האם הוא השתתף יחד עם הקבוצה?
לא זכורים לי הרבה דיווחים עליו כך שאני לא יודע אם שיחק הרבה העונה או לא.
לפי מה שהבנתי גם העונה שלו נגמרה לפני חודשיים. כך שכושר המשחק בהכרח לא בשיאו.
סיכום חלון ההעברות - הישגים ואכזבות
Re: סיכום חלון ההעברות - הישגים ואכזבות
יודע, רשמתי את זה בנושא אחר. קניוק יותר דומה לראדי וזה לדעתי מה שיותר חסר לנו.ForeverRed כתב: קניוק וקבהא לא על אותה משבצת.
ההשוואה צריכה להיות לאוחנה וממן.
קבהא יותר דומה להובאן. הגנתי יותר ובונה את המשחק מאחור. לדעתי קניוק יותר התאים לנו. אין לנו מספיק גולים ובישולים מהקישור ואם יש מישהו מבין השניים שיודע לתת את זה זה קניוק.
נקווה שממן יביא את המספרים האלה וקבהא ינעל את הקישור ההגנתי יחד עם אוגו. מאמין שזו כוונת המשורר.
ממן זה קניוק.izguy83 כתב: יודע, רשמתי את זה בנושא אחר. קניוק יותר דומה לראדי וזה לדעתי מה שיותר חסר לנו.
קבהא יותר דומה להובאן. הגנתי יותר ובונה את המשחק מאחור. לדעתי קניוק יותר התאים לנו. אין לנו מספיק גולים ובישולים מהקישור ואם יש מישהו מבין השניים שיודע לתת את זה זה קניוק.
נקווה שממן יביא את המספרים האלה וקבהא ינעל את הקישור ההגנתי יחד עם אוגו. מאמין שזו כוונת המשורר.
כולנו חופרים כל העונה שאייבנדר זה לא הובאן. אז איך שחקן כמו הובאן לא חסר?
לא בזבזנו כמעט כסף
וחזרנו לשיטה הישנה והטובה.
ניצול סיטואציות והבאת שחקנים בלי הר של ציפיות.
אפשר רק להרוויח
וחזרנו לשיטה הישנה והטובה.
ניצול סיטואציות והבאת שחקנים בלי הר של ציפיות.
אפשר רק להרוויח
קניוק זה לא ממן. יותר דומה לראדי. עושה הרבה הגנה ומתחיל התקפות מהחצי שלו. ממן עושה פחות הגנה ולרוב מקבל כדור בחצי של היריב.yakar כתב:
ממן זה קניוק.
כולנו חופרים כל העונה שאייבנדר זה לא הובאן. אז איך שחקן כמו הובאן לא חסר?
החסרון של הובאן מורגש בעיקר בגלל דן. הוא לא מניע מספיק טוב את הכדור, לא בועט מרחוק בכלל ולא משפיע יותר מדי על המשחק.
שוב, לא אמרתי שקבהא לא מתאים. רק חושב שקניוק מתאים יותר לצורך.
אבל עזוב, שיזדיין במכבי.
- ForeverRed
אני חושב שאתה קצת מפריז ביכולות ההגנתיות של קניוק.izguy83 כתב: קניוק זה לא ממן. יותר דומה לראדי. עושה הרבה הגנה ומתחיל התקפות מהחצי שלו. ממן עושה פחות הגנה ולרוב מקבל כדור בחצי של היריב.
החסרון של הובאן מורגש בעיקר בגלל דן. הוא לא מניע מספיק טוב את הכדור, לא בועט מרחוק בכלל ולא משפיע יותר מדי על המשחק.
שוב, לא אמרתי שקבהא לא מתאים. רק חושב שקניוק מתאים יותר לצורך.
אבל עזוב, שיזדיין במכבי.
הוא שיחק בעיקר כקשר קדמי בעונה שעברה.
לא רואה אותו כתחליף לראדי.
אין לי זמן לחפש נתונים, אבל זוכר שחקן שעובד קשה מאוד. רץ, מתקל ומתחיל התקפות מלמטה. 50/50 קלאסי. ממש לא ממן.ForeverRed כתב: אני חושב שאתה קצת מפריז ביכולות ההגנתיות של קניוק.
+1ForeverRed כתב: אני חושב שאתה קצת מפריז ביכולות ההגנתיות של קניוק.
קניוק וממן זה אותה עמדה אולי ממן טיפ טיפה יותר התקפי אבל הם הרבה יותר קרובים אחד לשני מאשר קניוק וראדי.
בכללי החלון באמת היה טוב מאוד בהתחשב בכל הנסיבות (היצע דל של שחקנים, תקועים עם קוואנקה, הסכומים ששולמו על ההעברות, השכר של השחקנים שהצטרפו).
לא חושב שהיה אפשר לעשות משהו טוב יותר בהתחשב כל הנסיבות והחלון בקיץ הבא יהיה משמעותי מאוד בשבילנו.
ההשוואות להובאן, בוזגלו ולקבוצה של שנה שברה מיותרות.
ברור לכולם שנחלשנו וברור לכולם שגם הרכש שהגיע לא יותר טוב ממה שהיה אבל זה ההיצע זה מה יש ולא היה יותר מדי מה לעשות יותר טוב.
עונה שעברה היא לא הכלל אלא היוצא מן הכלל והכל התחבר שם בצורה מושלמת גם מבחינת השחקנים, החיבור, הסגל הרחב, הפציעות שהגיעו בזמן ולא גרמו ליותר מדי מרמור חוץ מבוזגלו והקבוצתיות והאי תלות בשחקן אחד.
זאת הייתה עונה מפלצתית בקנה מידה ישראלי וזה דבר שקורה אחת לכמה שנים, האחרונה שעשתה עונה כזאת לפנינו זאת מכבי של סוזה ולפניה הפועל של גוטמן עם הדאבל והצמפיונס.
- ForeverRed
זכור לי אחרת, אבל אולי אני טועה.izguy83 כתב: אין לי זמן לחפש נתונים, אבל זוכר שחקן שעובד קשה מאוד. רץ, מתקל ומתחיל התקפות מלמטה. 50/50 קלאסי. ממש לא ממן.
יעזור להם קניוק,
זה ראדי הבא .
זה בדיוק מה שהם רצו , קשר שתורם מספרית ליד גולסה והקשר האחרון .
למרות זאת קבהא רכש יותר טוב לדעתי .
זה ראדי הבא .
זה בדיוק מה שהם רצו , קשר שתורם מספרית ליד גולסה והקשר האחרון .
למרות זאת קבהא רכש יותר טוב לדעתי .
מאמין שעד סוף העונה המערך החדש עם הגעתו של קבהא יהיה
4-2-3-1 סגנון יובנטוס כזה ,לדוגמא:
מלמד
מליקסון ראדי(ממן) וואקמה
(אייבנדר)קבהא אוגו
ביטון טהא אלחמיד ביטון
חיימוב
4-2-3-1 סגנון יובנטוס כזה ,לדוגמא:
מלמד
מליקסון ראדי(ממן) וואקמה