קודם כל בתחום שבו אני עוסק, רבים וטובים עובדים בשיטה הזו, לשבת שם כל היום ולעשות את אותם הדברים שניתן לעשות בשעתיים זו אבטלה סמויה, אני חושב שצעד צעד דברים משתפרים, רק באיזה שהוא מקום נמאס לשמוע כל הזמן את אותם הטיעונים גם אם הם מוצדקים (ושכטר טועה ובטח גם ימשיך לטעות כי איש לא מעמיד אותו במקום) ולחשוב שאנשים יתמלאו בכל פעם מחדש ברצון לשמוע את זה אתה טועה ואתה מפספס את הנקודות שאתה מעלה גם אם הן טובות, שים לב, מי מגיב לטופיק מלבדי?
ורשומים פה איזה אוהד אחד או שניים, אף אחד מראשי הפורום לא מוצא לנכון להכנס לביקורות האין סופיות שאתה מעלה, תחכה...האמן לי אנשים יפלו ויטעו מספיק במשך העונה, אל תבזבז את התחמושת כל כך מהר, הדברים הועלו מול ההנהלה, לא הייתה אוזן קשבת, צריך לחכות לשעת כושר אבל אתה כל יומיים 'טופיק ביקורת' להציף, נון סטופ, כל איש יחסי ציבור יגיד לך שזה לא אפקטיבי וזה מתחיל לשעמם ולהיות לא רלוונטי
מתכון לפיצוץ
Re: מתכון לפיצוץ
למה ? למה אתם לא נותנים להם זמן?
למה?!
מי אמר שרק עם שחקנים טובים אפשר לקחת אליפות? או לדבר חזק בצמרת?
אני לא רואה תסגל שלנו נופל מאפ קבוצה, אולי למעט מכבי חיפה! אני במיוחד חושב ששחקנים כמו אייל שן וארז מסיקה, שחקנים רעבים ונלחמים - מתאימים יותר מעידן טל ומיכאל זנדברג שהם בשלב, שהם סיימו תקריירה, ועכשיו מה שנותר הוא לעשות כסף.
במיוחד אני לא חושב שהם היו מביאים אליפות, אולי מנויים, אבל עם זה לא לוקחים אליפות!
אני כ"כ מחכה לתחילת שנה..אך ורק בשביל מאור מליקסון, אוהד קדוסי, ארז מסיקה, אייל שן, סיראז נאסר, אלעד בונפלד, שהולך לתת שנה ענקית וכו' וכו' וכו'.
אם מעכשיו אתם מתלוננים, אז ברור שלא נתרומם לשום מקום.
למה?!
אני לא רואה תסגל שלנו נופל מאפ קבוצה, אולי למעט מכבי חיפה! אני במיוחד חושב ששחקנים כמו אייל שן וארז מסיקה, שחקנים רעבים ונלחמים - מתאימים יותר מעידן טל ומיכאל זנדברג שהם בשלב, שהם סיימו תקריירה, ועכשיו מה שנותר הוא לעשות כסף.
במיוחד אני לא חושב שהם היו מביאים אליפות, אולי מנויים, אבל עם זה לא לוקחים אליפות!
אני כ"כ מחכה לתחילת שנה..אך ורק בשביל מאור מליקסון, אוהד קדוסי, ארז מסיקה, אייל שן, סיראז נאסר, אלעד בונפלד, שהולך לתת שנה ענקית וכו' וכו' וכו'.
- אימפריה באדום
- Title: crazyred
צודק ב 100% !!!!עדי פרץ כתב:למה ? למה אתם לא נותנים להם זמן?
למה?!
http://up201.נא להחליף שרת לתמונה- שרת זה מכיל וירוסים/up2/zjqnmkj2wrjy.gif" onclick="window.open(this.href);return false;
משה, אתה החלטת ללכת על הכיוון של מתכון לפיצוץ, וזו זכותך המלאה. חשוב מאוד שהאוהדים יהיו על הקרקע ושלא יבנו כאן על איזה גלאקטיקוס שתשדוד את הליגה כי אנחנו עדיין קטנים לעומת מכבי חיפה או הפועל תל אביב (ויודע מה? אפילו מבני יהודה).
