איך זה כל הזמן קורה, יש פה צרעת או משהו?

כל מה שקשור להפועל באר-שבע - "גאוות הנגב"
סמל אישי של משתמש
nitsande

Re: איך זה כל הזמן קורה, יש פה צרעת או משהו?

שליחה על ידי nitsande »

אתם באמת מצפים שההנהלה שלנו תיצור הרגל כזה שבב"ש מקבלים יותר מכל מקום אחר רק בגלל שזאת ב"ש?
אתם באמת מצפים שההנהלה הייתה משלמת לבן דיין למשל 180000$ במקום 150? או לזנדברג 170 במקום 140?
בורה הזאת מהר מאוד נפשוט את הרגל, ונתחיל לחפש הנהלה אחרת.
אני אומר שצריך להמשיך בקו הזה ולנסות להשיג "מציאות" ועדיין אנחנו כקהל ניתן את הכוח הנוסף שיצליח להביא את ב"ש למקום שכולנו רוצים, ולמקום שאולי בעתיד ימשוך אלינו גם שחקנים יותר "אטרקטיביים".
רק אהבה תנצח...

סמל אישי של משתמש
messiah
Title: חלילוביץ' ליד כדור הקרן

שליחה על ידי messiah »

הכדורגל הישראלי חולה וההוכחה החיה ביותר לכך היא השחקנים שיוצרים ומרכיבים אותו.
זה הגיע למצב כל כך אבסורדי שאין כמעט שחקן שמשחק במרכז שיהיה מוכן לוותר על הפאבים וחיי הלילה
הלא ספורטיביים שלו בת"א והסביבה בשביל לרדת לדרום,גם אם מדובר בשדרוג שכר מהותי וניכר.
שחקנים כמו עומרי אפק ובן לוז (סתם כי אלו הדוגמאות הראשונות שצצו לי בראש) מעדיפים לשחק בקבוצות
כמו הפועל ר"ג ובני יהודה ולקבל שכר נמוך בהרבה ממה שהציעו להם בב"ש (ואני חותם על זה) וכל זאת אך
ורק כדי להישאר בסביבה הנוחה והמוכרת להם ליד כל הברנז'ה וחיי הלילה שלהם.

אם בתחילת העונה כשצצו שמות כמו גרשון,בן יוסף וזנדברג אני חשתי התלהבות אז אפשר להגיד שעכשיו אני
די מסופק שהם לא יגיעו לכאן, אני באמת מעדיף שחקנים שמגיעים לב"ש עם אלמנט מסויים של מחויבות לפרויקט
של עזורי (וכן,גם בשביל המשכורת השמנה) ולא שחקנים עם האף למעלה שחשים שהם עושים טובה עצם העובדה
שהם מסכימים להניח את כף רגלם העלובה בדרום.

איפה המקצוענות? איפה הרצון והשאיפה כשחקן כדורגל להתקדם? יודעים מה,איפה השאיפה להשיג רווח כלכלי רב ביותר
כל עוד הם יכולים?

סמל אישי של משתמש
8red

שליחה על ידי 8red »

וכל זה כאילו שפה אין מספיק מקורות שמאפשרים "חיים לא ספורטיביים" (כפי שהוכיח את זה ביומו השני בקבוצה לא אחר מאשר פטה בנגורה...).
הפועל אני כבר משתגע

סמל אישי של משתמש
sumsum

שליחה על ידי sumsum »

משיח (אתה פרסי?) שמע, אתה צודק שבהפועל ת"א יהנו האוהדים מהשחקנים האלה, למה שאנחנו נהנה?
מגיע לנו לשמוח? כנראה שלא, כשכולם מתפוררים מגיע לנו לראות שחקני נבחרת דורכים פה? כנראה שלא
למה? כי מישהו החליט לחלק את התקציב כך שיהיה 'מעט לכולם' ולא באופן מדרגי בהתאם לתרומתם לקבוצה או למעמדם בסגל-ילדותי , סוציאליסטי/קומוניסטי משהו.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

