מרקו וולף - חתם ל3 שנים

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
dor69

Re: מרקו וולף

שליחה על ידי dor69 »

Itay כתב:
02 פברואר 2026, 10:22
כל הקבוצות בארץ מתגברות ועדיין רואות את הפועל באר שבע
בפסגה.
מה זה שייך לנושא? אתה עונה משהו לא קשור נטו בשביל לתת קונטרה.
הפועל באר שבע נמדדת לבד בפני עצמה ויכולה להיות יותר טובה והישגית לטווח הארוך אם תמלא כראוי את מכסת הזרים שלה ותמצה את המשאבים שלה בצורה מיטבית, היא לא עושה את זה. על זה הדיון

סמל אישי של משתמש
Melikson24
Title: CrazyRed

שליחה על ידי Melikson24 »

אבל אתם מנהלים את ה"דיון" הזה כל חלון וכמעט בכל חלון מנצלים את מלוא מכסת הזרים. לא נמאס?
אני לא רואה מצב שאנחנו סוגרים את החלון עם פחות מ7 זרים. זה יהיה כישלון גדול אבל נמתין לסוף החלון ונראה.

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

Melikson24 כתב:
02 פברואר 2026, 10:34
אבל אתם מנהלים את ה"דיון" הזה כל חלון וכמעט בכל חלון מנצלים את מלוא מכסת הזרים. לא נמאס?
אני לא רואה מצב שאנחנו סוגרים את החלון עם פחות מ7 זרים. זה יהיה כישלון גדול אבל נמתין לסוף החלון ונראה.
אל תתעלם מהמילה כראוי, כמה פעמים בשנים האחרונות הפועל באר שבע עלתה עם מכסת זרים מלאה בהרכב?
בשנים שהיה מותר 5 על המגרש היינו רואים 2-3 בממוצע, בעונה שעברה פגענו יפה יחסית וזה עדיין היה לרוב 4 מתוך 6 שמותר. השנה אנחנו עולים עם 5 מתוך 8 (7 אם תחשיב את הקנס על השמיני).
וזה עוד לפני שאנחנו נכנסים לשאלת המשאבים וחלוקתם

סמל אישי של משתמש
Itay

שליחה על ידי Itay »

dor69 כתב:
02 פברואר 2026, 10:26
מה זה שייך לנושא? אתה עונה משהו לא קשור נטו בשביל לתת קונטרה.
הפועל באר שבע נמדדת לבד בפני עצמה ויכולה להיות יותר טובה והישגית לטווח הארוך אם תמלא כראוי את מכסת הזרים שלה ותמצה את המשאבים שלה בצורה מיטבית, היא לא עושה את זה. על זה הדיון
נחכה לסוף החלון עם הסיכומים, אם בסופו של דבר נסגור פה את איסט ועוד זר לכנף במקום גריטה וסאבובו זו התקדמות טובה בניצול המכסה, הזר השמיני להערכתי מיועד לקיץ לעמדת הבלם כשבלוריאן יעזוב.

הפועל ב״ש נמדדת בפני עצמה? מקובל, התגובה שלו ממש לא דיברה על זה, הוא השווה ליריבות אחרות כאילו אצלהן הכל דופק כמו שעון בזמן שהם מסתכלים עליך מלמעלה, ועוד הוא קורא למועדון חובבן, אין מביך כזה....

גם חיפה וגם מכבי שפכו מיליונים על זרים ומילאו את המכסות שלהם, איך זה קידם אותם? תבינו את הדבר הפשוט שלהעמיד 8 זרים משדרגים זה לא דבר פשוט גם בתקציבים כפולים.

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

Itay כתב:
02 פברואר 2026, 10:51
נחכה לסוף החלון עם הסיכומים, אם בסופו של דבר נסגור פה את איסט ועוד זר לכנף במקום גריטה וסאבובו זו התקדמות טובה בניצול המכסה, הזר השמיני להערכתי מיועד לקיץ לעמדת הבלם כשבלוריאן יעזוב.

הפועל ב״ש נמדדת בפני עצמה? מקובל, התגובה שלו ממש לא דיברה על זה, הוא השווה ליריבות אחרות כאילו אצלהן הכל דופק כמו שעון בזמן שהם מסתכלים עליך מלמעלה, ועוד הוא קורא למועדון חובבן, אין מביך כזה....