אבל אני חושב שקצת הרחקת לכת. נכון, מדברים על תקציב גבוה, מחיר מנוי גבוה ובכלל רף הציפיות גבוה לא רק בתקשורת הדרומית אלא גם בתקשורת הארצית. לא חושב שצריך להיסחף לכך שבאר שבע תיפול חזק ולא תסיים גם במקומות 2-5. לא רואה דבר כזה קורה. שנינו יודעים מה היכולות של מליקסון, כבדה, קדוסי, קאלה וכן... גם אייל שן וארז מסיקה, מ"המעמד הבינוני" כהגדרתך...
ברור שצריך לתת צ'אפחה לכל החיים בסרט שניאבק על האליפות אבל לסיים 2-5? למה שלא נפלל? הרבה זמן לא היינו במצב הזה, ומגיע גם לאוהדים שלנו קצת נחת.
ובכלל, בואו נרפה קצת חבר'ה, מהטופיקים המשביזים האלו, בייחוד לאור השבוע החדש הבא עלינו לטובה. מה זה אומר?
זה אומר - לא לשפוט את קאלה על פי זה שלא הגיע לאימון הפתיחה ומכך שרואים לו את העצב בעיניים. מה השטויות האלו (מישהו פתח על זה טופיק לפני מס' שבועות). קאלה היה שוער ענק בבית"ר ויהיה שוער לא פחות טוב בב"ש. הוא חייב להיות מקצוען, ולא משנה איפה הוא משחק.
זה אומר - חלאס לקטול את שן, מסיקה, נאסר ודומיהם עוד לפני שנתנו שניה של כדורגל.
זה אומר - חלאס לומר שעזורי אימן רק בנוער בית"ר ואין לו רזומה. מה הקשר? זה אומר שאין לו עתיד בקבוצה בליגת העל?
תחשבו חיובי -
אבל אני חושב שקצת הרחקת לכת. נכון, מדברים על תקציב גבוה, מחיר מנוי גבוה ובכלל רף הציפיות גבוה לא רק בתקשורת הדרומית אלא גם בתקשורת הארצית. לא חושב שצריך להיסחף לכך שבאר שבע תיפול חזק ולא תסיים גם במקומות 2-5. לא רואה דבר כזה קורה. שנינו יודעים מה היכולות של מליקסון, כבדה, קדוסי, קאלה וכן... גם אייל שן וארז מסיקה, מ"המעמד הבינוני" כהגדרתך...
ברור שצריך לתת צ'אפחה לכל החיים בסרט שניאבק על האליפות אבל לסיים 2-5? למה שלא נפלל? הרבה זמן לא היינו במצב הזה, ומגיע גם לאוהדים שלנו קצת נחת.
ובכלל, בואו נרפה קצת חבר'ה, מהטופיקים המשביזים האלו, בייחוד לאור השבוע החדש הבא עלינו לטובה. מה זה אומר?
זה אומר - לא לשפוט את קאלה על פי זה שלא הגיע לאימון הפתיחה ומכך שרואים לו את העצב בעיניים. מה השטויות האלו (מישהו פתח על זה טופיק לפני מס' שבועות). קאלה היה שוער ענק בבית"ר ויהיה שוער לא פחות טוב בב"ש. הוא חייב להיות מקצוען, ולא משנה איפה הוא משחק.
זה אומר - חלאס לקטול את שן, מסיקה, נאסר ודומיהם עוד לפני שנתנו שניה של כדורגל.
זה אומר - חלאס לומר שעזורי אימן רק בנוער בית"ר ואין לו רזומה. מה הקשר? זה אומר שאין לו עתיד בקבוצה בליגת העל?
