתמרמר על זה שלא נתת לו להתקדם, לא יתן את הכל, יבאס את חדר ההלבשה.
מה עשית בזה?
צריך לשדרג חוזים במקרה הצורך ולהתחיל להבהיר לשחקנים שיציאה לאירופה באה בחשבון רק לליגות בכירות. אי אפשר לעשות פה שוק.
תתחיל להתחשב ברצונות של כל שחקן ותוך חודשיים כל מה שבנו פה בעמל רב מתפרק.
סומך על אלונה שתדע להתנהל בהתאם.
- The red one
אני מדבר על הצעה מקבוצות בכירות (לאו דווקא בליגות בכירות, לדוגמא אנדרלכט)ForeverRed כתב: די עם הקיצוניות הזאת. אף אחד לא יתמרמר אם נדע לעשות את הדברים בצורה נכונה.
צריך לשדרג חוזים במקרה הצורך ולהתחיל להבהיר לשחקנים שיציאה לאירופה באה בחשבון רק לליגות בכירות. אי אפשר לעשות פה שוק.
תתחיל להתחשב ברצונות של כל שחקן ותוך חודשיים כל מה שבנו פה בעמל רב מתפרק.
סומך על אלונה שתדע להתנהל בהתאם.
ברור שלא כל הצעה שמגישים צריך להענות לה ולראייה ציריך מהליגה השנייה בשוויץ שרצו את טאהא, אבל טאהא והמועדון אמרו להם לא.
במקרה שבאמת אנדרלכט ומונפלייה רוצים את צדק ומוכנים לשיםם עליו 1.5 מיליון יורו, אני לא רואה שום סיבה שאלונה לא תסכים למעבר, וזאת כל עוד מונפלייה תשאר בליגה הראשונה בצרפת.