בסביבות 80barakoren כתב:אולי מצפה רמון...( מה המרחק? יותר רו פחות מ 50קמ)
האם נארח את ליגת האלופות בטרנר?
Re: האם נארח את ליגת האלופות בטרנר?
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
מאיפה כל העניין הזה של בתי מלון? אני לא מוצא את זה במסמך של כללי ליגת האלופות.
אל תשאל מה הפועל באר שבע יכולה לעשות למענך אלא שאל את עצמך מה אתה יכול לעשות למענה
- YallaHapoel
- Title: קרייזי-רד
מדברים קו אווירי?
מצב בתי המלון במטרופולין באר שבע (עד 50 ק"מ):
1. מלון "לאונרדו נגב" - באר שבע - (קיים) - 250 חדרים.
2. מלון "אושירה" - באר שבע - (בהקמה) - שנת פתיחה: 2019 - 80 חדרים מפוארים.
3. מלון בוטיק בעיר העתיקה באר שבע (בהקמה) - 50 חדרים.
4. מלון בוטיק נוסף בעיר העתיקה באר שבע - (תחילת בנייה לא ידועה) - לא ידוע כמה חדרים.
5. מלון "אירוס המדבר" - ירוחם - (קיים) - 47 חדרים.
6. "מלון גולף" - עומר - (בתכנון) - 200 יחידות אירוח מפוארות (סוויטות).
1. מלון "לאונרדו נגב" - באר שבע - (קיים) - 250 חדרים.
2. מלון "אושירה" - באר שבע - (בהקמה) - שנת פתיחה: 2019 - 80 חדרים מפוארים.
3. מלון בוטיק בעיר העתיקה באר שבע (בהקמה) - 50 חדרים.
4. מלון בוטיק נוסף בעיר העתיקה באר שבע - (תחילת בנייה לא ידועה) - לא ידוע כמה חדרים.
5. מלון "אירוס המדבר" - ירוחם - (קיים) - 47 חדרים.
6. "מלון גולף" - עומר - (בתכנון) - 200 יחידות אירוח מפוארות (סוויטות).
המלונות בערד לא עומדים בסטנדרטים של אופ"א.bs war כתב:
!!!
מלון אחד בוודאות יש שם.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
היום התקיימה ישיבה עם התאמות אחרונות של טרנר לשלב הבתים בליגת האלופות (במידה ונעפיל כמובן). הבהירו לנציגי הקבוצה כי רוב הקבוצות מעדיפות את המלונות בתל אביב.
אתמול אגב, אולימפיאקוס היו בלאונרדו, השופטים במלון בוטיק החדש בירוחם ואנחנו באשקלון.
אתמול אגב, אולימפיאקוס היו בלאונרדו, השופטים במלון בוטיק החדש בירוחם ואנחנו באשקלון.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
- YallaHapoel
- Title: קרייזי-רד
שישנו בתל אביב, בכיף.Sir Alex Ferguson כתב:היום התקיימה ישיבה עם התאמות אחרונות של טרנר לשלב הבתים בליגת האלופות (במידה ונעפיל כמובן). הבהירו לנציגי הקבוצה כי רוב הקבוצות מעדיפות את המלונות בתל אביב.
למה אנחנו צריכים מלון?
אל תגזים, זה לא נערים ח' של עירוני בני עייש. התכנסות מכובדת בערב שלפני משחק, שליטה ובקרה על כל שחקני הסגל, ארוחות מסודרות ויותר מהכל התנתקות מהנעשה בבית.YallaHapoel כתב: שישנו בתל אביב, בכיף.
למה אנחנו צריכים מלון?
זה א-ב' במועדון גדול
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
לא הבנתי אחי.Sir Alex Ferguson כתב:היום התקיימה ישיבה עם התאמות אחרונות של טרנר לשלב הבתים בליגת האלופות (במידה ונעפיל כמובן). הבהירו לנציגי הקבוצה כי רוב הקבוצות מעדיפות את המלונות בתל אביב.
הבהירו לנו שהיריבות הפוטנציאליות מעדיפות את ת"א? מי הבהיר? אופא?
ומה זה אומר ההעדפה הזאת? שאפשר לארח בטרנר או לא?
ראיתי שמישהו פרסם בפייסבוק את אחת הכתבות האלה. בתגובת לפרסום שלו, כתב אלעד סבג שהוא לא רוצה לבאס את הכתב, אבל זה פשוט לא נכון.
נארח בטרנר תהיו רגועים.
- yanivnew91
נשבע שכשאתה מנסה להרגיע פה בין כל הספוקלציות שרצות כל הזמן אתה אשכרה מצליחoranu כתב:נארח בטרנר תהיו רגועים.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
נציגי אופ״א ידעו את הקבוצה, וכן ברור שאפשר לארח בטרנר.nir767676 כתב: לא הבנתי אחי.
הבהירו לנו שהיריבות הפוטנציאליות מעדיפות את ת"א? מי הבהיר? אופא?
ומה זה אומר ההעדפה הזאת? שאפשר לארח בטרנר או לא?
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
אתמול בתור לכניסה הייתי עד לוויכוח בין אוהדים, כשכמה מהם אשכרה אמרו שצריך לארח (אם וכאשר) בטדי בגלל שזה לא הוגן שיבואו לכאן קבוצות ענק ולא יוכלו לראות אותם 30,000 איש כי גם ככה אנחנו לא נהיה רלבנטיים או תחרותיים.oranu כתב:נארח בטרנר תהיו רגועים.
ומי שמתכוון להעלות את הנושא הכלכלי, אני מצהיר כאן קבל פורום ועדה, שאם יטענו שיש לאלונה אפשרות למכור פי שניים כרטיסים, אז אני מוכן לשלם כפול מהמחיר הנקוב בכל אחד ממשחקי הבית, וזה עדיין יעלה פחות מהדלק, שעות עבודה, אוכל ועצבים שנצטרך להוציא על נסיעות לטדי.
תיקו אחד שטרנר יתן לנו שווה יותר מכל זה!!
גם הקטע הכללי לא משתלם. הסיכוי להוציא נקודות בטרנר גבוה הרבה יותר . המענק עבור ניקוד גדול יותר מהמעבר לטדי.סניור כתב:
אתמול בתור לכניסה הייתי עד לוויכוח בין אוהדים, כשכמה מהם אשכרה אמרו שצריך לארח (אם וכאשר) בטדי בגלל שזה לא הוגן שיבואו לכאן קבוצות ענק ולא יוכלו לראות אותם 30,000 איש כי גם ככה אנחנו לא נהיה רלבנטיים או תחרותיים.
ומי שמתכוון להעלות את הנושא הכלכלי, אני מצהיר כאן קבל פורום ועדה, שאם יטענו שיש לאלונה אפשרות למכור פי שניים כרטיסים, אז אני מוכן לשלם כפול מהמחיר הנקוב בכל אחד ממשחקי הבית, וזה עדיין יעלה פחות מהדלק, שעות עבודה, אוכל ועצבים שנצטרך להוציא על נסיעות לטדי.
תיקו אחד שטרנר יתן לנו שווה יותר מכל זה!!