תחשבו חיובי -

נערך לאחרונה על ידי dudi2002 ב 18 יולי 2009, 20:31, נערך פעם 1 בסך הכל.
בוקר טוב. סביר להניח שלא נסיים גם במקומות 2-5 לצערי.dudi2002 כתב:משה, אתה החלטת ללכת על הכיוון של מתכון לפיצוץ, וזו זכותך המלאה. חשוב מאוד שהאוהדים יהיו על הקרקע ושלא יבנו כאן על איזה גלאקטיקוס שתשדוד את הליגה כי אנחנו עדיין קטנים לעומת מכבי חיפה או הפועל תל אביב (ויודע מה? אפילו מבני יהודה).
לפלל לזה, לקוות לזה, למה לא. לצפות לזה בטח שלא. הציפייה לזה היא בדיוק מה שייגרום את ה"פיצוץ".
רק אהבה תנצח...
חבר'ה אף אחד לא אמר שהתקציב הוא 25, אלו היו הערכות העיתונאים, לא אושר על ידי אף אחד מהמועדון, המועדון אמר שהוא רוצה לגשת לפסגה בשלבים והעונה תהיה עונת נסיון ולכן לא משתגעים שם ובצדק, לאט לאט מעיפים את שחקני הבית הגרועים (למרות שטועים עם החוזים ארוכי הטווח שחילקו פה לחלק מהם) אבל הנה העונה רק שחקן אחד או שניים יהיה בהרכב, מביאים אנשי מקצוע שהם לא 'לחיצים' על ידי אינטרסנטים מקומיים, סתיו נזרק, כל המחרחרי מלחמה הועפו, נכון יש עוד עבודה אבל לא בנו את רומא ביום אחד.
אל תחפשו את השלילי, יש הרבה מזה, תנו זמן ובעיקר הזדמנות לעבוד, ותקנו מנויים! אין תמיכה גדולה מזו, בימים שאוהדי קבוצות אחרות תוקעים סכין בגב האנשים שמשקיעים כל כך הרבה כסף ומדירים רגליים מהמגרשים, זה הזמן להראות לאלונה שיש לה שותפים, וכן צריך להתחשב בצרכיהם, כי הם שמים את מיטב כספם, אבל פה מדברים על פיצוצים, ושפה מלחמתית שאין לה מקום, מחתרת הייתה לנו כבר, אין לזה מקום היום, וחוץ מזה זה עושה קמטים כל היום לתת ביקורת:))
אל תחפשו את השלילי, יש הרבה מזה, תנו זמן ובעיקר הזדמנות לעבוד, ותקנו מנויים! אין תמיכה גדולה מזו, בימים שאוהדי קבוצות אחרות תוקעים סכין בגב האנשים שמשקיעים כל כך הרבה כסף ומדירים רגליים מהמגרשים, זה הזמן להראות לאלונה שיש לה שותפים, וכן צריך להתחשב בצרכיהם, כי הם שמים את מיטב כספם, אבל פה מדברים על פיצוצים, ושפה מלחמתית שאין לה מקום, מחתרת הייתה לנו כבר, אין לזה מקום היום, וחוץ מזה זה עושה קמטים כל היום לתת ביקורת:))
חשוב לציין שאף אחד פה לא קצב את ימי החסד לאף אחד מהקבוצה המתחדשת, רק מנבאים את הבלתי נמנע עם הקהל שלנו לצערי.sumsum כתב:חבר'ה אף אחד לא אמר שהתקציב הוא 25, אלו היו הערכות העיתונאים, לא אושר על ידי אף אחד מהמועדון, המועדון אמר שהוא רוצה לגשת לפסגה בשלבים והעונה תהיה עונת נסיון ולכן לא משתגעים שם ובצדק, לאט לאט מעיפים את שחקני הבית הגרועים (למרות שטועים עם החוזים ארוכי הטווח שחילקו פה לחלק מהם) אבל הנה העונה רק שחקן אחד או שניים יהיה בהרכב, מביאים אנשי מקצוע שהם לא 'לחיצים' על ידי אינטרסנטים מקומיים, סתיו נזרק, כל המחרחרי מלחמה הועפו, נכון יש עוד עבודה אבל לא בנו את רומא ביום אחד.
