ב"ש פנתה ליוסי אבוקסיס: רוצים אותך לשנתיים
Re: ב"ש פנתה ליוסי אבוקסיס: רוצים אותך לשנתיים
חיפה לא תלך על אבוקסיס, היא תלך בכל הכוח על ברק. בכל מקרה, מאמין שאפילו הספרדי שמאמן את הנוער יאמן ולא נרד לרמה של קלינגר ושות׳
אם זה יקרה, בכר ילך לבית"ר
עכשיו כן יגיבו אצלנו או שנחכה לתגובה זועמת של בכר/אברמוב?
אז הוא בורח? ואומר לא מתאין לי ככה?הפועלעולה כתב:אל תורידו מבכר את הכישלון של העונה הזאת. הוא האשם הבלעדי.
יש דיבור חזק מאוד אצל בית"ר שהם לא מודיעים על רוני לוי כי חוגג עושה את כל המאמצים להביא את בכר
התנהלות שכונתית. אם ברק עוזב,זה רק בגלל שלא נותנים לו לשפר את המקצוענות סביב הקבוצה כפי שהוא רוצה ומאמין. התפרקות טוטאלית.
ואין לי ספק שמשהו מתבשל עם בית"ר. לא יודע אם בכר/אבוקסיס/דראפיץ'/זר, אבל משהו מתבשל.
רוני לוי היה יכול לחתום שם לפני חודש. הם לא סתם מחכים.
אחרי עונה כזאת הוא צריך לבנות הכל מחדש. לא בונים הכל מחדש עם תקציב מוגבל לזרים ובלי יכולת לשלם על ישראלים.
בכדורגל שלנו שוכחים מהר. לפני שנה בכר היה בלתי מנוצח. העונה הוא סמרטוט. עוד כזאת והוא הופך לגיא לוזון. תשאל את רוני לוי כמה מהר שכחו לו 3 אליפויות
נניח וכל מה שפשכצקי ושאר נביאי הזעם מדווחים זה נכון - אז כן. גם אני הייתי "בורח".שיש כתב: אז הוא בורח? ואומר לא מתאין לי ככה?
אחרי עונה כזאת הוא צריך לבנות הכל מחדש. לא בונים הכל מחדש עם תקציב מוגבל לזרים ובלי יכולת לשלם על ישראלים.
בכדורגל שלנו שוכחים מהר. לפני שנה בכר היה בלתי מנוצח. העונה הוא סמרטוט. עוד כזאת והוא הופך לגיא לוזון. תשאל את רוני לוי כמה מהר שכחו לו 3 אליפויות
- ForeverRed
הבלעדי, לא פחות..הפועלעולה כתב:אל תורידו מבכר את הכישלון של העונה הזאת. הוא האשם הבלעדי.
אם הוא עוזב זה רק מוכיח את מה שטענתי לכל אורך הדרך, שברק רחוק מלהיות האשם הבלעדי.
מבין אותו שהוא לא מוכן להמשיך בצורה הזאת.
חברים תם הטקס
לא כי אבוקסיס מאמן רע, אני דווקא די מחזיק ממנו. פשוט שאלונה... כנראה שנגמר לה
כרגע זה לא הזמן לנהל את הדיון הזה כשאני בסערת רגשות על רקע ידיעה כזאת, אבל בכר רצה המון שחקנים שהם סמל הכישלון.ForeverRed כתב: הבלעדי, לא פחות..
אם הוא עוזב זה רק מוכיח את מה שטענתי לכל אורך הדרך, שברק רחוק מלהיות האשם הבלעדי.
מבין אותו שהוא לא מוכן להמשיך בצורה הזאת.
למעט ההזיות של סטו ואנסטיס שעוד נשמע על הרכש הזה המון בעתיד, קו הרכש שלנו היה ברור מאוד בשנים האחרונות.
ואותו בכר רץ עם אותם שחקנים כושלים חסרי מוח לאורך עונה שלמה.
אין ספק שההתנהלות שלנו כמועדון היא רקובה מהשורש ולא סתם שחקנים עוזבים בטעם מר.
אבל בכר הרכיב 3-4 קבוצות שונות מאז יולי וכולן היו רעות ונפלו על בדיוק אותם דברים. הוא לא למד כלום לא מזאגרב, לא מה-3-0 נגד מכבי בחוץ, לא מההשפלות מול בני יהודה ורעננה ולא מההפסדים האחרונים בטרנר.
- דר אדום בנשמה
- Title: הפועל אימפריה!
אני מתחיל לחשוב שאלונה רוצה להחזיר אותנו שנים אחורה ושברק בכר לא באמת האשם הבלעדי...
הפועל באר שבע, אלופה לעונת 2015-2016!
אני דווקא חושב שאם היה "תם הטקס" היא לא הייתה פונה לאבוקסיס ומציעה לו משכורת גבוהה...dor69 כתב:חברים תם הטקס
יותר בכיוון של יובל נעים
אישה בונה, אישה הורסת...
אסון. אם ילך לביתר הם יתנו פייט ראוי למכבי. כל מאמן שהוא לא ברק בכר ואנחנו לא עושים פלייאוף עליון עונה הבאה.
יש לי אמונה במציאות אחרת, רק עליה אני חושב.

אז בגלל זה הוא לא ממש נכשל העונה . הוא עשה את המקסימום במה שנתנו לו.הפועלעולה כתב:ואין לי ספק שמשהו מתבשל עם בית"ר. לא יודע אם בכר/אבוקסיס/דראפיץ'/זר, אבל משהו מתבשל.
נניח וכל מה שפשכצקי ושאר נביאי הזעם מדווחים זה נכון - אז כן. גם אני הייתי "בורח".
אני מקווה שהוא לא אמר שיש לו הצעות כי אז אלונה תשרוף אותו כמו את כולם