אופיר חיים שוחרר
Re: אופיר חיים שוחרר
לא מצליח להבין מה השיקולים.
מילא שזה היה אחרי משא ומתן... אבל ככה להחליט? לא זכור לי שאופיר חיים שחקן שעושה בלאגן אם הוא לא פותח בהרכב, היה אפשר גם להסביר לו את זה.
בניית קבוצה של 100% כסף זאת טעות, יש עוד קצת מקום לסנטימנטים ואופיר חיים נכנס בדיוק לשם.
מילא שזה היה אחרי משא ומתן... אבל ככה להחליט? לא זכור לי שאופיר חיים שחקן שעושה בלאגן אם הוא לא פותח בהרכב, היה אפשר גם להסביר לו את זה.
בניית קבוצה של 100% כסף זאת טעות, יש עוד קצת מקום לסנטימנטים ואופיר חיים נכנס בדיוק לשם.
חבל זו טעות של גיא ואני חושב שפה הייתה צריכה להתערב אלונה ולבקש ולהסביר שבונים על אופיר להרבה שנים.
אני מקווה שאופיר יחזור לצוות המקצועי של ב"ש מתי שהוא ומאחל לו הרבה הצלחה
אני מקווה שאופיר יחזור לצוות המקצועי של ב"ש מתי שהוא ומאחל לו הרבה הצלחה
גם אני חושב שחבל שאופיר שוחרר.
אבל לכל המתלהמים והעצבנים למיניהם - תיזכרו: אין שחקן שהוא מעל לקבוצה!!!
שיהיה לאופיר המון בהצלחה ונקווה לראות אותו שוב אצלנו ביום מן הימים.
אבל לכל המתלהמים והעצבנים למיניהם - תיזכרו: אין שחקן שהוא מעל לקבוצה!!!
שיהיה לאופיר המון בהצלחה ונקווה לראות אותו שוב אצלנו ביום מן הימים.
הפועל אני כבר משתגע
כולה אופיר חיים מה נסגר?
היה שחקן ענק, עכשיו היכולת שלו לא תספיק לליגת העל, ושתהיו בטוחים בזה.
מה כבר תהרסו את היחסים עם המאמן? לפני שהתחילה העונה? על דבר כלכך פעוט?
איזה אוהדים, רק שנה שעברה קיללתם את אופיר חיים במשחקים, ואמררתם שהוא בא לכאן סתם בשביל להעביר עונה תמורת כסף גדול.
איזה אוהדים צבועים, אני מתבייש להיות אוהד עם אוהדים כאלה.
היה שחקן ענק, עכשיו היכולת שלו לא תספיק לליגת העל, ושתהיו בטוחים בזה.
מה כבר תהרסו את היחסים עם המאמן? לפני שהתחילה העונה? על דבר כלכך פעוט?
איזה אוהדים, רק שנה שעברה קיללתם את אופיר חיים במשחקים, ואמררתם שהוא בא לכאן סתם בשביל להעביר עונה תמורת כסף גדול.
איזה אוהדים צבועים, אני מתבייש להיות אוהד עם אוהדים כאלה.
שגיאה ראשונה של גיא, לא הצליח לקרוא נכון את המפה.
1. הוא צריך בסגל מינימום 4 חלוצים ברמה גבוה, ספק אם הוא יקבל את התפוקה של אופיר כחלוץ רביעי בסגל באותו מחיר.
2. שחרור של שחקן לא יקר אבל מוערך על ידי כל הקהל הוא טעות נוספת. יהיה לחץ מצד הקהל על החלוצים לספק את הסחורה ומהר, בלי יותר מדי זמן הסתגלות, ועם השוואות לאופיר כל הזמן.
3. שגיאה של כל המערכת ובעקיפין גם של גיא - צריך להיות מסר לשחקנים ולקהל שבהפועל באר-שבע שחקן שנתן עונה טובה, קיבל את ההזדמנות שלו וידע לקחת אותה, צריך להיות מתוגמל בהתאם. שחקן שרצה לבוא כשהיו לו הצעות אחרות, מזוהה עם המועדון, והכי חשוב מספק את הסחורה על המגרש, ראוי להישאר עוד עונה. זה מה שהמערכת חייבת לשדר, זה שיקול שלהערכתי לא נלקח בחשבון.
