תקציב העירייה אושר-כנסו וצפו בביזיון (שהיה צפוי)

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
הסניגור האדום
Title: קרייזי-רד

Re: תקציב העירייה אושר-כנסו וצפו בביזיון (שהיה צפוי)

שליחה על ידי הסניגור האדום »

crazyred כתב:אבל בסופו של דבר זה עסק, אומנם זו גם קבוצת כדורגל, שיכולה לתת הרבה עיר הזו אבל זה תמיד יהיה התירוץ, אלונה ברקת בחרה לקנות את הקבוצה עם כל המשתמע מכך, אני מבינה למה את המתקנים צריים להקים דווקא בערייה, אבל לא למה הם צריכים לתקצב את הקבוצה- לפחות לא עד שהקבוצה מוכיחה עצמה כנכס עירוני, שפירושו בין השאר לתת מום לילדים, מעבר לשעות הפעילות הרגילות של הקבוצה, פירושו חזון שלא יוכל לקום בלי תמיכת העירייה בהקמת מתקנים- אפשר לעשות הכל בעיר הזו רק חסר כסף. וזה ממש לא קל.
צר לי על תפיסתך המוטעת מיסודה. הקבוצה הזו היא לא עסק עסק הוא דבר שמתקיים על מנת להרוויח.
כול ההשקעות של אלונה בילדים שום סכום שישולם על ידיהם לא יכסה זאת.
אז יגידו הצינקנים שהיא מרוויחה פרסום אז שיגידו. להגיד שזה עסק !מצטער יקירתי רחוק מזה.

סמל אישי של משתמש
crazyred
Title: קרייזי רד

שליחה על ידי crazyred »

ספציפית קבוצות כדורגל בארץ זו דוגמא רעה, ואם להודות באמת אני לא מציגה את דעתי פה אלא דעה רווחת בקרב ציבור אחר- אני לא תופשת מקבוצת כדורגל עסק. אני חושבת שתפקידה של קבוצת כדורגל כמו כל מוסד עירוני הוא לדאוג לעיר, אם בקבוצות הנוער והילדים אם בבית ספר לכדורגל (או הקמת בית ספר שיילמד גם כדורגל ויעניק מלגות על סמך הכדורגל), ואם בלתת לתושבי העיר ואורחיה זמן םנאי. אגב, אם נחשוב על זה כדורגל יכול להיות מוקד תיירותי מוצלח מאוד, ע"ע ברצלונה, אבל אפילו בארץ, עם המרחק שבין באר שבע לחיפה לדוגמא, יכול להיות שכל קבוצה תעדיף לישון כאן מאששר לנסוע את הדרך הארוכה הביתה. לישון כאן אומר כסף.

בכל מקרה, אציג דווקא את הדיעה השניה:
זה כן עסק, כדורגל יכול להרוויח כסף כשהניהול נכון, רוב קבוצות הכדורגל היום לא מקלות סיוע מהערים שלהן, ומסתמכות על ההשקעה של הבעלים (בארץ דוגמאות כמו מכבי חיפה ובית"ר ואילו בחו"ל דוגמאות כמו צ'לסי), המנויים (מנצ'סטר יונייטד לדוגמא) או החברים בקבוצה (ברצלונה).
למה לו לראש העיר להשקיע במשהו כל כך חסר חשיבות? מפארק נהנים כל תושבי באר שבע ואילו מאיצטדיון חדש נהנים מקסימום 30 אלף אנשים שהולכים בשנה לכדורגל (וגם זה בהגזמה).

צריך לפעול באופן בסיסי לכך שתשלום החוב לאלונה חייב להתבצע, אגב גם בפרישת תשלומים נוחה יותר יהיה הגיוני בעקבות מה שעברה העיר באר שבע בחצי שנה האחרונה.
הקהל לא מקלל אני אוהב את הפועל

נגד אלימות, לא בשביל אלונה, בשביל עצמנו

"המתגדרים בבקעת הריאליזם, סופם לשקוע בה עד צוואר" (יגאל אלון)

סמל אישי של משתמש
הסניגור האדום
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי הסניגור האדום »

crazyred כתב:ספציפית קבוצות כדורגל בארץ זו דוגמא רעה, ואם להודות באמת אני לא מציגה את דעתי פה אלא דעה רווחת בקרב ציבור אחר- אני לא תופשת מקבוצת כדורגל עסק. אני חושבת שתפקידה של קבוצת כדורגל כמו כל מוסד עירוני הוא לדאוג לעיר, אם בקבוצות הנוער והילדים אם בבית ספר לכדורגל (או הקמת בית ספר שיילמד גם כדורגל ויעניק מלגות על סמך הכדורגל), ואם בלתת לתושבי העיר ואורחיה זמן םנאי. אגב, אם נחשוב על זה כדורגל יכול להיות מוקד תיירותי מוצלח מאוד, ע"ע ברצלונה, אבל אפילו בארץ, עם המרחק שבין באר שבע לחיפה לדוגמא, יכול להיות שכל קבוצה תעדיף לישון כאן מאששר לנסוע את הדרך הארוכה הביתה. לישון כאן אומר כסף.

בכל מקרה, אציג דווקא את הדיעה השניה:
זה כן עסק, כדורגל יכול להרוויח כסף כשהניהול נכון, רוב קבוצות הכדורגל היום לא מקלות סיוע מהערים שלהן, ומסתמכות על ההשקעה של הבעלים (בארץ דוגמאות כמו מכבי חיפה ובית"ר ואילו בחו"ל דוגמאות כמו צ'לסי), המנויים (מנצ'סטר יונייטד לדוגמא) או החברים בקבוצה (ברצלונה).
למה לו לראש העיר להשקיע במשהו כל כך חסר חשיבות? מפארק נהנים כל תושבי באר שבע ואילו מאיצטדיון חדש נהנים מקסימום 30 אלף אנשים שהולכים בשנה לכדורגל (וגם זה בהגזמה).

צריך לפעול באופן בסיסי לכך שתשלום החוב לאלונה חייב להתבצע, אגב גם בפרישת תשלומים נוחה יותר יהיה הגיוני בעקבות מה שעברה העיר באר שבע בחצי שנה האחרונה.
חן נספר לך סוד? 61 שנים אין בעיר הזו שום פארק ראוי ואין שום אטרקציה ראויה.אז תסברי לי למה את מתכוונת?
לאיזה מקום בדיוק יושקע הכסף שכבר 61 שנים הוא לא מושקע בכלום.
הפארק היחיד שאולי מוקם זה נחל באר שבע וגם הוא לא מתיקצוב של העירייה.
אז לצערי חזרנו לאופציה שכבר מלווה אותנו כול השנים ואין אלטרנטיבה אחרת.

שלח תגובה