sumsum כתב:בכל מאבק של ב"ש מול קבוצה אחרת על שחקן ברמה, והדגש הוא על רמה (לא לתת 100 אלף דולר לאייל שן שנתניה הציעו לו 30 אלף, זה לא 'נצחון')
הפסדנו, כמו גם עכשיו, אילוז בחיים לא יהיה כמו עמרי אפק, וחוליית ההגנה נראית כרגע כחולייה החלשה ביותר בקבוצה, בעיקר בהעדר בלם רציני ומגן ימני נורמליים.
לא מצליחים לשכנע אף אחד מה'גדולים' וזוללי התארים שנבנה כאן משהו בריא וטוב
ואולי מנהלי המו"מ מנהלים אותו בשלומיאליות?
דוגמא נוספת מאייל שן, אייל שן זרק סכום, מיד הסכימו (מה אתם דפוקים??) וצהל כל הדרך החוצה, אייל שן לא הספיק להגיד את הסכום וקיבל מייד בפאניקה, בהתלהבות לא ברורה על שחקן אפור ולא 'משדרג' ,'קיבלתה!'
סדרי העדיפויות של הקבוצה נראים לי כרגע בקטע המקצועי לוקים בחסר, גיא עזורי מילא את הקבוצה בשחקנים בינוניים מבלי שיהיה מדרג של 'כוכבים- 2-3' 6-7 פועלים
הוא בנה קבוצה שמלבד השוער בה, כולם שחקנים לא מוכחים בליגה הראשונה, ולעניין המו"מ...לפעמים צריך לשלם יותר, היו חוסכים 30 אלף דולר על שן ומוסיפים את זה להצעות לשחקנים מוכחים שישדרגו את הקבוצה,ועדיין שן היה מגיע כי הוא היה נואש, קיבל הצעות מעליבות מפתח תקווה ונתניה, ובא בגישה שישקבל הצעה 50 ויסגור על 70, קיבל 100 וחגג כל הלילה.
אני מסכים התקציב הוא חזות הכל, לא גובה החוזה של שחקן זה או אחר, מבחינתי שאחד יקבל 200, שני 50 סך כל החוזים הוא העניין, ואם מפזרים על שחקנים גרועים סכומים אסטרונומיים שלא יתפלאו שלא ישאר תקציב לשחקנים טובים יותר.
זה קורה בכל מקום בעולם וחבל שלא מבינים ששחקנים אטרקטיביים שעולים הרבה, מחזירים את ההשקעה במכירת כרטיסים,חסויות, ומנויים.
שכטר, תתעורר!
סומסום זה אתה? מה קרה התעוררת? מה בדיוק הדיבורים על כך ששן בינוני? שהרכש הוא לא כמה שציפית? ביקורת על אבי שכור שיתעורר? אס1 בוא תבדוק לילד חום, נראה לי שהוא חולה.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
dardasmiley

שליחה על ידי dardasmiley »

יש לדעתי אשם אחד בכל הסיפור הזה!!! אבי שכטר... לא יודע לנהל מו"מ לא מצליח לראות מעבר לחור של הגרוש ורואה את הקבוצה כעסק כלכלי שכבר בשנתו הראשונה צריך להכפיל הוצאות ברווחים. לא ככה מנהלים קבוצת כדורגל!! רווח מגיע בטווח הארוך ממכירת שחקנים שגידלת ולא ממחירי מנויים גבוהים לאין ערוך וחסכון במשכורות שחקנים!!!

איך יתכן שכל שחקן שניהל מו"מ עם ב"ש בעונה האחרונה ברגע שקיבל הצעה מקבוצה אחרת אוטומטית חתם שם???? האם זה לא בגלל התנהלות של מי שאינו יודע לנהל מו"מ?????????????

שמעון א
Title: CrazyRed

שליחה על ידי שמעון א »

אני לא חושב שאבי שכטר אשם בזה ששחקנים ישראלים לא רוצים לשחק בהפועל ב"ש. הפועל ב"ש אצלם, זו עדיופות אחרונה....

סמל אישי של משתמש
שלומי
Title: שער 2

שליחה על ידי שלומי »

אלדר כתב:אני מעדיף לוחם על המגרש מאשר שסתם שם יסתובב על הדשא מבלי לעשות כלום...
מנוים לא נמכרים ע"י הבאת שחקן זה או אחר אני קונה מנוי כהבעת אמון בהנהלה גם אם השם הבכיר ביותר בקבוצה היה אייל גולן ממרמורק

אז חביבי המצב שלך על הפנים אם אתה קונה מנוי בגלל שאתה שומר אמונים להנהלה שלך.