בכל מקרה ובכל מצב - לפחות עד מחזור עשירי מגיע לגיא עזורי את כל הקרדיט, גם אם חושבים שהוא קיבל החלטות לא נכונות.
1. הוא צריך בסגל מינימום 4 חלוצים ברמה גבוה, ספק אם הוא יקבל את התפוקה של אופיר כחלוץ רביעי בסגל באותו מחיר.
2. שחרור של שחקן לא יקר אבל מוערך על ידי כל הקהל הוא טעות נוספת. יהיה לחץ מצד הקהל על החלוצים לספק את הסחורה ומהר, בלי יותר מדי זמן הסתגלות, ועם השוואות לאופיר כל הזמן.
3. שגיאה של כל המערכת ובעקיפין גם של גיא - צריך להיות מסר לשחקנים ולקהל שבהפועל באר-שבע שחקן שנתן עונה טובה, קיבל את ההזדמנות שלו וידע לקחת אותה, צריך להיות מתוגמל בהתאם. שחקן שרצה לבוא כשהיו לו הצעות אחרות, מזוהה עם המועדון, והכי חשוב מספק את הסחורה על המגרש, ראוי להישאר עוד עונה. זה מה שהמערכת חייבת לשדר, זה שיקול שלהערכתי לא נלקח בחשבון.
בכל מקרה ובכל מצב - לפחות עד מחזור עשירי מגיע לגיא עזורי את כל הקרדיט, גם אם חושבים שהוא קיבל החלטות לא נכונות.
נערך לאחרונה על ידי המשקיף ב 09 יוני 2009, 19:04, נערך פעם 1 בסך הכל.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
1. אני רואה שהמגמה נמשכת. אליק, ניר, אותם אנשים שטמנו ראשם בחול בשנה שעברה והגנו בחירוף נפש על כל מי שקשור למועדון ועל כל ביקורת עניינית, ממשיכים בכך גם השנה.
חבל, מיותר, מי יודע, אולי מתישהו אנשים יתעוררו ויבנו שאם כל האהבה לאלונה ולקבוצה כולם בני אדם, וכולם טועים. ובטעויות כל כך חמורות, אנחנו חייבים להיות שם כדי להגיד עד כאן. אם כל הכבוד לזנדברגים, התמוזים וכל מיני שמות שיגיעו לכאן בקיץ, אנחנו עדיין הפועל באר שבע, ועדיין חייבת להיות לנו דרך. אופיר חיים, אסי רחמים, הם הדרך שלנו והם מסמלים עבורנו את הפועל באר שבע.
2. לא מבין מה לא נכון בדברים שנאמרים כאן? מה יבדיל בין הפועל באר שבע לקבוצות אחרות בישראל. האם ה11 שיהיו כאן שנה הבאה יעלו עם המדים של הפועל ת"א או בית"ר י"ם מישהו בכלל יבחין בהבדל?
אין שום בעיה עם שחקני רכש (גם אופיר היה אחד כזה), אין שום בעיה עם רצון לחזק את הקבוצה. אבל אצלנו בישראל, ולצערי זה מתבטא בחריפות בבאר שבע, יש בעייה של הכל או כלום. או קבוצה שמסיבה כזאת או אחרת מתבססת בעיקר על שחקני בית ושחקנים צעירים, או קבוצה של לגיונרים. או משחק עם 12 אלף איש ביציע, או משחק לאחר מכן נטול צופים ועם 2000 איש ביציע.
איפה האיזון? איפה הרגש? איפה הקשר לאוהדים? במה אורן ניסים, שימשיך עונה הבאה, טוב מאופיר חיים, לא רק מבחינה מקצועית, אלא מבחינת אישיות, מנהיגות, קשר לקבוצה?
