2-0 על לודוגורץ :: סיכום
Re: 2-0 על לודוגורץ :: סיכום
מדהימים. תודה לך הפועל
אני לא מבין למה אתם מדברים בדיעבד, כל מה שנתחזק בינואר אמר קרה בפועל, כולל החולשות שעליהם שיחקנו. מבחינה התקפית הם קבוצה מדהימה פשוט בלתי נתפס שקבוצה כזאת אלמונית מחזיקה כלים כאלה, גונתן קאפו זה דגלאס קוסטה לעניים. מה שכן הם מאוד מבולגנים טקטית ובמיוחד מאחורה, גם בהתקפה הם לא ניצלו את המצבים שהיו להם. אתם סתם מבריחים מכאן כותבים איכותיים עם תגובות ארסיות ומיותרות.
אבל למי אכפת מהם, טוני זה פשוט רובוטריק, לא היו דברים כאלה בישראל, ללקק את האצבעות. מליקסון עשה מה שהוא רוצה.
משחק מאוד קשה נגד הקבוצה הכי טובה שדרכה כאן בשלב המוקדמות חד וחלק, תוצאה פשוט ענקית אבל זאת רק מחצית אחת. בלי שטויות בלי משחקים סעו תביאו את הכרטיס לפלייאוף!
אה והקהל היה מדהים, רק שימשיך ככה.
אבל למי אכפת מהם, טוני זה פשוט רובוטריק, לא היו דברים כאלה בישראל, ללקק את האצבעות. מליקסון עשה מה שהוא רוצה.
משחק מאוד קשה נגד הקבוצה הכי טובה שדרכה כאן בשלב המוקדמות חד וחלק, תוצאה פשוט ענקית אבל זאת רק מחצית אחת. בלי שטויות בלי משחקים סעו תביאו את הכרטיס לפלייאוף!
אה והקהל היה מדהים, רק שימשיך ככה.
- ForeverRed
1+izguy83 כתב: די בחייאת, אתם מגזימים ממש.
בא בן אדם שלא קשור לקבוצה, משקיע מזמנו ואתם רק יורים בו חצים. לא לעניין בכלל.
הוא עשה ניתוח מאוד רחב וצדק בחלק נרחב ממנו ובחלק לא. כמו שכבר נאמר מליון פעם, כדורגל זה לא מדע מדויק.
לא לעניין בכלל.
עזוב, אנשים ראו 2 תקצירים של לודו וחושבים שהם יודעים הכל.bs war כתב:
וואלה במקומו הייתי מפסיק להשקיע ככה, לא שווה את הרעל.
קבוצה מצוינת. כל התקפה התקף לב. נתחזק בינואר צדק בחלק גדול מהדו״ח שלו.
- dardasmiley
אין ויכוח שצדק בדוח שלו. הבעיה היא בגישה, הציג את לודוגורץ כפלצת בלתי עבירה, עצרנו אותם יפה מאוד, לא ראיתי הבדלי רמות כמו שהוא הציג. מעצבן בזלזול שלו בנו זה כל העניין, הציג מצב של נבחרת ישראל מול ספרד. וואלה לא דובים ולא יער. תן כבוד פעם הבאה.CrazyRed7 כתב: עזוב, אנשים ראו 2 תקצירים של לודו וחושבים שהם יודעים הכל.
קבוצה מצוינת. כל התקפה התקף לב. נתחזק בינואר צדק בחלק גדול מהדו״ח שלו.
נערך לאחרונה על ידי dardasmiley ב 26 יולי 2017, 21:30, נערך פעם 1 בסך הכל.
תוצאה אדירה ,קבוצה מצויינת יש להם יצאנו בנס,לוקח להם את קפו וונדרסון בלי לחשוב פעמים, יהיה משחק מאוד קשה בבולגריה
הם קבוצה ממש אבל ממש טובה.
חוץ מפראג, לא ראיתי קבוצה כל כך טובה נגדנו בטרנר.

בראש של יוסי ומנש; עם חלוץ 9 זה נגמר בראשונה
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]
פראג בטרנר?!?!maor20094 כתב:הם קבוצה ממש אבל ממש טובה.
התוצאה הכי שקרית אבר
אני דווקא זוכר מהם הרבה דברים לחיוב.Totti כתב: פראג בטרנר?!?!
התוצאה הכי שקרית אבר

חחחחחhb7 כתב:תוצאה אדירה ,קבוצה מצויינת יש להם יצאנו בנס,לוקח להם את קפו וונדרסון בלי לחשוב פעמים, יהיה משחק מאוד קשה בבולגריה
כאפו ו-וונדרסון מרווחים בסביבות ה1.5 מיליון יורו לעונה.
מה אתה חושב שסתם הם שם?
כפרה עליך, היו חלשים להחריד ועקצו גולmaor20094 כתב: אני דווקא זוכר מהם הרבה דברים לחיוב.
קבוצה ממש איכותית ושוב.. אני חושב שזו אחת הקבוצות שהכי קשות ששיחקנו נגדה במפעלים האלה.. 6 ברזילאים איכותיים,טכניים,מהירים,אין דברים כאלה..
יהיה מאוד קשה,זה עדין לא סגור.
יהיה מאוד קשה,זה עדין לא סגור.
תמשיכו ללטף לעצמכם את הישבן ולספר שראיתם את יובנטוס.
קבוצה שכונה רצח,ים כישרון,אפס משמעת ועם קצת יותר ביצים הם מקבלים 4 במחצית בלי צחוק.
קבוצה שכונה רצח,ים כישרון,אפס משמעת ועם קצת יותר ביצים הם מקבלים 4 במחצית בלי צחוק.
הוא אמר שלדעתו אנחנו עוברים, איך זה מסתדר עם מה שאתה אומר?dardasmiley כתב:
אין ויכוח שצדק בדוח שלו. הבעיה היא בגישה, הציג את לודוגורץ כפלצת בלתי עבירה, עצרנו אותם יפה מאוד, לא ראיתי הבדלי רמות כמו שהוא הציג. מעצבן בזלזול שלו בנו זה כל העניין, הציג מצב של נבחרת ישראל מול ספרד. וואלה לא דובים ולא יער. תן כבוד פעם הבאה.
לא דובים ולא יער? להגיד את זה זה לטמון את הראש בחול לדעתי, אבל באמת שאני עייף מלהתווכח.
שורה תחתונה ניצחון אדיר על קבוצה שעולה על באר שבע בהרבה אספקטים, שאת רובם אנשים ציינו כאן. בואו נשמח במקום להיות גאונים בדיעבד.