אני לא בא לראות כדורגל בגלל שאלונה ברקת כוסית ומנהלת את הפועל ב"ש.

אני בא בגלל שאני אוהב את הקבוצה ועם ציפיות שהיא תתקדם כל הזמן.

לא חכם שיהיה ניהול ונכון וקבוצה דוחה(ראה דוגמא: הפועל רעננה).

צריך לשאוף לקבוצה חזקה ומצליחה ועם שחקנים איכותיים גם.

ואגב כן, תתפלא קניית שחקן כוכב כזה או אחר מקפיצה את מכירות המנויים

סמל אישי של משתמש
nitsande

שליחה על ידי nitsande »

אגב זוכרים את טומו בר.... איך שלא קואים לו? השחקן שב"ש רצתה להביא למבחנים?
https://one.co.il/Article/09-10/1,1,6,0/141010.html" onclick="window.open(this.href);return false;
רק אהבה תנצח...

סמל אישי של משתמש
אריק
Title: קרייזי-רד
יצירת קשר:

שליחה על ידי אריק »

nitsande כתב:אתם באמת מצפים שההנהלה שלנו תיצור הרגל כזה שבב"ש מקבלים יותר מכל מקום אחר רק בגלל שזאת ב"ש?
אתם באמת מצפים שההנהלה הייתה משלמת לבן דיין למשל 180000$ במקום 150? או לזנדברג 170 במקום 140?
בורה הזאת מהר מאוד נפשוט את הרגל, ונתחיל לחפש הנהלה אחרת.
אני אומר שצריך להמשיך בקו הזה ולנסות להשיג "מציאות" ועדיין אנחנו כקהל ניתן את הכוח הנוסף שיצליח להביא את ב"ש למקום שכולנו רוצים, ולמקום שאולי בעתיד ימשוך אלינו גם שחקנים יותר "אטרקטיביים".
ראשית אני באמת מצפה ששחקן ירוויח כאן יותר מאשר ירוויח במרכז, זה נעשה בעבר (ניסים,פדלון,קדוסי ויש עוד)
וזה גם צריך להמשיך להיעשות בשנים הקרובות ואני גם אסביר למה. שים את עצמך במקום שחקן טוב שמתגורר במרכז
הארץ. נניח שמדובר בשחקן בגיל 27-29, סביר להניח שנשוי, סיכוי טוב שיש לו גם ילד. השחקן מקבל 120,000$ לעונה
ומסביבו הוא צריך לבחור בקבוצות המרכז הבאות: הפועל ומכבי ת"א, בני יהודה, מכבי פ"ת, הפועל פ"ת, בית"ר י-ם (חצי שעה)
ומכבי נתניה. כולן קבוצות ממרכז הארץ ואותו שחקן צריך רק לבחור. בנוסף לאותן קבוצות אתה אומר לו שיש הצעה מב"ש.
השחקן מתחיל לחשוב ולהתייעץ עם החברים,משפחה והסוכן. השיקול העיקרי הוא שאימון בכל יום הוא בין 11.00-13.00. אם
הוא גר במרכז הוא יוצא מהבית ב-10.00 וחוזר ב-14.00, כל היום לפניו, הוא פנוי למשפחה, עבודה נוספת (עסק) ואפילו
ללימודי ערב (תשאל את אוהד כהן). מצד שני לבוא לבאר-שבע זה לצאת ב-8.30 ולחזור ב-16.00, ממש יום עבודה שלם
שבסיומו אתה חוזר הביתה ורוצה לנוח, אין יותר מדי זמן פנוי והכי גרוע - אין שום דבר שבשבילו אני עושה את כל הדרך הזו
לדרום, הרי את אותו כסף אני יכול לקבל ליד הבית. עכשיו תכניס את עצמך לנעליים של אותו שחקן ותבין שרק הפרש משמעותי
בשכר יביא את אותו שחקן דרומה. המקום היחיד שבו שחקן יסכים לנסוע אליו בסכום דומה הוא מכבי חיפה כי שם גם יש אירופה,
יש יוקרה, יש קידום מקצועי ועוד. תחשוב על זה...