3. אופיר חיים היה צריך להישאר לא רק כי הוא הוכיח בשנה האחרונה שמקצועית הוא טוב מספיק כדי לעלות מהספסל ולתת את האיזון, ולדעתי זה כבר ערך אחד (מי שטוב צריך להישאר) שצריך לקדש. אלא כי הוא מנהיג (מה שאין היום בקבוצה), כי הוא סמל (מה שאין היום בקבוצה), כי הוא ווינר, וכי תמיד צריך להסתכל קדימה ולהשאיר אנשים כאלה במערכת.
לא היה קורה כלום אם אלונה הייתה אומרת לגיא עזורי אופיר חיים נשאר בגלל החשיבה לעתיד, כי עוד שנה אני רוצה שהוא יגדל את דור העתיד של השחקנים הצעירים בבאר שבע.
חבל, מיותר, מי יודע, אולי מתישהו אנשים יתעוררו ויבנו שאם כל האהבה לאלונה ולקבוצה כולם בני אדם, וכולם טועים. ובטעויות כל כך חמורות, אנחנו חייבים להיות שם כדי להגיד עד כאן. אם כל הכבוד לזנדברגים, התמוזים וכל מיני שמות שיגיעו לכאן בקיץ, אנחנו עדיין הפועל באר שבע, ועדיין חייבת להיות לנו דרך. אופיר חיים, אסי רחמים, הם הדרך שלנו והם מסמלים עבורנו את הפועל באר שבע.
2. לא מבין מה לא נכון בדברים שנאמרים כאן? מה יבדיל בין הפועל באר שבע לקבוצות אחרות בישראל. האם ה11 שיהיו כאן שנה הבאה יעלו עם המדים של הפועל ת"א או בית"ר י"ם מישהו בכלל יבחין בהבדל?
אין שום בעיה עם שחקני רכש (גם אופיר היה אחד כזה), אין שום בעיה עם רצון לחזק את הקבוצה. אבל אצלנו בישראל, ולצערי זה מתבטא בחריפות בבאר שבע, יש בעייה של הכל או כלום. או קבוצה שמסיבה כזאת או אחרת מתבססת בעיקר על שחקני בית ושחקנים צעירים, או קבוצה של לגיונרים. או משחק עם 12 אלף איש ביציע, או משחק לאחר מכן נטול צופים ועם 2000 איש ביציע.
איפה האיזון? איפה הרגש? איפה הקשר לאוהדים? במה אורן ניסים, שימשיך עונה הבאה, טוב מאופיר חיים, לא רק מבחינה מקצועית, אלא מבחינת אישיות, מנהיגות, קשר לקבוצה?
3. אופיר חיים היה צריך להישאר לא רק כי הוא הוכיח בשנה האחרונה שמקצועית הוא טוב מספיק כדי לעלות מהספסל ולתת את האיזון, ולדעתי זה כבר ערך אחד (מי שטוב צריך להישאר) שצריך לקדש. אלא כי הוא מנהיג (מה שאין היום בקבוצה), כי הוא סמל (מה שאין היום בקבוצה), כי הוא ווינר, וכי תמיד צריך להסתכל קדימה ולהשאיר אנשים כאלה במערכת.
לא היה קורה כלום אם אלונה הייתה אומרת לגיא עזורי אופיר חיים נשאר בגלל החשיבה לעתיד, כי עוד שנה אני רוצה שהוא יגדל את דור העתיד של השחקנים הצעירים בבאר שבע.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
בטח שאופיר יחזור למרות הצעות אחרות. אם יציעו לך 200 אלף דולר אתה תלך גם להפועל ג'לגוליה.המשקיף כתב:שגיאה ראשונה של גיא, לא הצליח לקרוא נכון את המפה.
3. שגיאה של כל המערכת ובעקיפין גם של גיא - צריך להיות מסר לשחקנים ולקהל שבהפועל באר-שבע שחקן שנתן עונה טובה, קיבל את ההזמנות שלו וידע לקחת אותה, צריך להיות מתוגמל בהתאם. שחקן שרצה לבוא כשהיו לו הצעות אחרות, מזוהה עם המועדון, והכי חשוב מספק את הסחורה על המגרש, ראוי להישאר עוד עונה. זה מה שהמערכת חייבת לשדר, זה שיקול שלהערכתי לא נלקח בחשבון.
