כמו שחשבתי, לא ישפיע יותר מדיThe red one כתב:אנחנו כרגע עם 4.2 נקודות דירוג אבל בגלל שהבטחנו לפחות בתים של האירופאית , הם יניבו לנו עוד 2 נקודות זה בעצםם 6.2. אם נעשה את הבלתי יאומן אני כמעט בטוח שבתים של אלופות זה 4 נקודות יעני 8.2
זה אומר שאנחנו נהיה מדורגיםם בסיבוב השני של האלופות אם נזכה באליפות השנה, נהיה מדורגים בסיבוב הראשון של האירופאית ונהיה כנראה מדורגים בסיבוב השני של הליגה האירופאית. (כמובן הכל מוקדמות)
נושא מעקב דירוג באירופה- ייפתח מחדש לאחר מאריבור
Re: נושא מעקב דירוג באירופה
- The red one
בטח שכן.Noam98 כתב: כמו שחשבתי, לא ישפיע יותר מדי
2 סיבובים של דירוג מבטיחים לנו יריבות הרבה יותר נחותות ונוחות.
וחכה, יש לנו עוד בתים.
אני חושב שאתה טועה, באתר של הדירוגים מופיע שיש לנו כרגע 6.250 ולא מופיע שם עדיין הבונוס שקיבלנו על עלייה לשלב בתים כולשהו. אני מאמין שהוא יתווסף לנו רק אחרי יום שלישי, ואז נדע אם נקבל 4 נקודות או 2. כלומר אם אני מבין נכון אנחנו מתחילים את שנה הבאה עם דירוג של 8.2The red one כתב:אנחנו כרגע עם 4.2 נקודות דירוג אבל בגלל שהבטחנו לפחות בתים של האירופאית , הם יניבו לנו עוד 2 נקודות זה בעצםם 6.2. אם נעשה את הבלתי יאומן אני כמעט בטוח שבתים של אלופות זה 4 נקודות יעני 8.2
זה אומר שאנחנו נהיה מדורגיםם בסיבוב השני של האלופות אם נזכה באליפות השנה, נהיה מדורגים בסיבוב הראשון של האירופאית ונהיה כנראה מדורגים בסיבוב השני של הליגה האירופאית. (כמובן הכל מוקדמות)
- The red one
באיזה אתר אתה מסתכל ?
https://kassiesa.home.xs4all.nl/bert/ue ... k2017.html" onclick="window.open(this.href);return false;The red one כתב:באיזה אתר אתה מסתכל ?
עריכה:
תסתכל על הלינק הבא:
https://kassiesa.home.xs4all.nl/bert/ue ... f2017.html" onclick="window.open(this.href);return false;
תחת עמודת הבונוס יש לנו כרגע 0 נקודות
חשוב מאוד לציין כל מה שנעשה השנה מבחינת ניקוד הישגים וכו ישפיע רק על עונת 18/19 ולא על העונה הבאה!!
מה? למה?הראל כתב:חשוב מאוד לציין כל מה שנעשה השנה מבחינת ניקוד הישגים וכו ישפיע רק על עונת 18/19 ולא על העונה הבאה!!
זה לא נכון.הראל כתב:חשוב מאוד לציין כל מה שנעשה השנה מבחינת ניקוד הישגים וכו ישפיע רק על עונת 18/19 ולא על העונה הבאה!!
זה נכון רק לדירוג המדיני.
- The red one
לא, זה רק דירוג המדינות.הראל כתב:חשוב מאוד לציין כל מה שנעשה השנה מבחינת ניקוד הישגים וכו ישפיע רק על עונת 18/19 ולא על העונה הבאה!!
המועדונים זה מיידי
ניקוד מדינתי ישראל מקום 21
הרבה בזכות מכבי תא מכבי חיפה
ניקוד אישי
אנחנו ובית''ר הרבה מאחור אחרי חיפה ותל אביב
קמפיין אירופי טוב השנה יכול לקדם אותנו בהניקוד האישי
Israel 21.000
----------------------------------------
CL=Hapoel Beer-Sheva 4.725 (ch/Q2)
CW=Maccabi Haifa 11.725 (eu/Q2)
EL2=Maccabi Tel-Aviv 20.225 (eu/Q1)
EL3=Beitar Jerusalem 4.225 (eu/Q1)
להלן הטבלה המלאה
https://kassiesa.home.xs4all.nl/bert/uefa/qual2016.html" onclick="window.open(this.href);return false;
הרבה בזכות מכבי תא מכבי חיפה
ניקוד אישי
אנחנו ובית''ר הרבה מאחור אחרי חיפה ותל אביב
קמפיין אירופי טוב השנה יכול לקדם אותנו בהניקוד האישי
Israel 21.000
----------------------------------------
CL=Hapoel Beer-Sheva 4.725 (ch/Q2)
CW=Maccabi Haifa 11.725 (eu/Q2)
EL2=Maccabi Tel-Aviv 20.225 (eu/Q1)
EL3=Beitar Jerusalem 4.225 (eu/Q1)
להלן הטבלה המלאה
https://kassiesa.home.xs4all.nl/bert/uefa/qual2016.html" onclick="window.open(this.href);return false;
בתים של אלופות מזכות אוטומטית ב4 נקודות (8.250).
כל ניצחון 2, כל תיקו נקודה.
בתים של אירופית מזכות אוטומטית ב2 נקודות (מכאן יש לנו 6.250. באתר תמיד מדרגים לפי הניקוד המינימלי. ביותר).
באירופית קיים סעיף ביטוח. אם לא השגנו בכוחות עצמנו 2 נקודות דירוג בבתים (ניצחון או 2 תיקו), אנחנו מקבלים בסוף הקמפיין 2 נקודות בונוס.
במקרה הכי גרוע נתחיל את העונה הבאה עם 8.250.
בתים של אירופית מזכות אוטומטית ב2 נקודות (מכאן יש לנו 6.250. באתר תמיד מדרגים לפי הניקוד המינימלי. ביותר).
באירופית קיים סעיף ביטוח. אם לא השגנו בכוחות עצמנו 2 נקודות דירוג בבתים (ניצחון או 2 תיקו), אנחנו מקבלים בסוף הקמפיין 2 נקודות בונוס.
- The red one
אז עוד יותר נהדר
לא בדיוק אחי כי אם מגיעים לאירופית ולא עושים יותר מ 2 נקודות אנחנו נשארים עם 6.25yossi כתב:בתים של אלופות מזכות אוטומטית ב4 נקודות (8.250).
ה 2 הם ביטוח, אם אתה לא עושה כלום אתה מקבל אותם אבל אם אתה עושה 3 למשל (ניצחון ותיקו) אתה מקבל רק את ה 3 בלי ה 2 הנוספות.
יש מצב שאני טועה והשלבים שעברנו עד עכשיו זיכו אותנו ב 2 ויש לנו עוד 2 מינימום באירופית?
- YallaHapoel
- Title: קרייזי-רד
ואם אתה עושה אחת?oranu כתב: לא בדיוק אחי כי אם מגיעים לאירופית ולא עושים יותר מ 2 נקודות אנחנו נשארים עם 6.25
ה 2 הם ביטוח, אם אתה לא עושה כלום אתה מקבל אותם אבל אם אתה עושה 3 למשל (ניצחון ותיקו) אתה מקבל רק את ה 3 בלי ה 2 הנוספות.
ושמישהו יעשה לי סדר לו דובר על זה שאם אתה מנצח יריבה אתה לוקח לה את הדירוג או משהו כזה?