yedidel כתב:
אני לא חושב שיש מה להביא חמש זרים, עדיף להביא שלושה זרים איכותיים ולא חמש ליצנים כמו שרוב קבוצות הליגה עושות. במקרה כזה אפשר להשאיר את קוסטרוב שהעלות שלו מאוד נמוכה כזר רביעי בסגל.
לא אמרתי שיש להביא 5 זרים.
בלם זר יכול להיות אופציה מעולה.
קוסטרוב כזר רביעי הוא אופציה נהדרת, למרות שהוא צעיר וזקוק לדק' אז השאלה לאיזה מכבי יבנה/ב"ש/נתיבות, לא בהכרח תזיק
חשוב לזכור כמה דברים
1. הוא קביל מעט דקות העונה - ולא ברצף
2. בכל פעם הוא עלה בעמדה אחרת ולא תמיד בעמדה הטבעית שלו
3. הוא שחקן מאוד צעיר שעוזב פעם ראשונה את הבית
למרות כל אלו רואים בדיוק מה יש לו ברגליים, תנועה מעולה ללא כדור , יכולת בעיטה מצוינת בשתי הרגליים (נדיר לישראל!) , ומשחק בנגיעה אחת - לעולם לא מתמזמז עם הכדור
יכול בהחלט לעזור מהספסל בליגת העל במקום להביא זר שיקח לו חצי עונה "להתאקלם"
צר לי לצנן מעט את רוחות ההערצה לקשר המולדבי שלנו,אבל אני לא רואה בו פונטציאל לליגת העל.
אומנם ליגת העל שלנו היא לא בדיוק הפריימר ליג אבל גם שם יש סטנדרטים מסויימים.
אם ברקת שואפת להעמיד בשנה הבאה קבוצת חלק עליון אזי זרים כמו קוסטרוב צריכים לעזוב.
הוא מסוג השחקנים הבינוניים שיכולים להתעלות במשחק אחד מול הגנות שפל,אבל אני לא רואה אותו כזר
מוביל בליגת העל,בטח לא מתאים ליומרות בעונה הבאה.
אני אומר -למצוא לו איזה ישראלית חמודה, לעשות איזרוח מהיר ויהיה לנו אחלה קשר ישראלי בסגל.
אם לא - אני חושב שבגיל שלו אפשר עדיין להשאיל אותו לקבוצה בליגה הלאומית תוך הבטחה שהוא מקבל הרבה דקות.
מצד שני, כמו שכבר נאמר...בליגה של 16 קבוצות, הוא יכול להיות אחלה שחקן סגל.
ברגע שגיא לוי עזב ויבוא עכשיו מאמן חדש הוא ירצה תוצאות מהירות ולא לבנות שחקנים ולטפח אותם ע"י דקות משחק.
לדעתי צריך להשאיל אותם כי הם חתומים לחוזים ארוכים(קוטרוב עוד שנתיים,זולו עוד 4).
ד"א בעניין אחר,עם קלינגר חותם כאן יש מצב קאלדיירה יחזור אולי
יש לו כדורגל. הבעיה שגיא לא נתן לו לפתוח בהרבה משחקים העונה.
אבל אם לשפוט אותו על פי העונה, הוא היה די חלש (למעט המשחק היום, כפי שאתם אומרים) ולכן בעונה הבאה כדי לא להסתבך בתפיסת משבצת של זר, האופציה הכי כדאית היא באמת להשאיל אותו למכבי באר שבע שעלתה אתמול לליגה הלאומית (מזל טוב) או סתם לקבוצה אחרת בליגה הלאומית.
אין ספק שמקומו בליגת העל. יש לו יכולות. פשוט כדאי לו קצת להשתפשף יותר, ואז נקבל אותו לוהט יותר.