אני בטוח שאם היו מציעים לאופיר חצי מהסכום שהציעו לו בשנה שעברה הוא לא היה חוזר, למרות שגם חצי ממה שהוא מקבל זה סכום נאה מאוד.
אופיר חיים לא מתאים לליגת העל, אין לו מקום בסגל של שחקנים שחייבים להיאבק בצמרת. הוא כבר בן 34 הגיע הזמן שיפרוש, ולקבל תפקיד במועדון.
משה אין לי ויכוח איתך על היכולת המקצועית והמנהיגותית של אופיר חיים.
כמו שאמרתי - היה מגיע לאופיר להשאר כשחקן ולהשאר גם לאחר הפרישה במערכת.
מצד שני - כשמאמן לא רוצה שחקן והבעלים מתערב לו בעבודה - זאת שכונה לשמה!!
ראינו מה קרה עם שלמה שרף וניר קלינגר כשניסו לשחרר את נמני - ככה אתה רוצה שהקבוצה שלך תתנהל? בסטנדרטים האלו? האם לא לשם כך היית ממובילי המחאה נגד ההוא מהאולמות???
עכשיו שאלה לי אלייך:
האם אופיר חיים היה נושא באחריות המקצועית במידה והוא לא היה מצליח לספק את הסחורה, והיה מודיע על פרישה מהפועל ב"ש תוך כדי ויתור על החוזה שלו?? תרשה לי להמר שלא - ואם היה מתבקש לעשות כן הייתם קמים על המאמן ועל ההנהלה.
אבל מי שנושא באחריות לטוב ולרע זה המאמן וההחלטות שלו (לרבות החלטה זו) ייבחנו לאורך זמן. אם אופיר יהיה חסר או לא מבחינה מקצועית לקבוצה - את זה נדע רק בעוד כמה חודשים.
כמו שאמרתי - היה מגיע לאופיר להשאר כשחקן ולהשאר גם לאחר הפרישה במערכת.
מצד שני - כשמאמן לא רוצה שחקן והבעלים מתערב לו בעבודה - זאת שכונה לשמה!!
ראינו מה קרה עם שלמה שרף וניר קלינגר כשניסו לשחרר את נמני - ככה אתה רוצה שהקבוצה שלך תתנהל? בסטנדרטים האלו? האם לא לשם כך היית ממובילי המחאה נגד ההוא מהאולמות???
עכשיו שאלה לי אלייך:
האם אופיר חיים היה נושא באחריות המקצועית במידה והוא לא היה מצליח לספק את הסחורה, והיה מודיע על פרישה מהפועל ב"ש תוך כדי ויתור על החוזה שלו?? תרשה לי להמר שלא - ואם היה מתבקש לעשות כן הייתם קמים על המאמן ועל ההנהלה.
אבל מי שנושא באחריות לטוב ולרע זה המאמן וההחלטות שלו (לרבות החלטה זו) ייבחנו לאורך זמן. אם אופיר יהיה חסר או לא מבחינה מקצועית לקבוצה - את זה נדע רק בעוד כמה חודשים.
הפועל אני כבר משתגע
לא רציתי להגיב ולהתערב כל עוד זו החלטה מיקצועית ......
אבל אחרי ששמעתי את התוכנית ברדיו דרום שנאמר שאורן ניסים כנראה נשאר אז אוי לנו אם אלו ההחלטות המקצעויות של המאמן החדש !!!!!
כנראה שבאמת הוא חסר ניסיון ( וחרף הנסיונות שלו בראיונות להתחנף לקהל ) וכנראה שהוא עוד אחד שבאמת לא קורא את הנולד והולך נגד הזרם !!!
חבל כי היו לי ציפיות מגיא עזורי
בהצלחה אופיר !!!!!