גם חיפה וגם מכבי שפכו מיליונים על זרים ומילאו את המכסות שלהם, איך זה קידם אותם? תבינו את הדבר הפשוט שלהעמיד 8 זרים משדרגים זה לא דבר פשוט גם בתקציבים כפולים.
הוא לא התייחס לזה ברמה שאתה מדבר עליה, הוא השתמש בהשוואה הזאת כדי לבטל את הטיעון של המצב בארץ. אם כולם מצליחים להביא וחלקם גם די מעניינים כנראה שהמשקל האמיתי של הטיעון הזה קטן בהרבה מזה שמייחסים לו

סמל אישי של משתמש
Itay

שליחה על ידי Itay »

dor69 כתב:
02 פברואר 2026, 11:04
הוא לא התייחס לזה ברמה שאתה מדבר עליה, הוא השתמש בהשוואה הזאת כדי לבטל את הטיעון של המצב בארץ. אם כולם מצליחים להביא וחלקם גם די מעניינים כנראה שהמשקל האמיתי של הטיעון הזה קטן בהרבה מזה שמייחסים לו
מעניינים? אני רוצה לראות אם היינו מביאים חלוץ בפרופיל של בית״ר מה היה הולך פה בפורום, גם אם בנסון היה סוגר פה היו כאן זעקות איך אנחנו מביאים שחקן שבקושי ראה דשא ב-3 שנים האחרונות, על סהיטי בכלל אין מה לדבר, היו מוציאים גרזנים על קוזוך איך הביא זר בהשאלה ששיחק העונה 2.5 משחקים.

אני לא מבין מה כל כך פסול בלהביא זר מהארץ בהנחה והוא טוב, מישהו יכול להגיד שנחת פה הקיץ חלוץ זר יותר טוב מאיגור?
גם המכביות לא מצאו בחוץ והלכו על ניקולאסקו ויובאנוביץ׳ בקיץ, גם סטיוארט שעלה להם הון בסופו של דבר בדרך החוצה. אני לוקח 10 פעמים איגור אחד ולא את כל הקלימלות למיניהם.

ושוב אומר נחכה לתום החלון כדי לשפוט, הקבוצה צמאה לחיזוק והמערכת מודעת לזה.
נערך לאחרונה על ידי Itay ב 02 פברואר 2026, 11:18, נערך 2 פעמים בסך הכל.

סמל אישי של משתמש
ז'וזְוואֵה פֵּסקיירה
Title: תומאס פאוקינג שלבי

שליחה על ידי ז'וזְוואֵה פֵּסקיירה »

Totti כתב:
02 פברואר 2026, 07:22
לפי יציע העיתונות יהיה השוער הראשון של הקבוצה בעונה הבאה.
יהיה המחליף של אליאסי.
כניראה החותמת הרשמית שהולכים עם אליאסי אולי אין לשנים הבאות, אחרת היינו הולכים על גלזר הבכיר יותר ולא על וולף שהוא שוער שני קלאסי לקבוצה כמו שלנו.

סמל אישי של משתמש
ז'וזְוואֵה פֵּסקיירה
Title: תומאס פאוקינג שלבי

שליחה על ידי ז'וזְוואֵה פֵּסקיירה »

Itay כתב:
02 פברואר 2026, 10:22
כל הקבוצות בארץ מתגברות ועדיין רואות את הפועל באר שבע
בפסגה עם ההגנה שספגה הכי פחות,כבשה הכי הרבה ומשחקת הכי יפה, מה נאמר ממש בושה של קבוצה.
אני חושב שהמבט שלנו צריך להיות גם על אירופה.
בסוף לקבוצה כמו שלנו עם איצטדיון קטן מהמתחרות, הכנסות מאירופה הם דרך מצוינת לייצר הכנסה (לא סתם אחרי עונת האליפות השנייה וההצלחות באירופה העמדנו באליפות השלישית את תקציב השיא בהיסטוריה שלנו, ההכנסות מאירופה אפשרו לאלונה להעלות את התקציב).
אני גם חושב שקל יותר למשוך שחקנים זרים או להשאיר אותם אם אתה במפעל אירופאי.
וכן, ראינו הכל כאוהדי הפועל באר שבע למעט עלייה לשלב הבתים של ליגת האלופות, ואם מכבי חיפה הצליחה, גם אנחנו יכולים, אבל בשביל שזה יקרה אנחנו צריכים להיות הפועל באר שבע הכי טובה שאנחנו יכולים להיות, וזה יקרה רק עם שדרוג נוסף בנושא הזרים.

