ואר והטעויות

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
yossi
Title: קרייזי-רד

Re: ואר והטעויות

שליחה על ידי yossi »

RedRock כתב:השופטים בארץ פשוט עלובים.
לא יעזור ואר ולא יעזור גם אלוהים.
כל עוד הם ימשיכו להיות כל כך חלשים מקצועית, לא יתנו לשום משחק לזרום, ישרקו על כל נגיעה, יעשו לעצמם הנחות, ישפטו כם אפס עקביות ויתעסקו רק באגו של עצמם - שום דבר לא יעזור. עלובים.
חלק מהשופטים מרבים לעצור עקב כושר לקוי.
יפת הוא הדוגמא הכי מובהקת, עוצר כל רגע ובחיים לא תראו אותו עומד במיקומים בהם הוא צריך להיות. לכן טועה כל כך הרבה פעמים ויסיים קריירה בצורה עלובה.

אגו זה בהחלט גם חלק נכבד מהחבילה.
לכן התרעמתי בספק פנדל של סורו בגמר גביע. שופט שלוקח החלטה כזו תוך שניות בודדות הוא יהיר בקטע מוגזם ומתרשל בעבודתו.
בליגות רציניות על הרבה פחות מזה, עוצרים ובוחנים את העניין מכמה זוויות. לא לוקחים החלטה כה גורלית בשניות בודדות.

סמל אישי של משתמש
אלדר

שליחה על ידי אלדר »

RedRock כתב:השופטים בארץ פשוט עלובים.
לא יעזור ואר ולא יעזור גם אלוהים.
כל עוד הם ימשיכו להיות כל כך חלשים מקצועית, לא יתנו לשום משחק לזרום, ישרקו על כל נגיעה, יעשו לעצמם הנחות, ישפטו כם אפס עקביות ויתעסקו רק באגו של עצמם - שום דבר לא יעזור. עלובים.
אחת הסיבות שהליגה מאוד חלשה זה קבלת ההחלטות של השופטים.

רמה של ליגה נמוכה

והנה שכטר עובד גם על השופטים למרות שכולם ראו הוואר שאין פנדל

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

eitam כתב:דווקא מבן אברהם אני מחזיק כשופט עם פוטנציאל. אתמול היה לו מופע אימים. קורה לטובים ביותר
מה פוטנציאל? זה תבריזי החדש.

סמל אישי של משתמש
oranu

שליחה על ידי oranu »

ForeverRed כתב:יש בזה היגיון כי שופט ששינה החלטה בחסות ה-VAR הוא בעצם שופט שטעה.
זה בעייתי בעיקר במקרים גבוליים, כי אז שופטים יעדיפו לקחת את הסיכון שירד להם ניקוד גדול בסימן שאלה, לעומת ניקוד נמוך יותר שירד בוודאות.
למיטב הבנתי החוקה אומרת שבכדי ששופט ישנה את ההחלטה הראשונית על סמך ה var הוא צריך וודאות מלאה שהוא טעה ורק אז לשרוק אחרת.

כאשר מדובר במקרים גבוליים ההחלטה הראשונית של השופט לא תשתנה, ההחלטה הראשונית היא זו שקובעת כשאין וודאות מלאה אחרי צפייה ב var.

לכן יש גם משמעות למה שהשופט החליט לפני השימוש ב var כי יותר קשה לשנות החלטה מאשר להשאיר (מבחינת החוקה עצמה).

סמל אישי של משתמש
hb7

שליחה על ידי hb7 »

צריך לשלוח את השופטים לשפוט בפרמירליג...ישרקו כל חצי דקה פאול כי אם לא ישפכו מנוע דקה 60 ולפחות 10 פנדלים במשחק ,התחילו לחלק פה פנדלים באהלן אהלן

סמל אישי של משתמש
hb7

שליחה על ידי hb7 »

צריך לשלוח את השופטים לשפוט בפרמירליג...ישרקו כל חצי דקה פאול כי אם לא ישפכו מנוע דקה 30 ולפחות 10 פנדלים במשחק ,התחילו לחלק פה פנדלים באהלן אהלן

סמל אישי של משתמש
שיש

שליחה על ידי שיש »

