מי לדעתך ראוי לנהל מיקצועית את מחלקת הנוער?
Re: מי לדעתך ראוי לנהל את מחלקת הנוער?
נסים סספורטס, איש ואגדה, לא בטוח שהוא פנוי.
גם אני בחרתי בנומה, התאמנתי אצלו בקבוצת ילדים באיצטדיון "בן" (מגרש האימונים שצמוד לוסרמיל) ואח"כ במגרש בוויצמן (שכונה א).nitsande כתב:אני בחרתי רק באחד, אברהם נומה! אימן קבוצה של ילדים ששיחקתי בה וללא ספק יודע מה צריכים הילדים.
אבל הכוונה הייתה לנהל אן לאמן?
לא חשוב.
הוא ניהל ואימן לבד 3-4 קבוצות ילדים שהתחרו קבוע בליגה של מאיר בוסקילה בנירים בימי שישי.
יותר מדי שנים עברו בלי שהוא קיבל הזדמנות רצינית בהפועל, חבל לפספס אותו.
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
אני בחרתי באופציות של שחקני עבר (דוידי וצבי) שלדעתי מתאימים מבחינת אישיות, ובשחקן עבר (סתיו) שלמרות מעשיו בעבר הוא הניר לוין שלנו מבחינת רזומה ושם ומבחינת הידע שהוא יכול לתרום לילדים.
כמו כן, אני מאמין שבניגוד לדמות כמו ויקו חדד, שעבורו מחלקת הנוער תהיה משנית לעבודה באונברסיטה, אלא הם דמויות שעבורם העבודה תהיה עבודה ראשית והם יתנו הכל כדי להצליח.
אגב, אם הייתה אפשרות כזאת, אפילו הקלושה ביותר, שאסי היה מקבל את התפקיד, הייתי מוותר על 3 בחירות ולוקח דמות כמו אסי. לא חושב שאפשר למצוא משיהו מתאים יותר כדמות לחיקוי, למקצוענות ולאהבת המשחק עבור הצעירים יותר מאסי. גם לצד השמות הגדולים בכל הזמנים בכדורגל הישראלי אני בוחר אותו בעיניים עצומות.
כמו כן, אני מאמין שבניגוד לדמות כמו ויקו חדד, שעבורו מחלקת הנוער תהיה משנית לעבודה באונברסיטה, אלא הם דמויות שעבורם העבודה תהיה עבודה ראשית והם יתנו הכל כדי להצליח.
אגב, אם הייתה אפשרות כזאת, אפילו הקלושה ביותר, שאסי היה מקבל את התפקיד, הייתי מוותר על 3 בחירות ולוקח דמות כמו אסי. לא חושב שאפשר למצוא משיהו מתאים יותר כדמות לחיקוי, למקצוענות ולאהבת המשחק עבור הצעירים יותר מאסי. גם לצד השמות הגדולים בכל הזמנים בכדורגל הישראלי אני בוחר אותו בעיניים עצומות.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
רק לא סתיואלימלך. שחקן שהערצתי, באמת, אבל קיבלנו ממנו זאפטה לפנים לפני שנה. וזהו.
צריך לזרוק את המחלקה הזו לזבל ולהתחיל מחדש "לשרוף את המועדון". באמת. ממש אין לי פיתרון לזה.
צריך לזרוק את המחלקה הזו לזבל ולהתחיל מחדש "לשרוף את המועדון". באמת. ממש אין לי פיתרון לזה.
הקהל לא מקלל אני אוהב את הפועל
נגד אלימות, לא בשביל אלונה, בשביל עצמנו
"המתגדרים בבקעת הריאליזם, סופם לשקוע בה עד צוואר" (יגאל אלון)
נגד אלימות, לא בשביל אלונה, בשביל עצמנו
"המתגדרים בבקעת הריאליזם, סופם לשקוע בה עד צוואר" (יגאל אלון)
- הסניגור האדום
- Title: קרייזי-רד
בשם הדמוקרטיה זה קצת שונה.אורי אדום בנשמה כתב:אסי, גדי חזות ודווידי.
סתיו אלימלך? תרדו מהחללית. כן או לא מתאים, הוא בכלל לא רלוונטי!!
מעטים האנשים בעיר שלא מחוברים לביצה המקומית.
לגבי מיקומיים אז יש טובים יותר וטובים פחות.
1.נסים סספורטס. איש משכמו ומעלה נמצא בתפקיד שבעיניי יותר חשוב.מנכ"ל כיוונים חברה שיש בה המון כוח
לשנות דברים בעיר הזו. והוא מבצע את תפקידו בצורה פנטסטית.
2.סתיו אלימלך. איש מקצוע מעולה חרץ את עתידו עם לשונו. יצא שמו כפוליטקאי ובתקופה האחרונה רעייתו לא עושה
לא טוב עם ההצהרות שלה בתקשורת.
3.אפריים צבי. איש מקצוע מעולה הרקרוד בניהול לא ידוע ונדמה לי שאג"נדה שלו לוקה בחסר.
4.אפריים דווידי. סמל נערץ בשנות השמונים והתשעים ניסיון באימון בקבוצות הפירפרייה.מכיר את הנפשות הפועלות באיזור
דלת פתוחה אצל כול בעלי הקבוצות באיזור יתרון גדול.
5.ויקו חדד. איש מקצוע מעולה. הבחירה הכי בעייתית מכולם היה במערכת לאחר שהיה מעורב במהלך הרכישה.
השאיר אחריו נידוניה בצורת חוזים לא הגיוניים.אף פעם אינו עובד במקום אחד אלה בכמה בו יחדיו.
אם ובמידה ויניח את שאר עבודותיו ויתרכז אך ורק במחלקה יכול לצאת רק טוב.אבל לצערי מסופקני אם זה יצא לפועל.
6.מאיר ברד.סמל נערץ מאמן ילדים מעולה. היה במערכת בתפקיד מגלה כשרונות אך לקראת סוף עונה שעברה נפרד מהמערכת.
מאמין אני שיש אפשרות להצמיד איש מקצוע ניהולי ולתת לו את הבמה.
7.אברהם נומה.איש נפלא סבל רבות מהניהול הקודם מאמן ילדים מעולה גם סמל משנות האיליפות.
גם לו בדומה לברד הייתי מצמיד איש ניהולי ונותן את המפתחות.
8.רפי אליהו. עוד סמל מתקופת האליפות מחזיק בתעודת מאמן בכיר. מאמן ילדים נפלא.אימן קבוצות בפירפריה
גם לו הייתי מצמיד איש ניהול ונותן לו את המפתחות.
8.אסי רחמים. כול מילה מיותרת.
אורן סגרון-אבי חיון-גדי חזות -אמיר אביגדור- זמנם עדיין לא הגיע אבל אני מאמין שבעתיד נראה את כולם בחזרה במערכת.
אני לא רוצה קבוצה בלי הסטוריה אני לא רוצה קבוצה שלא זוכרת את סמלי העבר ובבקשה אל תשתמשו באיצטלה פרובנציונלית
שאין אנשים ראויים.
ואל תשכחו אנו דנים כאן על מנהל מקצועי ולא על מנהל המחלקה.