סמל אישי של משתמש
שיש
Title: קרייזי-רד

שליחה על ידי שיש »

Itay כתב:
02 פברואר 2026, 10:51

לא פשוט בכלל
אני לא מבין למה דחפו להגדלת המכסה ועוד רצו 12......לא בציניות

סמל אישי של משתמש
yedidel

שליחה על ידי yedidel »

זרים אצלנו:
לופס - סבבה
דיופ - בסדר
קנגוואה - קלאס
ונטורה - קלאס
זלאטנוביץ - מעולה

זרים אצל מכבי:
הייטור - עקיצה
קמארה - בלאגן
בליץ - פצוע תמידי
אסנטה - מעולה
וארלה - עכשיו מתחיל להיות בסדר
סיסוקו - סביר
אנדרדדה - עקיצה

זרים אצל חיפה (יש פה יותר מ8 איכשהו):
אגבה - עקיצה
בטאי - בסדר
גורה - סבבה
פדראו - עקיצה
יובאנוביץ - עקיצה
ירמקוב - קלאס
סטיוארט - סבבה
סק - עקיצה
קורנו -בסדר

זרים אצל בית"ר:
בוריס אינו - חדש
גדראני -מעולה
טאברש - עקיצה
מיגל סילבה - חלש
מורוזוב - סבבה
קאלו - בסדר
קרבאלי - בסדר

בקיצור זה לא רק הכמות זה גם האיכות.
הייתי שמח לשיפור אצלנו אבל זה לא שאנחנו שנות אור מהמתחרות גם אלה עם תקציבים הרבה יותר גבוהים

סמל אישי של משתמש
ReDo

שליחה על ידי ReDo »

yedidel כתב:
02 פברואר 2026, 11:35
זרים משמעותיים אצלנו:
לופס - סבבה
דיופ - בסדר
קנגוואה - קלאס
ונטורה - קלאס
זלאטנוביץ - מעולה

זרים אצל מכבי:
הייטור - עקיצה
קמארה - בלאגן
בליץ - פצוע תמידי
אסנטה - מעולה
וארלה - עכשיו מתחיל להיות בסדר
סיסוקו - סביר
אנדרדדה - עקיצה

זרים אצל חיפה (יש פה יותר מ8 איכשהו):
אגבה - עקיצה
בטאי - בסדר
גורה - סבבה
פדראו - עקיצה
יובאנוביץ - עקיצה
ירמקוב - קלאס
סטיוארט - סבבה
סק - עקיצה
קורנה -בסדר

זרים אצל בית"ר:
בוריס אינו - חדש
גדראני -מעולה
טאברש - עקיצה
מיגל סילבה - חלש
מורוזוב - סבבה
קאלו - בסדר
קרבאלי - בסדר

בקיצור זה לא רק הכמות זה גם האיכות.
הייתי שמח לשיפור אצלנו אבל זה לא שאנחנו שנות אור מהמתחרות גם אלה עם תקציבים הרבה יותר גבוהים
+1
אנשים אוהבים לדבר בנפנופי ידיים.

סמל אישי של משתמש
Melikson24

מורוזוב לא זר :D
גם ירמקוב וגורה

סמל אישי של משתמש
dor69

שליחה על ידי dor69 »

Itay כתב:
02 פברואר 2026, 11:15
מעניינים? אני רוצה לראות אם היינו מביאים חלוץ בפרופיל של בית״ר מה היה הולך פה בפורום, גם אם בנסון היה סוגר פה היו כאן זעקות איך אנחנו מביאים שחקן שבקושי ראה דשא ב-3 שנים האחרונות, על סהיטי בכלל אין מה לדבר, היו מוציאים גרזנים על קוזוך איך הביא זר בהשאלה ששיחק העונה 2.5 משחקים.

אני לא מבין מה כל כך פסול בלהביא זר מהארץ בהנחה והוא טוב, מישהו יכול להגיד שנחת פה הקיץ חלוץ זר יותר טוב מאיגור?
גם המכביות לא מצאו בחוץ והלכו על ניקולאסקו ויובאנוביץ׳ בקיץ, גם סטיוארט שעלה להם הון בסופו של דבר בדרך החוצה. אני לוקח 10 פעמים איגור אחד ולא את כל הקלימלות למיניהם.

ושוב אומר נחכה לתום החלון כדי לשפוט, הקבוצה צמאה לחיזוק והמערכת מודעת לזה.
אתה שוב לוקח רק דברים שנוח לך, המצב בארץ פח מ2023, עדיין נחתו מאז כמה וכמה שחקנים טובים.
נפילות יש ויהיו לכולם תמיד, מה שחשוב זה לשמור על הדרך ולהביא שחקנים בפרופיל טוב ככה שגם אם נפלת אתה לא מחכה עם שחקן על הפיירול שלוש שנים אלא מגלגל הלאה כי כמעט תמיד יהיה לזה ביקוש מסוים, גם אם אתה תפסיד אתה תוכל למזער נזקים.

סמל אישי של משתמש
Melikson24

כמו מי?סברינה ונהואל?

סמל אישי של משתמש
שיש

שליחה על ידי שיש »

אבל גם אצלנו יש נפילות, גריטה, פונק, סאבובו, יורי