אני מסכים עם כל מילה ממה שאמרת ומקווה שכולם יבינו את זה מהר ככל האפשר. בעזרת השם ובעזרת הקהל (התומך) העונה תהיה העונה הראשונה של הפועל ב"ש המתחדשת, הקבוצה הכי לגיטימית בליגת העל למשך שנים רבות. כן יהי רצון.
רק אהבה תנצח...
- Sir Alex Ferguson
- Title: אליניב ברדה
אני שמח לשמוע שאתה חושב שאדון שכטר טועה, ושאף אחד לא מעמיד אותו במקום, וכאן השאלה איך זה משתלב עם העובדה שאתה מתנגד לביקורת או מסכים עם כל צעד כל עוד יש עליו חותמת של "אלונה"? אם שטכר טועה, ואלונה לא מעמידה אותו לביקורת, לא חשבת על העובדה שאולי זה תפקידם של האוהדים לעשות זאת?sumsum כתב:קודם כל בתחום שבו אני עוסק, רבים וטובים עובדים בשיטה הזו, לשבת שם כל היום ולעשות את אותם הדברים שניתן לעשות בשעתיים זו אבטלה סמויה, אני חושב שצעד צעד דברים משתפרים, רק באיזה שהוא מקום נמאס לשמוע כל הזמן את אותם הטיעונים גם אם הם מוצדקים (ושכטר טועה ובטח גם ימשיך לטעות כי איש לא מעמיד אותו במקום) ולחשוב שאנשים יתמלאו בכל פעם מחדש ברצון לשמוע את זה אתה טועה ואתה מפספס את הנקודות שאתה מעלה גם אם הן טובות, שים לב, מי מגיב לטופיק מלבדי?
ורשומים פה איזה אוהד אחד או שניים, אף אחד מראשי הפורום לא מוצא לנכון להכנס לביקורות האין סופיות שאתה מעלה, תחכה...האמן לי אנשים יפלו ויטעו מספיק במשך העונה, אל תבזבז את התחמושת כל כך מהר, הדברים הועלו מול ההנהלה, לא הייתה אוזן קשבת, צריך לחכות לשעת כושר אבל אתה כל יומיים 'טופיק ביקורת' להציף, נון סטופ, כל איש יחסי ציבור יגיד לך שזה לא אפקטיבי וזה מתחיל לשעמם ולהיות לא רלוונטי
תתפלא אבל אלונה נכנסת לפורמים ולאתרים השונים של הקבוצה והיא גם קוראת עיתונים. כאשר הביקורת מועברת היא מגיעה אליה, מה שהיא תעשה עם הביקורת שהיא שומעת, זה כבר דבר אחר.
אני לא צריך את הטופיק כאן כדי לדעת שאני צודק, שצדקתי בדברים שאמרתי לאורך כל העונה. אני שומע בשיחות פרטיות ובפורמים יותר מצומצמים של אנשים שנמצאים בקשר רציף עם המועדון הרגשה דומה.
אני באמת מקווה שחלק מהדברים שלי מגיעים להנהלת המועדון שכן עדיין לא מאוחר לשנות את הקיץ. אולי בגלל זה אני ממשיך להתריע כשצריך, למרות שהתפתחות הטופיק היא בעיקר בגלל אנשים כמוך שמבינים שהביקורת נכונה אך מנסים להסתיר אותה, ואולי בגלל שכמו שאמרת, שאפילו אנשים שניסו לשנות דברים בפורמים מצומצמים יותר, בהתקרבות מסוימת לקבוצה, לא הצליחו לשנות דברים במועדון.
