במקרה יש כתבה מעולה בכלכלסיט. שדי דומה/מוסיפה למה שטוטי כתב.
שווה קריאה
https://www.calcalist.co.il/sport/artic ... 54,00.html
תסמונת פוסט אליפות
- yanivnew91
Re: תסמונת פוסט אליפות
עלק במקרה..yakov7 כתב:במקרה יש כתבה מעולה בכלכלסיט. שדי דומה/מוסיפה למה שטוטי כתב.
שווה קריאה
https://www.calcalist.co.il/sport/artic ... 54,00.html
קרא את דסקל ורץ לכתוב פה

מדויק ביותר. כל האמת על ההווה והעתיד בפוסט אחד מקווה שכולם כולל השחקנים מבינים שמעכשיו אין כבר מרווח לטעויות.
תן לנו איזה העפלה או שתיים לאלופות ותראה איך סדרי עולם משתניםTotti כתב: אנחנו לא מכבי תל אביב והדגשתי את זה בהתחלה. עם כל הכבוד לפרוייקט הנפלא של אלונה, הם גדולים עלינו ברמת מועדון בכמה רמות
שטויות, יקח לנו עוד הרבה שנים כדי להגיע לרמה שלהם כמועדון והעפלה או שתיים לצמפיונס לא ישנו את זה ברגע. לחיפה זה לקח איזה שניים שלושה עשורים, ממש בקטנה.
רגע התבלבלתי,אנחנו מדברים על מכבי ת״א או באיירן מינכן?South Boy כתב:שטויות, יקח לנו עוד הרבה שנים כדי להגיע לרמה שלהם כמועדון והעפלה או שתיים לצמפיונס לא ישנו את זה ברגע. לחיפה זה לקח איזה שניים שלושה עשורים, ממש בקטנה.
תאמין לי שאני שונא אותם לא פחות ממך ואני די בטוח שאפילו יותר, אבל אי אפשר להתכחש להיסטוריה לתארים ולמוניטין שיש להם, כרגע אנחנו לא קרובים לשם בכלל.
- red ultras
רק אני חושב שלאלונה אין בעיה להתחרות עם הכסף של גולדהאר? אלונה ראתה השנה מה הצלחה בזירה האירופית יכולה לייצר וכבר ראינו שאין לה בעיה להשקיע ברכישות שהיא מאמינה בהם. גם הקהל הבין שכדי להתמודד ברמות האלו צריך לפתוח את הארנק. אוהד ממוצע שהולך למשחקים הוציא השנה סדר גודל של 3000 שח על הקבוצה. מנוי, כרטיסים לאירופה, מנוי אירופה, ועוד 3-4 משחקי חוץ.
וזה מבלי לדבר על כאלה שטסו עם הקבוצה ליעד או שניים, קנו חולצות ועוד שלל מוצרים.
מסורת בליגה זה נחמד אבל זה לא מחזיק מים מול הכסף הגדול של אירופה.
מה שמטריד אותי במכבי זה העובדה שככל שהם משקיעים יותר ברכישות ככה גם שוק המכירות שלהם עולה. טב"ח ב5 מליון יורו, זהבי 8 מליון דולר, אפילו את נוסא הם דחפו לטורקים ב-600 אלף.
וזה מבלי לדבר על כאלה שטסו עם הקבוצה ליעד או שניים, קנו חולצות ועוד שלל מוצרים.
מסורת בליגה זה נחמד אבל זה לא מחזיק מים מול הכסף הגדול של אירופה.
מה שמטריד אותי במכבי זה העובדה שככל שהם משקיעים יותר ברכישות ככה גם שוק המכירות שלהם עולה. טב"ח ב5 מליון יורו, זהבי 8 מליון דולר, אפילו את נוסא הם דחפו לטורקים ב-600 אלף.