אבל אחרי ששמעתי את התוכנית ברדיו דרום שנאמר שאורן ניסים כנראה נשאר אז אוי לנו אם אלו ההחלטות המקצעויות של המאמן החדש !!!!!
כנראה שבאמת הוא חסר ניסיון ( וחרף הנסיונות שלו בראיונות להתחנף לקהל ) וכנראה שהוא עוד אחד שבאמת לא קורא את הנולד והולך נגד הזרם !!!
חבל כי היו לי ציפיות מגיא עזורי
בהצלחה אופיר !!!!!
[glow=red]גם אם לפעמים קשה אותך נשבע לנצח לאהוב !![/glow]
הבחור שהביא לנו הרבה מאוד שערים .. ורגעיים יפים זה רגע עצוב אבל אני מאחורי גיא עזורי בקטע הזה
השכר של אופיר היה בין הגבוהים בקבוצה ויחסית ליכולת שלו הוא לא הצדיק את זה
תאמינו לי שעם לא היו מציעים לו חוזה יותר גדול ממה שהיה לו בנתניה או באותו שכר הוא לא היה חוזר לכאן הכל שטויות
אופיר שנה שעברה קיבל משכורת על כלום ובחצי השנה של העונה הוא בקושי שיחק ובקושי היה בסגל ככה שבסכומים שהוא מרוויח אפשר להביא לפה שחקן יותר טוב ברמה שלו מאופיר חיים
זה שי !
השכר של אופיר היה בין הגבוהים בקבוצה ויחסית ליכולת שלו הוא לא הצדיק את זה
תאמינו לי שעם לא היו מציעים לו חוזה יותר גדול ממה שהיה לו בנתניה או באותו שכר הוא לא היה חוזר לכאן הכל שטויות
אופיר שנה שעברה קיבל משכורת על כלום ובחצי השנה של העונה הוא בקושי שיחק ובקושי היה בסגל ככה שבסכומים שהוא מרוויח אפשר להביא לפה שחקן יותר טוב ברמה שלו מאופיר חיים
זה שי !

- הסניגור האדום
- Title: קרייזי-רד
חולק עליך ידידי. טעות בקריאת המפה? לא יודע עדיין. יתכן ויש מסר שמכוונים גבוה והוא פועל בהתאם.המשקיף כתב:שגיאה ראשונה של גיא, לא הצליח לקרוא נכון את המפה.
3. שגיאה של כל המערכת ובעקיפין גם של גיא - צריך להיות מסר לשחקנים ולקהל שבהפועל באר-שבע שחקן שנתן עונה טובה, קיבל את ההזמנות שלו וידע לקחת אותה, צריך להיות מתוגמל בהתאם. שחקן שרצה לבוא כשהיו לו הצעות אחרות, מזוהה עם המועדון, והכי חשוב מספק את הסחורה על המגרש, ראוי להישאר עוד עונה. זה מה שהמערכת חייבת לשדר, זה שיקול שלהערכתי לא נלקח בחשבון.
1.על זה אפשר להתווכח. אבל על קביעה מראש שהוא לא יקבל את התפוקה מאחר? מסופקני. אופיר שיחק שבע משחקים מאחור
והמגבלה בעקבות הפציעה נראתה לכול.
2.אותו קהל שבירך מחר יקלל כך ששיקול זה נפסל.שחקן לא יקר?? 50 אלף ש"ח נטו זה לא יקר לגילו?
3.נתן עונה? תיקון חצי עונה! שוב פעם מסופקני אם היו לו הצעות.גם עכשיו הוא טוען שיש לו הצעות.
כאן יתכן שהוא דברים בגו שאנו לא יודעים.
כן חברי היקר והאהוב. לא שוכח וקצת כועס על עצמי. שאיני שוכח את האימרה שלו ואת חלומו לרוץ לשער 11
שאוהדי מכבי קוראים בשמו. צר לי שאיני שוכח.
כרגע אני חושב שכולנו יחד צריכים למצוא דרך להודות לו על שירותו כאן בהפועל באר שבע.