אני תמיד אומר שברגע שהביקורת היא פתוחה לכל, והיא צוברת תאוצה, הסיכוים שלה להצליח גדולים יותר.
נ.ב
סומסום, איני נוהג לשקר ולסלף דברים, אני בטוח שאני לא היחיד ששמע את אלונה מתראיינת ברדיו דרום בנושא המנוים ומציינת שהתקציב השנה הוא בסביבות ה25 מיליון שקל.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!
שלילי, שמעתי אותה מתחמקת כל הזמן ולא נקבה גם לא בראיון ב'אנשי העונה' בסכום כסף
זה לא העניין בכלל העניין הוא שאתה עסוק רק בלבקר ויש גבול לכמה דברים ניתן לשפר/לשנות/לכוון/להפוך בתקופה כל כך קצרה, רק שמרוב ביקורת היא הופכת לקנטרנית ואף מחזקת את מושא הביקורת
זו דעתי ועובדה שאין לך פה תמיכה בעניין הזה לאנשים נמאס כל הזמן להרגיש מקופחים ולהרגיש שאנחנו רק אנשי מהפכות, הגיע הזמן שגם נהנה, אתה לא עוצר להנות אתה כל הזמן בהלקאה עצמית
ובביקורת שאין לה הד.
לגבי אם אתה צודק כן או לא, בינתיים כל שחקני הבית הועפו ובצדק למרות שטענתה שזו טעות ולא ראיתי אף מאמן שמגיע לפה ו'מפספס' את הטאלנטים המקומיים, וראינו מה הם שווים בעונה שעברה אלו ששיחקו, ואם אתה מקבל תמיכה בפורומים מצומצמים הרי אני שמח, דבריך לעתים דברי טעם, הרבה מהם מלל רב וביקורת נוקבת לעתים ללא קשר למתרחש, ואני אומר..
חכה יהיה לך מה לבקר שהעונה תתחיל, אם לפני העונה אתה משחיז סכינים מה יהיה בעונה??
תן צ'אנס, אני הייתי רוצה לראות אותך קוטל את אילוז/אלול/בונפלד/קידר ושות' על החורים שהם עושים והיכולת של ליגה א' וזועק 'להעיף אותו'
כמו שאתה קל על ההדק עם אחרים.
זה לא העניין בכלל העניין הוא שאתה עסוק רק בלבקר ויש גבול לכמה דברים ניתן לשפר/לשנות/לכוון/להפוך בתקופה כל כך קצרה, רק שמרוב ביקורת היא הופכת לקנטרנית ואף מחזקת את מושא הביקורת
זו דעתי ועובדה שאין לך פה תמיכה בעניין הזה לאנשים נמאס כל הזמן להרגיש מקופחים ולהרגיש שאנחנו רק אנשי מהפכות, הגיע הזמן שגם נהנה, אתה לא עוצר להנות אתה כל הזמן בהלקאה עצמית
ובביקורת שאין לה הד.
לגבי אם אתה צודק כן או לא, בינתיים כל שחקני הבית הועפו ובצדק למרות שטענתה שזו טעות ולא ראיתי אף מאמן שמגיע לפה ו'מפספס' את הטאלנטים המקומיים, וראינו מה הם שווים בעונה שעברה אלו ששיחקו, ואם אתה מקבל תמיכה בפורומים מצומצמים הרי אני שמח, דבריך לעתים דברי טעם, הרבה מהם מלל רב וביקורת נוקבת לעתים ללא קשר למתרחש, ואני אומר..
חכה יהיה לך מה לבקר שהעונה תתחיל, אם לפני העונה אתה משחיז סכינים מה יהיה בעונה??
תן צ'אנס, אני הייתי רוצה לראות אותך קוטל את אילוז/אלול/בונפלד/קידר ושות' על החורים שהם עושים והיכולת של ליגה א' וזועק 'להעיף אותו'
כמו שאתה קל על ההדק עם אחרים.