סמל אישי של משתמש
nitsande

שליחה על ידי nitsande »

חשבתי, וללא ספק יש משהו בדברים שלך. אבל רק הפועל ת"א מכבי ת"א ובית"ר י-ם רלוונטיות לנושא, כי עם כל הכבוד לשאר אני רוצה להאמין שבב"ש יש איזהשהו ערך מוסף (קהל גדול, מסורת).
עכשיו השאלה שנשאלת אם את אותו שחקן באמת רוצים גם בקבוצות הנ"ל (הרי לא כל מה שטוב לב"ש טוב להפועל ת"א) ואם כן אז אתה צודק.אבל גם אם מחליטים שזה נכון לשלם לשחקן יותר השאלה היא כמה?
כי להציע לשחקן חוזה של 130 מול חוזה של 100 (אלף דולר) אז ההפרש הוא 30% וזה לא הגיוני, אם צריכים להיות הפרשים הם צריכים להיות קטנים מאוד.
ויותר מזה אם יש אפשרות להעתיק את מגורי השחקן לעיר אז גם אין סיבה לשלם לו יותר.
אז בשורה התחתונה בתנאים מאוד מגבילים אולי כדאי לשלם לשחקן (קצת)יותר כדי שיבוא עד ב"ש, וכמובן לא על כל שחקן.
אבל בשום אופן אסור להנהלה להפוך את זה לסוג של הרגל, אחרת זה פשוט יהפוך לתנאי בסיס לכל חוזה מול ב"ש.
אני לא מסכים שהיינו צריכים "להילחם" עם הפועל ת"א על כל ה"כוכבים" שהם הביאו אבל אולי היה צריך לעשות את זה על אחד מהם.
רק אהבה תנצח...

סמל אישי של משתמש
rami
Title: קרייזי-רד
יצירת קשר:

שליחה על ידי rami »

אני מסכים בזה שאבי שכטר ושאר ההנהלה לא יודעים להציע חוזים והדעה שלי שאייל שן ושטאצי ושבנגורה לא שווים יותר מ 90000$ , אייל שן שחקן לוחם שנותן את כול כולו על הדשא סוג של מליקסון שנותן כול משחק 100% אבל תורידו לו את הטכניקה והמהירות המדהימה שיש למליקסון

ח'ברה אין מה לעשות אנשים צודקים פה על מנת להביא שחקנים צריך לשלם עוד כסף כי פה זה באר שבע אנחנו בדרום ואותם שחקנים רובם גרים במרכז ועכשיו להגיע יום יום שעתיים נסיעה לכול כיוון זה דלק ודלק זה כסף בשנה זה יוצא המון כסף אז ככה שזה גם שיקול אז עדיף להנהלה להוסיף על שחקן עוד 20000$ ולהביא שחקן בעל נוכחות שחקן שמשנה משחקים ואני חוזר למליקסון כמו שנה שעברה אלונה השקיעה במליקסון וקדוסי שכול אחד מהם מקבל 100000$ ואני יכול להגיד שמליקסון שווה את הסכום הזה אבל קדוסי אולי שווה 70000$-80000$ ולמה אלונה הביאה לו 100000$ ולמה הוא קיבל אוטו כי הוא שחקן שמגיע מהמרכז וכול שחקן שמגיע מהמרכז צריך לשלם טיפה יותר אין מה לעשות וגם השחקנים יודעים את זה שאלונה לארג'ית אז הם מציעים סכומים לא הגיונים .

בקיצור חייב לפחות עוד 3 חיזוקים דחוף בלם חלוץ וקשר כן קשר למרות שיש לנו מלא אני לא רואה עוד שחקן שמשתלב עם הטכניקה של מליקסון ולפי דעתי היו צריכים לבנות את הקישור לפי מליקסון כי ללא ספק הוא יהיה השחקן מפתח שלנו בעונה הבאה.