אני תמיד תהיתי אם הvar יעבוד טוב עם השופטים שלנו , כרגע זה לא נראה טוב

סמל אישי של משתמש
eitam

שליחה על ידי eitam »

אחרי הפנדלים במשחק שלנו והפנדל על שכטר נראה לי שאני מתחיל למצה. אותן טעויות בתוספת הפסקה מיותרת של 3 דק ועצבים

סמל אישי של משתמש
RedBend

שליחה על ידי RedBend »

כרעיון אני בעד, חושב שזה יעשה טוב למשחק.
בפועל הביצוע של המוצר הזה שנקרא var עקום על גבול המביך לפרקים.
מזל שהשם קליט ומתחרז יופי לכותרות ע"ש אבי מלר חרוזים בע"מ

מצד שני זה מוצר בהרצה, פיילוט שרץ בערך עשרה משחקים עד עכשיו ככה שצריך לתת קצת זמן תירגול כדי להבין איפה ומה.
חוץ מהפרצוף מדריך טיולים בשבת והחצי גמר לא זכורה לי פארסות נוספות

סמל אישי של משתמש
yossi

שליחה על ידי yossi »

רק אתמול נתנו עוד פנדל שברור שלא היה.
VAR במונדיאל ואלופות עובד אדיר, בליגות השונות אני פחות מתמצה כי פחות רואה.
למה הכל חייב לעבוד פה כזה עקום, טעויות ברורות שצופים בהן בטלוויזיה ועדיין לא מתקנים. זה אבסורד.

סמל אישי של משתמש
The red one

שליחה על ידי The red one »

זאת רק ההתחלה. זה יתאזן. לא נראה טעויות כאלה גסות בעומק העונה הבאה.
ואם כן חבל על הזמן לכולנו.

סמל אישי של משתמש
izguy83

שליחה על ידי izguy83 »

The red one כתב:זאת רק ההתחלה. זה יתאזן. לא נראה טעויות כאלה גסות בעומק העונה הבאה.
ואם כן חבל על הזמן לכולנו.
הטעויות זה לא מה שמדאיג.
מה שמדאיג זו העובדה שגם כשנותנים לשופטים את ההזדמנות לראות שוב ושוב ושוב את המהלך הם ממשיכים לטעות. רבאק, מה צריך דוקטורט כדי להחליט שהגוף ששם ויטור בשבת זה לא פאול?

סמל אישי של משתמש
niv1

שליחה על ידי niv1 »

izguy83 כתב: הטעויות זה לא מה שמדאיג.
מה שמדאיג זו העובדה שגם כשנותנים לשופטים את ההזדמנות לראות שוב ושוב ושוב את המהלך הם ממשיכים לטעות. רבאק, מה צריך דוקטורט כדי להחליט שהגוף ששם ויטור בשבת זה לא פאול?
זה רק מראה שהשופטים בארץ לא יודעים את החוקה מה מצדיק פנדל ומה לא.. אם אתה לא יודע מה שווה פנדל גם אם תראה אלף פעם הילוך חוזר אתה לא תשנה החלטה..

בקיץ השופטים חייבים לעבור תדרוך וישור קו בנושא

סמל אישי של משתמש
zivmay

שליחה על ידי zivmay »

לפי המשחקים האחרונים אני פשוט מרחם על השופטים בארץ. כמה גרועים הם יכולים להיות? הםנדל של ויטור, הפנדל של מליקסון( היה גבולי), והשיא הצלילה של שכטר- איך עדיין שורקים למיץ של הזבל הזה?

סמל אישי של משתמש
hb7

שליחה על ידי hb7 »

zivmay כתב:לפי המשחקים האחרונים אני פשוט מרחם על השופטים בארץ. כמה גרועים הם יכולים להיות? הםנדל של ויטור, הפנדל של מליקסון( היה גבולי), והשיא הצלילה של שכטר- איך עדיין שורקים למיץ של ה*** הזה?
בשביל שלא יתלוננו על הפנדל בגביע נתנו להם מתנה כדי שיבינו שזה פעם לטובתך ופעם לרעתך(לכאורה)

שלח תגובה