ולהפרד ממנו כיאות כול מה שיעשה מעכשיו יפגע בנו כמועדון ובאופיר האדם.
לכול אחד יש את הכעס הפנימי שלו. גם אני רותח למשמע החתמתו של ניסים אבל המועדון
הוא מעל שחקן זה או אחר.
אז במקום להתחיל לבזבז את האנרגיות שלנו על הפצת שטויות בדמות מועדון לא רציני מועדון
שלא חושב לטווח רחוק(מישהו שוכח שהוא בן 35?)
באו נקדיש את האנרגיות לפרידה מכובדת וראויה מהשחקן.
- הסניגורון...
- Title: קרייזי-רד
רק אני מחכה לתגובה של הילה ?
ועכשיו ברצינות טעות ע-נ-ק-י-ת !
איך אפשר לשחרר אותו ??
בשבילי זה כאילו שבתחילת העונה היו משחררים את אסי..!
חייב לפעול כדי להחזיר אותו ! ח-י-י-ב
ועכשיו ברצינות טעות ע-נ-ק-י-ת !
איך אפשר לשחרר אותו ??
בשבילי זה כאילו שבתחילת העונה היו משחררים את אסי..!
חייב לפעול כדי להחזיר אותו ! ח-י-י-ב
מעניין איפה אתה, וכל הפורום הזה הייתם שבתחילת העונה הוא כמעט ושוחרר.
החלטה קשה אבל נכונה.
אופיר לא מתאים לליגת העל בדיוק כמו שסימיוני וניסים לא מתאימים.
נכון שהוא סמל, נכון שהוא מנהיג ונכון שהוא ווינר, אבל כמו שאמר שי, עם הכסף הזה אפשר להביא שחקנים יותר טובים וצעירים.
חבל מאוד שאורן ניסים ממשיך, גם אני לא מבין את ההחלטה להשאיר אותו.
לדעתי אין סיבה להשאיר את אופיר חיים. הוא שחקן כמו כל השחקנים. יש לו אופי שונה והיסטוריה ארוכה ומפוארת במועדון, אבל אין פה מעמד של שחקן ששווה יותר מהשני. אופיר הוא שחקן כמו כולם. ולדעתי אם לסימיוני- שחקן בערך באותו גיל, ועם יכולות אולי אפילו יותר טובות- לא מגיע להישאר, אז גם לאופיר.
יחס ואהבה של הקהל לא עושים שחקן יותר שווה משחקן אחר.
דרך אגב, למה כל אלה שלא הפסיקו לקלל את גיא לוי על אי-שיתופו של סימיוני לא הנידו עפעף כשהוא שוחרר?
אופיר לא מתאים לליגת העל בדיוק כמו שסימיוני וניסים לא מתאימים.
נכון שהוא סמל, נכון שהוא מנהיג ונכון שהוא ווינר, אבל כמו שאמר שי, עם הכסף הזה אפשר להביא שחקנים יותר טובים וצעירים.
חבל מאוד שאורן ניסים ממשיך, גם אני לא מבין את ההחלטה להשאיר אותו.
לדעתי אין סיבה להשאיר את אופיר חיים. הוא שחקן כמו כל השחקנים. יש לו אופי שונה והיסטוריה ארוכה ומפוארת במועדון, אבל אין פה מעמד של שחקן ששווה יותר מהשני. אופיר הוא שחקן כמו כולם. ולדעתי אם לסימיוני- שחקן בערך באותו גיל, ועם יכולות אולי אפילו יותר טובות- לא מגיע להישאר, אז גם לאופיר.
יחס ואהבה של הקהל לא עושים שחקן יותר שווה משחקן אחר.
דרך אגב, למה כל אלה שלא הפסיקו לקלל את גיא לוי על אי-שיתופו של סימיוני לא הנידו עפעף כשהוא שוחרר?