סמל אישי של משתמש
Sir Alex Ferguson
Title: אליניב ברדה

שליחה על ידי Sir Alex Ferguson »

אריק כתב:
ראשית אני באמת מצפה ששחקן ירוויח כאן יותר מאשר ירוויח במרכז, זה נעשה בעבר (ניסים,פדלון,קדוסי ויש עוד)
וזה גם צריך להמשיך להיעשות בשנים הקרובות ואני גם אסביר למה. שים את עצמך במקום שחקן טוב שמתגורר במרכז
הארץ. נניח שמדובר בשחקן בגיל 27-29, סביר להניח שנשוי, סיכוי טוב שיש לו גם ילד. השחקן מקבל 120,000$ לעונה
ומסביבו הוא צריך לבחור בקבוצות המרכז הבאות: הפועל ומכבי ת"א, בני יהודה, מכבי פ"ת, הפועל פ"ת, בית"ר י-ם (חצי שעה)
ומכבי נתניה. כולן קבוצות ממרכז הארץ ואותו שחקן צריך רק לבחור. בנוסף לאותן קבוצות אתה אומר לו שיש הצעה מב"ש.
השחקן מתחיל לחשוב ולהתייעץ עם החברים,משפחה והסוכן. השיקול העיקרי הוא שאימון בכל יום הוא בין 11.00-13.00. אם
הוא גר במרכז הוא יוצא מהבית ב-10.00 וחוזר ב-14.00, כל היום לפניו, הוא פנוי למשפחה, עבודה נוספת (עסק) ואפילו
ללימודי ערב (תשאל את אוהד כהן). מצד שני לבוא לבאר-שבע זה לצאת ב-8.30 ולחזור ב-16.00, ממש יום עבודה שלם
שבסיומו אתה חוזר הביתה ורוצה לנוח, אין יותר מדי זמן פנוי והכי גרוע - אין שום דבר שבשבילו אני עושה את כל הדרך הזו
לדרום, הרי את אותו כסף אני יכול לקבל ליד הבית. עכשיו תכניס את עצמך לנעליים של אותו שחקן ותבין שרק הפרש משמעותי
בשכר יביא את אותו שחקן דרומה. המקום היחיד שבו שחקן יסכים לנסוע אליו בסכום דומה הוא מכבי חיפה כי שם גם יש אירופה,
יש יוקרה, יש קידום מקצועי ועוד. תחשוב על זה...
זאת אחת מהסיבות למה אסור לנו להפסיק לשאוף לייצר שחקנים מקומים ברמות האלה.
כפי שכבר אמרתי, בניון כבר היה לנו כאן, גם אליניב ברדה אחד, גם מאיר ברד, רפי אליהו, שלום אביטן, נומה, בן דור, בנימין, אסי רחמים ואחרים. מעולם לא היה לנו כאן בנאדו, גרשון, או אפילו זנדברג כשהם בשיאם.
חיים לוי, 1978 - 2013, אגדות לעולם לא מתות!

סמל אישי של משתמש
yoel711

שליחה על ידי yoel711 »

dardasmiley כתב:יש לדעתי אשם אחד בכל הסיפור הזה!!! אבי שכטר... לא יודע לנהל מו"מ לא מצליח לראות מעבר לחור של הגרוש ורואה את הקבוצה כעסק כלכלי שכבר בשנתו הראשונה צריך להכפיל הוצאות ברווחים. לא ככה מנהלים קבוצת כדורגל!! רווח מגיע בטווח הארוך ממכירת שחקנים שגידלת ולא ממחירי מנויים גבוהים לאין ערוך וחסכון במשכורות שחקנים!!!

איך יתכן שכל שחקן שניהל מו"מ עם ב"ש בעונה האחרונה ברגע שקיבל הצעה מקבוצה אחרת אוטומטית חתם שם???? האם זה לא בגלל התנהלות של מי שאינו יודע לנהל מו"מ?????????????
אבי שכטר לא אשם בכלום, אין שחקן ישראלי ששווה מעל 100 אלף דולר חוץ מכמה בודדים ואין שום סיבה לשלם סכומים כאלה

סמל אישי של משתמש
sumsum

שליחה על ידי sumsum »

אז נשאר עם אילוז ואלול.

שלח תגובה