אני הולך להיות נוכח במשחק צ׳מפיונס ליג של הפועל באר שבע, בלתי נתפס.
מבחינתי שהאנטישמי התורן ישרוק לסיום אחרי ההמנון.
עכשיו ברצינות, בואו פשוט נהנה מהחוויה. עזבו אתכם מחישובים וסיכויי עלייה. הסיכויים גם ככה קלושים. אם זה יקרה זה יהיה מדהים, אם לא, וואלה לא קרה כלום. אני בטוח ב100% שכל אחד ואחד מכם היה חותם לפני הקמפיין על השתתפות בשלב הבתים של הליגה האירופית. לא משנה מה יקרה במשחק, אני כבר לא יכול לחכות לו.
Noam98 כתב:אני הולך להיות נוכח במשחק צ׳מפיונס ליג של הפועל באר שבע, בלתי נתפס.
מבחינתי שהאנטישמי התורן ישרוק לסיום אחרי ההמנון.
עכשיו ברצינות, בואו פשוט נהנה מהחוויה. עזבו אתכם מחישובים וסיכויי עלייה. הסיכויים גם ככה קלושים. אם זה יקרה זה יהיה מדהים, אם לא, וואלה לא קרה כלום. אני בטוח ב100% שכל אחד ואחד מכם היה חותם לפני הקמפיין על השתתפות בשלב הבתים של הליגה האירופית. לא משנה מה יקרה במשחק, אני כבר לא יכול לחכות לו.
ברור שחותם ואולי גם עדיף על ליגת האלופות למרות היוקרה והכסף מעדיף ניצחונות על קבוצות כמו פאוק ובורדו מאשר תבוסות לבאיירן ולארסנל אין לנו מה לחפש בליגת האלופות
וכל הזכויות השידור לליגה האירופאית שייכים לצ'רלטון. כל עוד אין משחק נגד איזה מנצ'סטר אני מניח גם שזה ישודר שם. אם אינני טועה בשלבי הבתים כבר אין חוק שחייב לשדר משחק חוץ בערוץ פתוח.
סליחה מראש על הקטנוניות אבל באמת שאני לא מבין איך אנשים מרכיבים את בן סהר. הוא פשוט מאכזב אותי כל פעם מחדש, אין לו שום תרומה למשחקים שלנו, מה גם שבאמת ובתמים בעייני אין ספק שלוסיו פשוט חלוץ טוב.
במקום ראדי לדעתי וובה בראון מהסיבה שכרגע הוא לדעתי הנכון ביותר מהשלישיה עם שבתאי וראדי.
talb55 כתב:סליחה מראש על הקטנוניות אבל באמת שאני לא מבין איך אנשים מרכיבים את בן סהר. הוא פשוט מאכזב אותי כל פעם מחדש, אין לו שום תרומה למשחקים שלנו, מה גם שבאמת ובתמים בעייני אין ספק שלוסיו פשוט חלוץ טוב.
במקום ראדי לדעתי וובה בראון מהסיבה שכרגע הוא לדעתי הנכון ביותר מהשלישיה עם שבתאי וראדי.
נותן לך בעיקר מימד של מהירות בהתקפה ועושה את זה על הצד הטוב ביותר (כובש כמעט בכל משחק).
לדעתי העובדה שבכר אוהב להכניס אותו באיזור הדקה ה 60 זה בגלל שבדקה הזו כשהגנת היריב עייפה היתרון שלו
בא לידי ביטוי באופן יותר מובהק.
בכל מקרה מול ההגנה המהירה של סלטיק קשה לי להאמין שבכר יפתח איתו.
Cameo כתב:
נותן לך בעיקר מימד של מהירות בהתקפה ועושה את זה על הצד הטוב ביותר (כובש כמעט בכל משחק).
לדעתי העובדה שבכר אוהב להכניס אותו באיזור הדקה ה 60 זה בגלל שבדקה הזו כשהגנת היריב עייפה היתרון שלו
בא לידי ביטוי באופן יותר מובהק.
בכל מקרה מול ההגנה המהירה של סלטיק קשה לי להאמין שבכר יפתח איתו.
זהו שעל פניו הוא נותן מימד של מהירות, ונכון הבן אדם סילון אבל הוא לא מיישם את זה בתנועה נכונה, או תנועה של חלוץ באזור הרחבה. בכל אופן אמרת גם מה שאני חושב שכאופציה בדקה ה60 אין שום בעיה (למרות שלדעתי לא חייב בכל מחיר כמו איך שזה נהפך להיות במשחקים האחרונים).
צריך לעלות עם הרכב חזק באמצע כדי לנצח את המשחק באופן כללי, ופחות כדי לנסות להבקיע צמד
עד המחצית. אם נשתגע זה יכול לעלות בהפסד ובלקבל גול מוקדם.
יש משמעות של בטחון ושל נקודות דירוג בלנצח משחק כזה. אם נחשוב מהדקה הראשונה על 0:3
נקבל בראש.
אריק כתב:צריך לעלות עם הרכב חזק באמצע כדי לנצח את המשחק באופן כללי, ופחות כדי לנסות להבקיע צמד
עד המחצית. אם נשתגע זה יכול לעלות בהפסד ובלקבל גול מוקדם.
יש משמעות של בטחון ושל נקודות דירוג בלנצח משחק כזה. אם נחשוב מהדקה הראשונה על 0:3
נקבל בראש.
מסכים לחלוטין, קודם לחשוב על ניצחון אח"כ על התוצאה.