- RedRock
- Title: רקקקקקק ברדה זה מרגש
- יצירת קשר:
1. "אנחנו עדיין הפועל באר שבע"? "עדיין חייבת להיות לנו דרך"? הסבר, פרט, נמק...אני אשמח לשמוע. אתה יודע למה אתה מכוון? מעבר לסיסמאות. מה זה "הם הדרך שלנו"?משה אוחיון כתב:1. אני רואה שהמגמה נמשכת. אליק, ניר, אותם אנשים שטמנו ראשם בחול בשנה שעברה והגנו בחירוף נפש על כל מי שקשור למועדון ועל כל ביקורת עניינית, ממשיכים בכך גם השנה.
רק לפני שנה הסכמת עם הצעד של המועדון בעניין אופיר, לא? איפה היתה הדרך אז?
זה לא עניין של לטמון ראש בחול. פשוט יש דברים שלא אנחנו מחליטים, לא מתפקידנו להחליט. להגיד לך שאני מרוצה מההחלטה? לא. להגיד לך שאני חושב שלא נעשתה טעות? לא. אבל מה שקרה ממש לא "בל יעבור" מבחינתי ולכן אין שום סיבה להתלהם ולהתחרפן כמו שאתה ואחרים ממהרים לעשות.
2. שוב אתה פותח בדמגוגיה? נו מה יהיה? כן! אני אבחין בהבדל! על החולצה שלנו יש את הסמל של ב"ש! על החולצות האחרות יש משהו אחר...עם החולצה והסמל אני מזדהה. אם אופיר היה נשאר ומחמם את הספסל, אלה לא היו אותם 11? מה אתה רוצה? שהמועדון יחזיר מפרישה את שלמה אילוז ואפרים דוידי כדי שירקו דם על הדשא? אי אפשר לייצר שחקני נשמה יש מאין. מהרגע שהמועדון הזה פנה לדרך חדשה היה פה סמל אחד. הוא החליט לפרוש לפני כמה חודשים. את החצי-סמל השני הביאו אותם אנשים בהנהלה, שאתה יודע טוב מאוד שנפגעו. אז אותו חצי-סמל שהובא גם לא ימשיך. לא נעים, בטח ובטח לנו - כאלה שאוהבים את השחקן מאוד, אבל לא סוף העולם.
ואם בעצמך אמרת שגם אופיר היה רכש, מי יודע - אולי תמצא ככה את האהוב הבא.
אין פה עניין של 'הכל או כלום'. פשוט אין סמלים, אין אין אין אין אין. לא תיצור מאין. יש סמל אחד, הסמל של הפועל ב"ש ואותו אני אוהב. אז אם הוא יהיה זה שיבדיל ביני לבין כל קבוצה אחרת? אז זה יספיק לי. מי ישמע, בכל העולם יש מגמה של שיתוף רק שחקני בית והם אלה שגורמים לאוהדים לאהוב את הקבוצה.
את האחיין שנולד לי לאחרונה אני אגדל להיות אוהד הפועל ב"ש, לאהוב את הסמל של ב"ש - לא את אופיר חיים\מאור מליקסון\אורן נסים.
3. עם הסעיף השלישי אני מסכים לרוב. אופיר היה צריך להישאר. אבל הוא לא. חבל, כואב, עצוב. לא סיבה לשבור את הכלים ולהתלהם.
בעניין אלונה - אולי ההחלטה היא מקצועית, אולי - אני לא יודע.
אבל בשורה התחתונה לא היה חיבור בין אלונה שהרגישה מרומה כששילמה 120 אלף דולר לשחקן שישב ביציע במשך עונה שלמה. החיבור לא נוצר בשום שלב ולכן אתה לא יכול לצפות ממנה "להילחם" שהוא יישאר במערכת.
הדרישות שלכם לא הגיוניות. הרי באותה מידה אפשר להגיד: אם אופיר היה חושב לטווח ארוך, מגיע לאלונה ואומר לה במהלך העונה הקודמת "תשלמי לי רק 50 אחוז מהשכר שלי כל עוד אני פצוע" - הוא היה מסדר את היחסים איתה (והוא ידע שהם לא תקינים) והיום גם היה בעמדה אחרת לגמרי.
אבל נכון שהפסקה האחרונה נשמעת לכם הזויה? לא סתם.