המשחק נגד כפר סבא: המיטב =ווידאו=

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
clark kent
Title: גם אני רוצה איצטדיון חדש!
יצירת קשר:

Re: המשחק נגד כפר סבא: המיטב =ווידאו=

שליחה על ידי clark kent »

תודה איזה יופי!!!

סמל אישי של משתמש
crazyred
Title: קרייזי רד

שליחה על ידי crazyred »

כמות מרשימה של אוהדים, הרבה מהם התעקשו לעמוד עם הגוש המעודד בלי שום קשר אליו. בהרבה שלבים במשחק לא היה המון עידוד, וזה עוד משחק שאנחנו מובילים (מובילים!) ברובו, משחקים טוב. הגיע כמות מרשימה, אבל יש עוד כברת דרך ארוכה שצריכה להתחיל בשאלה: איך דואגים שהגוש המעודד יורכב מהחבר'ה המעודדים ולא מהאנשים שמגיעים במקרה לכדורגל פעם ב, אבל נראה להם מגניב לעמוד שם, ואז לעיתים הם יקראו לשבת, הסיכוי שהם ישירו באמת שואף לאפס, במיוחד ברגעים הקשים. פשוט ראיתי את הקהל שלנו מסוגל ליותר גם השנה (יש לי משחק ספציפי בראש אבל אני לא מצליחה להזכר נגד מי). אגב עוד לא הזכרנו את הצבעוניות וכו'.

אבל כמובן היו דברים מאוד טובים- כמות, שער שתיים שמתעורר לו, הגוש שמשמאל (או מימין תלוי איך מסתכלים על זה) לגוש המעודד, שגם כן ם לו והתעורר בשלבים מסויימים במשחק.

אגב, סתם רעיון, לא היה פעם שיר קבוע ששרים כשיש גול?
הקהל לא מקלל אני אוהב את הפועל

נגד אלימות, לא בשביל אלונה, בשביל עצמנו

"המתגדרים בבקעת הריאליזם, סופם לשקוע בה עד צוואר" (יגאל אלון)

זה שי !

שליחה על ידי זה שי ! »

צריכים להתפרס על הטריבונה השנייה בשער חמש אין מה לעשות ככה מספיק שישירו ביחד עוד 10 אוהדים והרווחנו !
זה שי !
תמונה

סמל אישי של משתמש
אדומה דרומית

שליחה על ידי אדומה דרומית »

צודק!

לפזר את המעודדים הרציניים בטריבונות השונות בשער 5 שיסחפו אחריהם את כולם, לא חוכמה לרכז א כל ה50 מעודדים הכבדים אחד ליד השני...

שי אני באתי לשער 2 לצלם כדי שיראו אתכם גם בקליפ אבל לא עשיתם כלום...
מבטיחה שבשיתוף הפעולה הבא עם שער 5 ב"כל היציע" אני אצלם אתכם. שיראו גם את שער 2 בסרט עלייה...

שלח תגובה