אליניב ברדה פונה מאמבולנס באימון.
- The red one
Re: אליניב ברדה פונה מאמבולנס באימון.
סיכום אירוע:
מקרה שהיה יכול להסתיים הרבה יותר רע.
אוחנה בעט בו (כמובן בלי כוונה) כדור חזק מדיי לאיזור, שמסתבר, מסוכן. ברדה איבד הכרה. הצוות הרפואי טיפל בו עד שצוות מד'א הגיע תוך זמן מאוד קצר, מה שכנראה הציל לו את החיים.
ברדה קיבל 4 מכות חשמל - בדרך כלל 2 מייצבות את הלב - עד שהדופק התייצב. משם פונה לבית החולים כשהוא כבר במצב טוב.
עבר בדיקה נוספת (סוג של צנתור) בסורוקה ועכשיו הכל בסדר גמור מבחינתו. מוקדם מדיי לדעת השלכות עתידיות.
מקרה שהיה יכול להסתיים הרבה יותר רע.
אוחנה בעט בו (כמובן בלי כוונה) כדור חזק מדיי לאיזור, שמסתבר, מסוכן. ברדה איבד הכרה. הצוות הרפואי טיפל בו עד שצוות מד'א הגיע תוך זמן מאוד קצר, מה שכנראה הציל לו את החיים.
ברדה קיבל 4 מכות חשמל - בדרך כלל 2 מייצבות את הלב - עד שהדופק התייצב. משם פונה לבית החולים כשהוא כבר במצב טוב.
עבר בדיקה נוספת (סוג של צנתור) בסורוקה ועכשיו הכל בסדר גמור מבחינתו. מוקדם מדיי לדעת השלכות עתידיות.
צמרמורת.
החלמה מהירה מלך
החלמה מהירה מלך
חשבתי שהשנה הזאת כבר לא יכולה להיות יותר גרועה מבחינת הקבוצה.
החלמה מהירה!
החלמה מהירה!
רק בריאות מלך!
- red and white
- Title: Almog
החלמה מהירה קפטן
רק בריאות. הכותרות היו מלחיצות, ברוך השם שהוא בסדר.
- אביאל
- Title: ברקת - היהלום של הנגב
- יצירת קשר:
לא חושב שיש חברת ביטוח שתיקח על עצמה לבטח אותו במצב שכזה. תתכוננו לפרישה וכמובן שיהיה בריא עד מאה כעשרים.
- The red one
השרה רגב לאדווה ברדה: "רוצים את אליניב בחזרה במגרשים וכמה שיותר מהר. אני פה בשבילכם 24/7 בכל עניין"
שרת התרבות והספורט מירי רגב הנמצאת בסיור עבודה בצפון, דווחה על האירוע במהלכו איבד השחקן אליניב ברדה את הכרתו.
היא שוחחה לפני דקות אחדות עם אדווה ברדה, רעייתו של השחקן, התעדכנה במצבו ואיחלה לו בריאות איתנה.
"אני מאחלת לאליניב בריאות והחלמה מהירה. אני פה בעבורכם 24/7 בכל עניין", אמרה השרה רגב לאדווה ברדה.
"אני אוהבת את אליניב וכולנו רוצים לראות את אותו בחזרה במגרשים ובע"ה כמה שיותר מהר".
שרת התרבות והספורט מירי רגב הנמצאת בסיור עבודה בצפון, דווחה על האירוע במהלכו איבד השחקן אליניב ברדה את הכרתו.
היא שוחחה לפני דקות אחדות עם אדווה ברדה, רעייתו של השחקן, התעדכנה במצבו ואיחלה לו בריאות איתנה.
"אני מאחלת לאליניב בריאות והחלמה מהירה. אני פה בעבורכם 24/7 בכל עניין", אמרה השרה רגב לאדווה ברדה.
"אני אוהבת את אליניב וכולנו רוצים לראות את אותו בחזרה במגרשים ובע"ה כמה שיותר מהר".
מפחיד.
רפואה שלמה!
רפואה שלמה!
צריך להחליף מזוזות זה כבר הזוי מה שקורה לנו השנה
רפואה שלמה
רפואה שלמה
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
רפואה שלמה.
ממש הזוי מה שקורה לנו השנה.
ממש הזוי מה שקורה לנו השנה.
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
אין לזה קשר למחלות לב או מום בלב, מדובר בתופעה די נדירה של התכווצות שריר הלב בעקבות מכה רבת עוצמה, זה נפוץ בעיקר אצל ספורטאים בענפי ספורט עם כדור קטן מכדורגל ולכן זה נדיר מאוד כשזה קורה לכדורגלן, אליניב לא סובל משום הפרעות בלב והוא בריא כמו שור, לכן גם יוכל לחזור לשחק ואין שום סיבה שלא יבטחו אותו, נדיר שזה קורה אבל יכול לקרות לכל אחד.אביאל כתב:לא חושב שיש חברת ביטוח שתיקח על עצמה לבטח אותו במצב שכזה. תתכוננו לפרישה וכמובן שיהיה בריא עד מאה כעשרים.
מה שכן, אם לא היו מטפלים בו מיידית עם מכות חשמל היה לו סיכוי אפסי לשרוד את זה, ממש נס שהכול עבר בשלום.
אם לא נשבר כאן שיא גינס בפציעות לעונה אחת של סגל של קבוצה מקצוענית אני לא יודע כבר מה להגיד, זה כבר פסיכי לגמרי.
הסבר מרתק בנושא של ראש מחלקת קרדיולוגיה מסורוקה לפני מספר דקות בגלצ.
שילוב או צירוף מקרים משוגע - עוצמה, מיקום ורגע מדויק של מחזור הלב.
בלי מכות חשמל, היינו מדליקים עכשיו נרות מחוץ לאצטדיון.
שילוב או צירוף מקרים משוגע - עוצמה, מיקום ורגע מדויק של מחזור הלב.
בלי מכות חשמל, היינו מדליקים עכשיו נרות מחוץ לאצטדיון.
אם לא היתה ניידת באיזור זה היה נגמר באסון?
בגלל שאין לצוות הרפואי אפשרות לתת מכות חשמל?
לא מבין בזה אבל לצוות הרפואי הצמוד אין דפיברילטור?
יש. לא עשו בו שימוש בעקבות הגעה מהירה של מדאRedbull כתב:אם לא היתה ניידת באיזור זה היה נגמר באסון?
21.5.16- התיקון[highlight=#FF4040][/highlight]